Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin de canım .. Gayretlerinden dolayı gurur duyuyorum. elleriniz dert görmesin.

Seninde eline emeğine sağlık canım

Ortim rakibim , nasılsın sende dün çok yoruldun bayıldın düştün mü bir yerlere ? @Brzhuzur
Yok canım yok bugün öğlen ikide yuruyuse çıktım ama yollarda sıcaktan bayilicaktim zor gittim geldim artık sabahlari oğlanı aticam arabaya öyle cikicam. Bı saattirde yemek hazirliyorum kayinvalidemler alt katımda oturuyo buz dolabı bozuldu. Gorumcemdolap almış pazartesi gelecek yenisi geldiler eskiyi götürdüler. Eskide değil 6 senelik alt bölüm soğutmuyor. Malzemeleri benim dolaba çıkardık hemen yemek yaptim aksama bizdeler . Çocuğu parka cikaricaktim yemekten fırsat olmadı .Sen napiyosun nasılsın.
Canım ortim Nehir6161 tebrik ederim seni ve diğer arkadaşlarımı Cordelia canım eline sağlık bitanesin
08.00 kahvalti
Eki Görüntüle 2878270

14.30 öğlen

Bulgur pilavi
Sebze yemegi
Karpuz

18.30 aksamEki Görüntüle 2878269
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Canım sağol Allah'ım surekli kutlaniyoruz harika bişey
Lacivert ve kırmızı takımı tebrik ederim. Ortim biz de 3. Olmuşuz süper ayağına sağlık canım . @Brzhuzur
Öylemi ortim demekki süper bı iş çıkarmışiz ama katkın cokk büyük yeni başlamana ragmen beni ezdin geçtin

Bu arada kaptanım olmadı adım sayar yine ücretli oldu sildim

Tüm özellikleri ni kullanmıyorum ama bu ücretsiz bi bak istersen
Elbisenin kolu olmuyo hala şifonda esneme olmadığı için 65in altını görmem lazım kına için ayrı bakayım bari bunuda sünnetin gündüz yemeğinde giyerim
Düğüne 8-10 gün kala proteinsiz beslen istersen kolu bilmem ama bel bölgende incelme olabilir

Selamlar 1 temmuzda hayırlısı inşallah tatile gideceğiz
Tatilde denizden hiç çıkmayacağım
7 senedir gidemediğim tatilin hırsını çıkarmak istiyorum
Sudan hiç çıkmayarak hemde
Bol bol yüzmeye planlıyorum o derece yani Bakalım ne olacak ben hazirlik yapacağım ama ne koysam ne etsem bilmiyorum

Bende yeni yürüyüşe çıktım . Hemen hemen bütün gün yattım diyebilirim. Sınra ev berbattı ev işine giriştim. Yemeği eşim yaptı sağolsun. Yemeğimi yedim sonra yine işe giriştim. Yemekten sonra 1 saat geçtiği için yürüyüşe çıktım. Sonra sporumu yapacam inşaallah.

Bu takım işi canım, ezip geçti ne demek. Biz takımız bu bizim başarımız .

Allah kolaylık versin canım. Altlı üstlü oturmak yorucu ya, bende yarın kayınvalidelerin evini temizlemeye ineceğim. Diyorum bir yardımcı alın inatçı keçiler almıyorlar
Kıyamıyorum kayınpedere her işi o yapıyor.

Bugun dınlendım spor yapmadım hatta adım bıle atmadım ama yarın kaldıgım yerden devam ..kazanmanın motıvasyonu uzun bir sure gotutur beni
Ben dinlenemedim. Sporda yapmadım. Evde temizlik yaparken 2.698 adım attım.
Şimdi kalksam 20.009 adım atarım. Öyle alıştım ki ben.

Supersin canim bende plankin 14.gunundeyim ama yeniden mi baslasam diye düşünüyordum

Yüzmek çok acıtıyor. Mayısta tatildeyyim. Yüzdüm yedim yüzdüm yedim. Sana iyi tatiller canım, tatilin tadını çıkar oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…