Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba bugünlerde demans olma şüpheyle yaşıyorum( değilim ) bi bakıyorum banyo işıgı açık bırakıyorum sürekli çeşmeyi çok defa açık birakmişlgiim var çocuğu 3 kere aynı şeye yedirdim aldığım yeri nereye koydugumu hiç bulamıyorum çok şey var unutkanlık son zamanlar ebey arttı adamdan firça yiyorum unuttuğum için ne olacak halim ya

Çocuklara afiyet olsun ben azcuk yürüyorum hem görmeyeyim diye hemde yürümezsem kaç günün ağrısı artcak 10bin 15bin yapayım ki vücut toparlasın kendini
Kuzu sen harikasın maşallah...
Hadi Bakalım küllerinden doğuyorsun ateş gibi yakıp geç düğünde

Çocuklara afiyet olsun ben azcuk yürüyorum hem görmeyeyim diye hemde yürümezsem kaç günün ağrısı artcak 10bin 15bin yapayım ki vücut toparlasın kendini
Bende akşama kalkar yürürüm artık şimdi kahvaltı saatim geldi . Bakayım mutfağa ne yesem acaba diye düşüneyim. Aman kaptan filiz duymasın . Belki fazla kaçırırım yemeğimi, yorumda yapmıyor bana düzelmedi herhalde aramız. Yorum yapsa şunu az ye tam kıvamında falan dese , demiyor küstü bana .

İnşallah ulaşirsin hedefinize bu hafta sonu için demişim 68,4sün sonra haftaya 66 olursa elbiseniz sıgar inşallah ( dügünüz ne zamandı sizin belli oldu mu ya )
İnşallah sığar bu cuma cumartesi düğün
O değilde bayrama da bi tane sünnet var ona kadar baya vermem lazım

Kafan başka yerlerde mi ? Aklın başka yerlerde olursa unutman normal. Bende bazı şeyleri çok unutuyorum. O yüzden defter kullanmaya başladım da rahatladım. Randevular falan işim çok yoğun olduğu zaman deftere yazıyorum. Birde proğramlıyım. Bu hafta bunu yapacam şu olacak vs . Diye not alıyorum . Almazsam bende herşeyi karıştırıyorum

Aklım nerde bilmiyorum benım çok not tutmuşıgım var ama takip edemiyorum takip etmeyi unutuyorum o derece var hala çantama defter taşırım ama defter çantada olsa acaba bugun ne pişirsem diye düşünüyorum mesela oysaki menüyü deftere. Yazmişim

Yok kaptanlarımızı geçemedim çikolatayı da 4. Sırada yerimi aldım aslında hiç huyum değildir. Hep 1 2 3 olmaya alışığım bu durum şimdilik antreman olsun
Onlar baştan başladılar bende pazar adım 3 bin eğer yüksek olsaydı ilk 10 daydım

Maşallah onda bu azim varken, elbise ayıp olmasın gel giy diyecek ona . Dünkü adımlarını gördün mü yapamam edemem . Ben şokkkk oldum
Dün gerçekten çok hırsyaptım ilk gün adımım azdı ya kaybedersek benim yüzümden diye düşündüm bide otursam suçlu hissederdim kendimi ağır ağırda olsa yaptım saat 13.00 da 2bin bile değildi ki o saatten sonra hiç oturmadım 4 kere boosted yaptım dün adım artsın diye 5.yi yarıda bıraktım
Takım olmak da bu değilmi birimiz hepimiz için

6. takım hepinizi tebrik ediyorum. çok güzel adımlar attınız. darısı diğer yarışların başına.
Teşekkürler tatlım. Çok güzel yarıştıniz.
Takımıma güveniyordum, sayfanıza da yazdım ama hırsinıza hayran oldum. Takım olarak harika yürüdünüz. Öne geçtiniz başabaş gitti. Derken kısmet bizeymis. Bizde sizi tebrik ederiz.

Kuzum benim yaa çok yoruldunuz.

Nasıl gazlayamadın onları sen beni bile gazladın
Herzaman gel bekleriz
Sizinle yarışmak güzeldi çok iyi bi yarış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…