- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
yuh pınar
millet bana yi diyo sen yime....
hayin pınar....
biz tabe börekler çörekler kurabiyeleri tepsiynen götürmüoz bizim kaçamağımız anca 3-4 kraker
hııhhhhhhh
bende yazayım menumu
sabah 3 5 kasık tarhana corba
öglen 1 kase pattis püre
akşam 2 3 kasık yulaf süt
gene cok agrıyo bu yaa off
daha ne desin kız ..........:roflol::roflolkızlar doktorun cevabı
ilacı bir kerelik alıp yaşadığınız sıkıntıları ilaca bağlamayın
ya kullanmaya devam edin sıkıntılar devam ediyorsa ilaçtan bilin...
ya da kullanmaya ara verin sıkıntılar geçiyorsa ilaçtan bilin.........
delikafaduldendelikafadulden:1shok::1shok::roflol::roflol:
süper gidiyosun pınar vallaha nerdenmi biliyorum artık listeli liste veriyosun da ondan .....sengözlerimebaksanab bilinki liste vermeyenler . yiyyorrrrrrrrrrr.....:mymeka:bu günküler:
sabah:
1 dilim kız. ekmek,peynir az tereyağ
öğlen:
2 sucuk 2 lokma ekmek
ikindi:
1 tabak kısır
akşam:1 tabak kıymalı yoğurtlu makarna
şimdi 2 portakal yedim,az sonra jimnastiğe gidicem......
süper gidiyosun pınar vallaha nerdenmi biliyorum artık listeli liste veriyosun da ondan .....sengözlerimebaksanab bilinki liste vermeyenler . yiyyorrrrrrrrrrr.....:mymeka:
süper gidiyosun pınar vallaha nerdenmi biliyorum artık listeli liste veriyosun da ondan .....sengözlerimebaksanab bilinki liste vermeyenler . yiyyorrrrrrrrrrr.....:mymeka:
daha ne desin kız ..........olayı bütünüyle açıklamış işte .... sen çürüksen ilaç ne edsin .....
onun için listeyi şart koşuyorum ya ......... yazacagımız için yemiyoruz... ....delikafaduldenevet çünki çok yiyince utanıyoruz yazmaya.....a.s.
beeennnceeeeeee sennnnnn herüfüne nazzzz yapıyosunnnnnn delikafadulden:jeyyar: dermişimmmmmmmm......:roflol:sırnaşık şeyevet kendmden bliyom bn yiyince takıma ble uğramıyom......
ehü ehüü......
suç benm mi yani........
gıcık noolcak.......:mymeka:
:roflol: evet eşimde öyle diyo sırnaşık şeyherzaman verecekbi cevabın var diyo . aman altta kalma eksik kalma sen avukat olmalıymışın diyo ... :1ninca:kötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflolaebenim herkesede verilecek bir cevabın var maşallahaman altta kalma eksikte kalma emii :roflol:
pınarya avatar resmine bayıldım:sm_cool: nerden buluyosunuz bu resimleri anlamıyorumki anacım:1hug:
millet ben şimdi yarım saat koşu bandınıda yürüdüm 2.5 km yürümüşüm 77 kalori gitimiş koşu bandım öölye dio
şimdi de azıcık mekik çekicem
kafa hala düzelmedi
oyüzden yapamıom...
aklıma soktunuz selvi boylum al yazmalımı izledim şimdi:))
bediş (böyle dememde mahsur yoktur umarım) Allah yardımcın olsun valla ya
fatuuu belden aşağı furmaklava:kızım faul yapma klava:kötükedihüsogebertçem bak seni gelmeyeyim oraya......kötükedihüso:jeyyar:kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:
bedişim kaç gündür tadın tuzuun yok.kıyamam bensana gönder kız ağrıların yarısını ben çekerim canım benim.....kaydirigubbakcemile3:1hug:
kızlar doktorun cevabı
ilacı bir kerelik alıp yaşadığınız sıkıntıları ilaca bağlamayın
ya kullanmaya devam edin sıkıntılar devam ediyorsa ilaçtan bilin...
ya da kullanmaya ara verin sıkıntılar geçiyorsa ilaçtan bilin.........
delikafaduldendelikafadulden:1shok::1shok::roflol::roflol:
bu günküler:
sabah:
1 dilim kız. ekmek,peynir az tereyağ
öğlen:
2 sucuk 2 lokma ekmek
ikindi:
1 tabak kısır
akşam:1 tabak kıymalı yoğurtlu makarna
şimdi 2 portakal yedim,az sonra jimnastiğe gidicem......
ben anlamadım acıklamayı bendemi var tuhaflıkdaha ne desin kız ..........:roflol::roflollayı bütünüyle açıklamış işte .... sen çürüksen ilaç ne edsin .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet çünki çok yiyince utanıyoruz yazmaya.....a.s.
ben stepperime ve hareketlerime gidiyom öptüüümmmm...yine uğrarımmm....
evet kendmden bliyom bn yiyince takıma ble uğramıyom......
ehü ehüü......
suç benm mi yani........
gıcık noolcak.......:mymeka:
beeennnceeeeeee sennnnnn herüfüne nazzzz yapıyosunnnnnn delikafadulden:jeyyar: dermişimmmmmmmm......:roflol:sırnaşık şey
delikafadulden:roflol::roflol:kütoo geçmiş olsun bacım
neden o kadar çok kanıyor ki. pamukla (kedi olan değil kaydirigubbakcemile3) baskı uygulasana. belki geçer
kütom sen ona deseydinki ben sana kontör atarım dur derdimi bir dinle. ama pek bişi değişmezmişti anca duvara konuşmuş gibi olacakmıştın baksanakötükedihüsoamann anne demeyin banaya dün aradım kapalıydı aramısın dedi aradı şimdi benden gittikten sonra ilkkez nese diş çektirdim kötüyüm bitanesi kanal olcak anlatıyom ne dese begenirsiniz tamam kızım tamam kızım köntürüm bitiyooo kapatıom çattt dıt dıt dıt gıcık yaaaa
bizde seni iiyiki buraya almışız canım benim:lepi:amin kızlar sağolun hep içime kapanık bir çocukluk geçirdim. nişanlım sayesnde biraz açıldım. inanın ben bunları annemle hiç konuşamıyorum. iyi varsınız kızlar. iyiki 6. takıma alnınmışım. hepinize çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?