Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınlar ..

bende çok uykudan yana degilim hayatı kaçırıyoruz gibi geliyo 6.8 yeterde artar bile şu saatler alınsada 6 uyanmaktan yatakta aceba saat kaç diye ikide birde bakmaktan kurtulsam öylen oluyo ya biz kalkana kadar ...

desemde şimdi yatsam iyi olurdu bi halsizlik var üstümde .... bahardanmıdır nedir kolumu bile kıpırdakmak istemiyorum .....

GEÇMİŞ OLSUN AEBENİM. GÜNAYDIN. BENDE 1 HAFTADIR EVE GİDİNCE BİE HALSİZLİK ÇÖKÜYOR. DOĞRU DÜZGÜN YÜRÜYÜŞTE YAPAMIYORUM. VURUN BENİ..:mymeka:

canım ben evlenmeden önce sağlam uyurdum:roflol::roflol: 12- 1 gibi kalktığım olurdu oh mis gibi
şimdi ortalama olarak 6 saat uyuyorum zaten pazarları bile en geç 8.5 ta kalkan gıcık bir eşim varkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı o kalkınca bende kalkmak zorunda kalıyorum zaten işten başım 1500 oluyor

hayal sen bugünde yiyeceksin 1 avuç fıstık. ye canım ye benim işimi kolaylaştır.

GEÇMİŞ OLSUN AEBENİM. GÜNAYDIN. BENDE 1 HAFTADIR EVE GİDİNCE BİE HALSİZLİK ÇÖKÜYOR. DOĞRU DÜZGÜN YÜRÜYÜŞTE YAPAMIYORUM. VURUN BENİ..:mymeka:
canım bahardan galibe bana hep böyle lur çocukları okula götürdüm bende biraz yürüdüm geldim 1 saat ama yok gene açılamadım .. akşamları hemen uykum geliyo sabahın köründede uyanıyorum ben bugün bi ara uyumam lazım gece geç yatıp sabah normal kalkmalıyım böylece gün böyu enerjik olurum ....CADIARZU

özge kuşum ne yersen azda olsa yaz bitanem .....Şeniz
nasılsın bu arada biraz sönük gördüm seni ...:1no2:

bırak o kalksın ya sen yat pazarlarıda söyle çagırmasın:mymeka: ben çalışmadıgım halda benim ki bile çagırmaz pazarları .kalksa bile kendi kalkar . :asigim:

doram canım ne yedinde vicdan yaptın hemşon ya :1huglur bazan bende akşamki tantuniden pişman oldum ama yemiş bulundum bi kere ...laelaelaelaelae

aebenim bende krom siparişi verdim. bir iki güne kadar gelir.

günaydınlaaar
nasıl gidiyor bacılar
aebenim mi hastalanmış çok geçmiş olsun canım

aeben hastamı olmuş anam heç fark etmedim çok geçmiş olsun cadım...
YOK yok hasta degilem nazlım incelik etmiş . bahar yorgunlugu diyelim ....:1hug: bügün gündüz az kestiriyim geçer ...:1hug:

hani hayal bu cadılara hiç gaz vermiyon cumaya ne kaldı kimler girmişti senle yarışa kıs ...delikafadulden

Ben hayalle ve Öskeyle yarıştayımmm hatta ve hatta hepis ile kızlarınnn :) Ve hepsini yeneceğim bakın bu sabah sadece domates ve 1 dilim çavdar yedim :)))

aebenim ben varım refff fatunuz ve özge hatırladığım kadarıyla. ama hal fıstık falan götürüyo işi

kıs aebenim aman ii ol
hem bunlara ben ne gazı vercem kısım herkes kendini getirsin gza bu hafta ben kaçkişiyle yarıştayım sen bilinmi:)
ben cuma bildirimde görüşcem salanlarla hahh..

geçen gün malzeme aldığım yerlerden birinden bir adam geldi bana çok zayıflamışsın dedi inanılmaz hoşuma gitti. ben neden anlayamıyorum ya. tamam zayıfladım bunu yabana atamam ama adam daha fazla zayıflama bu yeter sana dedi.

nazlı sen anlama boşver dışardan biri fark ettiyse zaten tamam tatlım,
sen kıyafetler ice büyük gelip sıyrılınca anlarsın :))),
bizim bakkal her sabah bana maşallah diyo (komşumuz karşıda otutuyo)
abi deme öle diyom ya valla çok güzel oldun diyo,bakkala gitmez oldum sabah:))).
(evli benden 2 yaş büyük çocukluktan beri arkadaşız :roflol:)...

kıs aebenim aman ii ol
hem bunlara ben ne gazı vercem kısım herkes kendini getirsin gza bu hafta ben kaçkişiyle yarıştayım sen bilinmi:)
ben cuma bildirimde görüşcem salanlarla hahh..

hayal hahh ben kendimi hiç salmadım tam gaz devam ediyorum. artık cuma günü tartı konuşacak.( böyle deyipte istermisiniz tartıda bir fark olmasın ozaman vururum kendimi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…