Kaç çıktınGünaydın kızzlaarrbol eksili hafta olsun inşallah. bende kontrol tartısına çıktım ama beni boşverin
Gunaydin canım cumaya eksiler gelirGünaydın,
+200 de benden geliyor
Gunaydin canimGünaydın gençler. Yarım yamalak okudum.
Beni aydınlatın lütfençiçek olmuşum.
Yarış ne zaman başladı sadece kilo mu spor da var mı? Gidip spor bildirimimi yapayım ona göre dünkü
Cumaya kadar halledersin eksiler gelir canimBen de +100 gram. Cumartesi +500 dü
Gunaydin canım cumaya eksilerle bekliyoruzGünaydın +200
Günaydın canımGünaydın
️
Gunaydin canım kac ciktin bakalimGünaydın kızzlaarrbol eksili hafta olsun inşallah. bende kontrol tartısına çıktım ama beni boşverin
Kaç çıktın
Ay dayanamadım söylicem 56.4Gunaydin canım kac ciktin bakalim
Günaydın canım, uykusuzluk çok zor, düzene girer bi an önce inşallahGünaydın canlar ..Sabah sporum yalan oldu bı kac gundur .Cunku kızım cok grc uyumayA başladı ...2 uyuyoro saatte uyuyunca bende 7 kalkamıyorum..Duzene sokmam lazım ogle uykusunu fazla uyuyor bu sıra ondan kaynaklı buyuk ıhtımalle
58 i geçme bebeğim. Al ver çatlaklar olur. Sabitlemeye çalış.Ay dayanamadım söylicem 56.4
Yıldızlar artiyla başladı .Günaydın,
+200 de benden geliyor
Ya aslında az bile almış olabilirim ama evet durmam lazım, ki tekrar normale döndüm bugün. Mezuniyet sonrası şubattan beri yapamadıklarımı bolca yaptım58 i geçme bebeğim. Al ver çatlaklar olur. Sabitlemeye çalış.
Ben mezun olunca deli gibi yersem 90 a kadar duramam. Kontrol çok önemli. Aman dikkat et canım.Ya aslında az bile almış olabilirim ama evet durmam lazım, ki tekrar normale döndüm bugün. Mezuniyet sonrası şubattan beri yapamadıklarımı bolca yaptım2 kilo hemen geri geldi . Limonlu suyumu yaptım aldım yanıma yine. yeşilçayımı da demledim. sabahta klasik yumurtamı yedim çıktım. Gözüm dönmüştü ama geçti
DahadA iyi olursun inşaallah cnmGünaydınnnn
Tam 1 ay sonra ilk defa bugün çok güzel uyandım
Bir insanın her şeyi ters gider mi çok şükür toparlanmaya başladım
Suyumu içeyim hemen
Allahim kimseye dermansız dert vermesin Cuma günü insaallah meme grafisi de temiz gelirse benden iyisi yok bu hayatta
Hepinizi öpüyorum
Cok fazla degil artin ama dikkat et yinede canimAy dayanamadım söylicem 56.4
Günaydın canımGünaydın canlar ..Sabah sporum yalan oldu bı kac gundur .Cunku kızım cok grc uyumayA başladı ...2 uyuyoro saatte uyuyunca bende 7 kalkamıyorum..Duzene sokmam lazım ogle uykusunu fazla uyuyor bu sıra ondan kaynaklı buyuk ıhtımalle
Oyy çiçeğim ne yaptın. Yıldızlar öyle artı gelelim diye bekliyor.cunaya %1,5 bekliyoruz.Ben de +100 gram. Cumartesi +500 dü
Ben senin azmine hırsına hayranım. Sen mezun olsanda kendini kontrol edebilecek dirayete sahipsin ben inanıyorum.Ben mezun olunca deli gibi yersem 90 a kadar duramam. Kontrol çok önemli. Aman dikkat et canım.
Tamamdır kaptanımCok fazla degil artin ama dikkat et yinede canim
Cumaya inşallah eksi olur canım . Çok değil +200Günaydın +200
Sağol tatlım insallah.Ben senin azmine hırsına hayranım. Sen mezun olsanda kendini kontrol edebilecek dirayete sahipsin ben inanıyorum.
Insaallah canimDahadA iyi olursun inşaallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?