günaydınlar ..
bende çok uykudan yana degilim hayatı kaçırıyoruz gibi geliyo 6.8 yeterde artar bile şu saatler alınsada 6 uyanmaktan yatakta aceba saat kaç diye ikide birde bakmaktan kurtulsam öylen oluyo ya biz kalkana kadar ...
desemde şimdi yatsam iyi olurdu bi halsizlik var üstümde .... bahardanmıdır nedir kolumu bile kıpırdakmak istemiyorum .....
Şöyle yatıp istediğim saatte kalkmak benim için 2 senedir zaten hayal... Ama düşünsene 8 saat veya daha fazlasında neler yapabilirdikkkk???????? Bazen tuvalette geçen zamanıma bile acıyorum. Tuvalette zaman buldukça dersta çalışıyorum ama :) verimli olmuyor sanırım sırnaşık şey
nazlı kılımı kıpırdatmaaım kıs:)...
canım bahardan galibe bana hep böyle lur çocukları okula götürdüm bende biraz yürüdüm geldim 1 saat ama yok gene açılamadım .. akşamları hemen uykum geliyo sabahın köründede uyanıyorum ben bugün bi ara uyumam lazım gece geç yatıp sabah normal kalkmalıyım böylece gün böyu enerjik olurum ....CADIARZUGEÇMİŞ OLSUN AEBENİM. GÜNAYDIN. BENDE 1 HAFTADIR EVE GİDİNCE BİE HALSİZLİK ÇÖKÜYOR. DOĞRU DÜZGÜN YÜRÜYÜŞTE YAPAMIYORUM. VURUN BENİ..:mymeka:
bırak o kalksın ya sen yat pazarlarıda söyle çagırmasın:mymeka: ben çalışmadıgım halda benim ki bile çagırmaz pazarları .kalksa bile kendi kalkar . :asigim:canım ben evlenmeden önce sağlam uyurdum:roflol::roflol: 12- 1 gibi kalktığım olurdu oh mis gibi
şimdi ortalama olarak 6 saat uyuyorum zaten pazarları bile en geç 8.5 ta kalkan gıcık bir eşim varkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı o kalkınca bende kalkmak zorunda kalıyorum zaten işten başım 1500 oluyor
YOK yok hasta degilem nazlım incelik etmiş . bahar yorgunlugu diyelim ....:1hug: bügün gündüz az kestiriyim geçer ...:1hug:aeben hastamı olmuş anam heç fark etmedim çok geçmiş olsun cadım...
YOK yok hasta degilem nazlım incelik etmiş . bahar yorgunlugu diyelim ....:1hug: bügün gündüz az kestiriyim geçer ...:1hug:
hani hayal bu cadılara hiç gaz vermiyon cumaya ne kaldı kimler girmişti senle yarışa kıs ...delikafadulden
kıs aebenim aman ii ol
hem bunlara ben ne gazı vercem kısım herkes kendini getirsin gza bu hafta ben kaçkişiyle yarıştayım sen bilinmi:)
ben cuma bildirimde görüşcem salanlarla hahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?