Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugun dinlen. Valla birşey olur bide bacaklarina. Ben kalca agrisindan duramıyorum sanki adim atmisim gibi

Bugun dinlen canim spor yapma adim yarisi bitti

Tebrikler kızlarr

Dayanamazsam eklerim canım

Aç değilim ama çocuklara börek simit aldım mis gibim kokuyo
Ay bana da yolla o simitlerden, buradaki simitler tutmuyor canım ülkemdeki simitleri yerini . Yanına peynir çay ooohhh mis gibi canım çekti . Afiyet olsun yersen tabi

İşte onlara saldirmamak icin birseyler yemen lazim
Açlıktan değil benimki zaten onlara saldırsam miğdem kötü oluyo sonra
Ben sadece kontrolsüz yediğim için onlara hayır demeyi öğreniyorum bu sayede şuan aç değilim mesela filtre kahvemi içtim sabah tok hissrdiyorum enerjim yerinde

İnşallah ulaşirsin hedefinize bu hafta sonu için demişim 68,4sün sonra haftaya 66 olursa elbiseniz sıgar inşallah ( dügünüz ne zamandı sizin belli oldu mu ya )
Maşallah onda bu azim varken, elbise ayıp olmasın gel giy diyecek ona . Dünkü adımlarını gördün mü yapamam edemem . Ben şokkkk oldum

Ay bana da yolla o simitlerden, buradaki simitler tutmuyor canım ülkemdeki simitleri yerini . Yanına peynir çay ooohhh mis gibi canım çekti . Afiyet olsun yersen tabi
Çocuklara afiyet olsun ben azcuk yürüyorum hem görmeyeyim diye hemde yürümezsem kaç günün ağrısı artcak 10bin 15bin yapayım ki vücut toparlasın kendini

Hoş geldin diyecem de, buradasın zaten gitmiyorsun şaka bir tarafa iyi yordun beni senin yüzünden bende gazladım kendimi
Bizim takimda gaza gelmeyen 1 2 kisi oldu onlari da gazlayabilseydim cok degil 20 yapsalardı ah ah iste olmadi e ben de gunde 50-60 bin adim atamazdım Neyse oyle iste...Yaris yüzünden takımınıza müptela oldum daha cok gelmem kiz rahat olun Ama kutlamalara gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…