Teşekkür ederim.Bu senmisin şaka yapıyon of of vallahi fıstık olmuşsun hiçte kilonu göstermiyor sun maşallah
Teşekkürler, mont ihtiyacım var diye aldım ama bolu hem soğuk hem yağışlı, avmden çıkmadan giymek zorunda kaldım ıslanmamak için.Güle güle giy canım. Nerdesin sen mont giydin ya.
Yerim ufaklığı ben.
Çok güzelsin sakın kilo alma.
Selam canim burasida cok guzel esiyo iyi yüruyüsler sanaKızlarr selam napıyosunuz BİZİMKİLER nıkaha gıttı akrabanın benım kucul grıp oldu ben gıtmedım. Uyuttum demın cıktım yürüyüşe kardesım bende ona emanet ettım. Havada cok basık burda.
Canım hayırlı yolculuklar. İsmini gördüğümde collagenim geliyor aklıma bir türlü düzenli kullanamadım.. ben de öğretmenim branş mi sınıf mi seninki?Hoşbulduktabii olabildiğince aktif olmaya çalışacağım. Yarın yolculuğa çıkacağım, bugün onun hazırlığını yapacağım ama menümü bildiririm. Yarın için biraz zor menü bildirmem 12 saat yol gideceğim çünkü:/ ama salıdan itibaren daha düzenli bildirim yaparım ve dikkat ederim
Sagok canım dun gece bır yağmur yagdı buraya ınanılmazSelam canim burasida cok guzel esiyo iyi yüruyüsler sana
Hadi gözün aydın kavuşmuşsun ailene...kocayı nere bıraktınKızlar dün bütün gün koşturdum sonra 6-8 arası araç sürdüm boluya geldim, gelince de yerleşme faslı cocukları utçyut vs derken yazamadım menü, azıcık da korktum
Bolu sınırlarına girincw otomatikman acıkıyorum ben
Abla da çok beğendi içindekini daha çok amaMadem foto atılıyor eksik kalmayayım
Bugün avmye gittim ,üstümdeki montu yeni aldım, 40 bedeneşime atmak için çekmiştim size kısmet oldu
Gorduk sabah geldi etiketi yaparsan seni görücektir@vonka nerdesın aksam yazmıstı gordunuz mü ??
Aksam ona form doldur demıstım sonra tel elımde uyuya kalmısım kızada yardımcı olamadımkı neyse sız halletmişsiniz sorun yokGorduk sabah geldi etiketi yaparsan seni görücektir
Filizcim emekli bir öğretmenimiz gelmişti ismini unuttum...Gorduk sabah geldi etiketi yaparsan seni görücektir
Kızıma da kavuştumHadi gözün aydın kavuşmuşsun ailene...kocayı nere bıraktın
Abla sabah kızı yazdı devam edemicekmisFilizcim emekli bir öğretmenimiz gelmişti ismini unuttum...
Kızın kaç yaşlarında ...iyi yapmışsın o çalışsın...Kızıma da kavuştumkoca ankarada kaldı çalışıyor biz geziyoruz
Kızı kimAbla sabah kızı yazdı devam edemicekmis
Fitfiliz 4.takimdandi sabah yazdi sen görmedin sanirim telefonla cok aşır neşir degilmis sanirim yapamamisKızı kimuzuldum ya kendime bir abla bulmuştum
Çok geçmiş olsun canım.Kızlarr selam napıyosunuz BİZİMKİLER nıkaha gıttı akrabanın benım kucul grıp oldu ben gıtmedım. Uyuttum demın cıktım yürüyüşe kardesım bende ona emanet ettım. Havada cok basık burda.
Sagol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım.
Nasılda bollaşmis supersin
Sağol canım unuttum dün akşam buğdayı islamayi artık yarına kaldıAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?