- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Güle güle kullan canım
Deli yaaa kaptanlar ye diye bide adres mi versin zopa var dönüşteSelam kızlar güzel Kilolar gitmiş tebrik ederim hepinizi
Haftaya İstanbula gideceğim bana mutlaka gidin diyeceğiniz mekan yer restoran varmı
Kilomuz hariç çok ortak yönümüz var aklar bende çokBenim saclarda cok beyazlamaya basladi 5 yil sonra bembeyaz gezerim
Yok ablacim o işe girdi çoktanBen dövecem o adamı zaten biriktirip duruyorum.
İnsan hayatı paylaşmak için evlenir elin kızını mutsuz etmeye ne hakkın var. Yaşlı emekli olsa hadi neyse çok yoruldu derim ki o yaştakiler dünyayı geziyor. Ahhh migi ne deyim bilmiyorum sana ... İnşallah aklı başına gelir. Yani sen calisiyorsun o evde yatıyor...dayanamazdim ben...
Ay bursanın merkezinde iskenderin meşhur olduğu bi restorant vardı adını unuttum küçük bir yerdi ama önünde bir kuyruk vardı kiSimdi acik açık diyemicem poh ye emi doyamadin nerden biliyosun ot varmışiskender var pideli köfte var inegol köfte var
beeennnnHaftasonu 2 gun boyunca kabak detoksu yapacagim. Katilmak isteyen var mi?
şırdan hiç yemedim benAma sizin oralarda hep ot var
Ben et severim şırdan severim kebap severim
Süpersin. Az once bir video izledim, ornek menu olsun diye. Orada 3 gun yapmislar ama ben pazartesi yapamam isteyken. O yuzden iki gun yapacagimbeeennnn
Bende babama cekmisim dicemde yasimiz geciyor artik yaslaniyorumKilomuz hariç çok ortak yönümüz var aklar bende çok
Hep babamın yüzünden kahrolası genler onun önünde bi tutam beyazı var çocukluğundan beri bende de aralarda çok
Ay nerde yaaa benim baya belli pmbreyiuca yaptırmıştım artıkdibe çektircem en azından görünmezlerBende babama cekmisim dicemde yasimiz geciyor artik yaslaniyorum
Benim sacin renginden beyazlar kendini sakliyor simdilik
Iskender birtek guzel yapan yer var bursa iskender yazar heykelde meşhurdur pahalidir bide siz nerde yediniz acepAy bursanın merkezinde iskenderin meşhur olduğu bi restorant vardı adını unuttum küçük bir yerdi ama önünde bir kuyruk vardı kibiz şaşırmıştık orda yiyecektik ama o kuyruğa girmeye gözümüz yemedi başka yerde yemiştik
Cok kotu degiliz canım ama birincilige yetecek mi ortalama bilmiyorum
Çarşı gibi biyerde çınaraltımıydı neydi acaba açık çay bahçesi gibi biyerdi gezerken orda oturduk yedik ama beğenmemiştikIskender birtek guzel yapan yer var bursa iskender yazar heykelde meşhurdur pahalidir bide siz nerde yediniz acep
Iste heryerde iskender yenmezÇarşı gibi biyerde çınaraltımıydı neydi acaba açık çay bahçesi gibi biyerdi gezerken orda oturduk yedik ama beğenmemiştik
Sorma yaa bende erzurumda bir yerde meshur diye yedim de yedigime pisman oldumIste heryerde iskender yenmez
Evet canim heryerde yenmiyo bursada méshur iskender vardir iskenderin hayatinla ilgili resimleri yazilari vardır icinde 2katli nostaljik biryer ama herkes satar iskender gitte ye yiyebilirsenSorma yaa bende erzurumda bir yerde meshur diye yedim de yedigime pisman oldum
Ekmek arasi bisey yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?