Kuzu sen harikasın maşallah...Çocuklara afiyet olsun ben azcuk yürüyorum hem görmeyeyim diye hemde yürümezsem kaç günün ağrısı artcak 10bin 15bin yapayım ki vücut toparlasın kendini
Bende akşama kalkar yürürüm artık şimdi kahvaltı saatim geldi . Bakayım mutfağa ne yesem acaba diye düşüneyim. Aman kaptan filiz duymasın . Belki fazla kaçırırım yemeğimi, yorumda yapmıyor bana düzelmedi herhalde aramız. Yorum yapsa şunu az ye tam kıvamında falan dese , demiyor küstü bana .Çocuklara afiyet olsun ben azcuk yürüyorum hem görmeyeyim diye hemde yürümezsem kaç günün ağrısı artcak 10bin 15bin yapayım ki vücut toparlasın kendini
Evet gördümMaşallah onda bu azim varken, elbise ayıp olmasın gel giy diyecek ona . Dünkü adımlarını gördün mü yapamam edemem . Ben şokkkk oldum
İnşallah sığar bu cuma cumartesi düğünİnşallah ulaşirsin hedefinizebu hafta sonu için demişim 68,4sün sonra haftaya 66 olursa elbiseniz sıgar inşallah ( dügünüz ne zamandı sizin belli oldu mu ya )
Kafan başka yerlerde mi ? Aklın başka yerlerde olursa unutman normal. Bende bazı şeyleri çok unutuyorum. O yüzden defter kullanmaya başladım da rahatladım. Randevular falan işim çok yoğun olduğu zaman deftere yazıyorum. Birde proğramlıyım. Bu hafta bunu yapacam şu olacak vs . Diye not alıyorum . Almazsam bende herşeyi karıştırıyorummerhaba bugünlerde demans olma şüpheyle yaşıyorum( değilim ) bi bakıyorum banyo işıgı açık bırakıyorum sürekli çeşmeyi çok defa açık birakmişlgiim varçocuğu 3 kere aynı şeye yedirdim aldığım yeri nereye koydugumu hiç bulamıyorum çok şey var unutkanlık son zamanlar ebey arttı adamdan firça yiyorum unuttuğum için ne olacak halim ya
Verirsin inşallah canımİnşallah sığar bu cuma cumartesi düğün
O değilde bayrama da bi tane sünnet var ona kadar baya vermem lazım
Yok kaptanlarımızı geçemedim çikolatayı da 4. Sırada yerimi aldım aslında hiç huyum değildir. Hep 1 2 3 olmaya alışığım bu durum şimdilik antreman olsunEvet gördümama bu takımda en yüksek adım senden nehir tebrik ederim
Aklım nerde bilmiyorum benım çok not tutmuşıgım var ama takip edemiyorumKafan başka yerlerde mi ? Aklın başka yerlerde olursa unutman normal. Bende bazı şeyleri çok unutuyorum. O yüzden defter kullanmaya başladım da rahatladım. Randevular falan işim çok yoğun olduğu zaman deftere yazıyorum. Birde proğramlıyım. Bu hafta bunu yapacam şu olacak vs . Diye not alıyorum . Almazsam bende herşeyi karıştırıyorum
Onlar baştan başladılar bende pazar adım 3 bin eğer yüksek olsaydı ilk 10 daydımYok kaptanlarımızı geçemedim çikolatayı da 4. Sırada yerimi aldım aslında hiç huyum değildir. Hep 1 2 3 olmaya alışığım bu durum şimdilik antreman olsun
Tesekkur ederiz bizde sizi tebrik ederiz guzel adim atti her iki takimda6. takım hepinizi tebrik ediyorum. çok güzel adımlar attınız. darısı diğer yarışların başına.
Dün gerçekten çok hırsyaptım ilk gün adımım azdı ya kaybedersek benim yüzümden diye düşündüm bide otursam suçlu hissederdim kendimi ağır ağırda olsa yaptım saat 13.00 da 2bin bile değildi ki o saatten sonra hiç oturmadım 4 kere boosted yaptım dün adım artsın diye 5.yi yarıda bıraktımMaşallah onda bu azim varken, elbise ayıp olmasın gel giy diyecek ona . Dünkü adımlarını gördün mü yapamam edemem . Ben şokkkk oldum
Ceyda abla nasılsın6. takım hepinizi tebrik ediyorum. çok güzel adımlar attınız. darısı diğer yarışların başına.
Teşekkürler tatlım. Çok güzel yarıştıniz.6. takım hepinizi tebrik ediyorum. çok güzel adımlar attınız. darısı diğer yarışların başına.
Kuzum benim yaa çok yoruldunuz.Dün gerçekten çok hırsyaptım ilk gün adımım azdı ya kaybedersek benim yüzümden diye düşündüm bide otursam suçlu hissederdim kendimi ağır ağırda olsa yaptım saat 13.00 da 2bin bile değildi ki o saatten sonra hiç oturmadım 4 kere boosted yaptım dün adım artsın diye 5.yi yarıda bıraktım
Takım olmak da bu değilmi birimiz hepimiz için
Nasıl gazlayamadın onları sen beni bile gazladınBizim takimda gaza gelmeyen 1 2 kisi oldu onlari da gazlayabilseydim cok degil 20 yapsalardı ah ah iste olmadie ben de gunde 50-60 bin adim atamazdım Neyse oyle iste...Yaris yüzünden takımınıza müptela oldum daha cok gelmem kiz rahat olun Ama kutlamalara gelirim..
Yok cogu arkadasim cok cok iyiydi...ancak iste şeyyy soyletme beniNasıl gazlayamadın onları sen beni bile gazladın
Herzaman gel bekleriz
Sizinle yarışmak güzeldi çok iyi bi yarış oldu
Olsun değdi amaKuzum benim yaa çok yoruldunuz.
Kızımın adı ağzımın tadı arkadaşım benimKuzu sen harikasın maşallah...
Hadi Bakalım küllerinden doğuyorsun ateş gibi yakıp geç düğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?