O kadar dikkat etmene gerek yok bence.Miracim ben de tartıldım bildirim yaparsam moralim bozulacak motivasyon kaybına uğrayacağım.çicekleri sevindirmeyeyim havalara girerler. İki gündür saçma sapan şeyler yedim tabi sonuç şaşırtmadı derleyip toparlamam lazım. Bu hafta çok dikkatli olmalıyım.
Edeyim edeyim...profillere bakarak yazayım dost düşman birbirine karışmış.O kadar dikkat etmene gerek yok bence.
Yes tabi...seni seni....pirincin içindeki beyaz taşYessss tabiki.
Pazartesinin ilk eksisi tebrikler canim
Ohhhh filizim yildizmişPazartesinin ilk eksisi tebrikler canim
Eksin cok guzel canim tebrikler cumaya nikck tarihi unutmayalimHayırlı sabahlar, mutlu huzurlu sağlıklı bir gün dilerim .
82.7 idim
-1.1 ile güne başladım
Geriye kaldı 2.9 hedefime ulaşmaya.
Ben gidiyorum şimdi yürüyüşe . Bol sporlar herkese
Ay yine unuttum, hay benim aklıma ekleyeyim mi şimdi. Ksura bakmayın yaEksin cok guzel canim tebrikler cumaya nikck tarihi unutmayalim
Haftaya listeye girersen bugun eklemen lazim canimAy yine unuttum, hay benim aklıma ekleyeyim mi şimdi. Ksura bakmayın ya
Birşey daha soracağım dilimli kaşar peynir yiyebilir miyim saat 11 de .
Elhan ablacim zorlanacaksan eger cikartabiliriz seni yildizlardan benim hic aklıma gelmedi yogun oldugunCanım hiç sorma davetler bitti iki gündür YKS vardı... sarhoş gibiyim resmen... yarın da sorumluluk sınavı var... Cuma günü özgürüm keşke bitti diyebilsem....
Arastirmadim canim ama bakariz bir arabu hareket hangi bölgeleri çalıştırıyor acaba
Allah yardimcin olsun canımAnnemdeydim çok fazla yazamadım şiimdide benim minikleri uyutacağım çoğu zaman onları uyuturken bende uyuyup gidiyorumoyüzden iyi geceler dileğimide ileteyimde bayılıp gidersem yazamam . Yarınada 3 tane sınavım var dua edin bana
Günaydın canım olur tabi ki yarin tartilirsinGünaydın tartıldım ama bence ben yarın bildireyim. Bu saatte artı olmak normal. Olur mu?
Birazdan evden çıkacağım.
E Elif_EylulZipzip-
sleepy angel @sonundaoldu
@madamhd @Brzhuzur @asysss @sandriyon @Less-is-More @Elisa83Nehir6161 @TekrarDene
Sevgili Çiçekler Günaydın.
Bu hafta %1,5 hedefimiz olsun.
Zipzip-
Kaptanim pişirdim kabağı. Pazartesiden perşembeye kabak yiyecegim. Aç kalacağız susuz kalacağız ama yenilmeyecegiz.
Haydi çiçekler toplanıninnnn
1-2-3 şşşşşşsşşşş
Çi -Çek-ler
Size de Günaydın yıldızlar.
Günaydın canımGünaydın sevgili takımım
Günaydın canımGünaydın harikasınız bu ne enerji sabah sabah
Günaydın canımGünaydınlarrr hepimize bol eksili gün ve hafta diliyorum
Günaydın canımGünaydin guzel bir hafta olsun inşAllah
Bakalim kontrol tartilari ne söylücek bize
Günaydın canım eksi ile baslaman cok guzel
Günaydın canımBen daha gozumu acamadim bu ne hiz
Gunaydin cicekler ve yildizlar
Günaydın ablacim cicek mi olduk simdiGünaydın çiçek
Gunaydin canımGünaydınlar
Gunaydin canimGünaydınnnn
Tam 1 ay sonra ilk defa bugün çok güzel uyandım
Bir insanın her şeyi ters gider mi çok şükür toparlanmaya başladım
Suyumu içeyim hemen
Allahim kimseye dermansız dert vermesin Cuma günü insaallah meme grafisi de temiz gelirse benden iyisi yok bu hayatta
Hepinizi öpüyorum
Gunaydin canımGünaydın kızlarr bol eksili günleriniz olsun
Gunaydin canımGünaydınn⚘ ⚘
Günaydın ☆☆☆☆☆☆☆
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederimHayırlı sabahlar, mutlu huzurlu sağlıklı bir gün dilerim .
82.7 idim
-1.1 ile güne başladım
Geriye kaldı 2.9 hedefime ulaşmaya.
Ben gidiyorum şimdi yürüyüşe . Bol sporlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?