Başlangıç için en güzeli yürüyüş, Leslie en iyisi.Evet leslie den çok bölgesel calismalara yonelmem lazim. Burda spor yapan çok var. Onerilere acigim. Ama yeni baslayacagimi dusunerek onerirseniz sevinirimozellikle kalça bacak ve gobek cok sikintili. Kiloma göre ölçüm hiç uyumlu değil. Cordelia ne onerirsiniz baslangic icin
Günaydın canımGunaydin kizlar
Rakip isterseniz devam edebilirizArkadaşlar, bugün zayıflamak için rakibimiz olacak mı ? Birde kendi aramızda adım yarınlarımız devam edecek mi
şaka mı ben hiç bakmadım kim ne kadar atmış sonuç odaklı hareket ettiğim için. zaten 1 ay yürütmeyin diyorum herkese yetti canıma.Ceyda abla nasılsın
Bu arada 56 bin rekor sende
Tebrik ederim
Günaydın canımGünaydın gençler
Yazmışım ama atmamışım
Bizde uzun sure yürümeyi düşünmüyoruzşaka mı ben hiç bakmadım kim ne kadar atmış sonuç odaklı hareket ettiğim için. zaten 1 ay yürütmeyin diyorum herkese yetti canıma.
Adımsayar ücretli yapan buraya mı takip ediyorBu arada kaptanım olmadı adım sayar yine ücretli oldusildim
Teşekkürler çocukları parka götürünce alayım bari hemde dondurmacıya yakın parka gitmek için yürümüş oluruzSelammmm Şampiyonlar
Dondurma ısmarlayacağım demiştim.
Yürüyüş Yarışmasını kazanmamız nedeniyle Tüm takım 2 şer top dondurma yiyebilir. 300 kalorilik cuma günü ödülüne ek olarak.
Bu sıcak günlerde azcık serinleyelim.
Not: Takım içi sporları ve renk kazananlarını bugün açıklayacağım. Kilo kazananları için biraz daha zaman rica ediyorum.
Aaa nerden indiyorsun ki canim vardir ucretsiz olanlariBu arada kaptanım olmadı adım sayar yine ücretli oldusildim
Ama leslie uzun zamandir yapiyorum. Leslie 3 e gecerim artık o zamanBaşlangıç için en güzeli yürüyüş, Leslie en iyisi.
Bölgeseli kasları sıkılaştırmak için vücudun spora alışınca başla canım .
Adim o kadar az ki sizden utandim cok agrim var hâlâAmine Busra dün spor yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?