Yarin hareketlenir canim :))Bugun takim cok sessiz
Allah razı olsun bu Dukan beyden.Cok diyet yapinca da eskisi gibi gitmiyor. Ben bir diyetkes olarak bu durumu dukan ataklariyla cozuyorum
Hoş buldum canım benimHosgeldin canim
Bende kabak yapiyorum abla sabah ekmeksiz kahvalti aksam yogurtlu kabakBugün kabakla geçireceğim günümü...
inşallah canimYarin hareketlenir canim :))
Cuma kac kiloydun canim kabizlii varsa oda kiloya yansirBen tok karnıma 82 kilo geldim dün akşam yemedim diye tıka basa yedim mi acaba??? Çok şaşkınım bakalım yarın kaç geliriz . Akşam sadece salata yemeği düşünüyorum. Bugün arkadaşta idim yürüyüş falan hak getire . Sabah hava güzeldi şimdi ise yağmur yağıyor.bakalım biraz daha saat geçsin de belki yürüyüşe çıkarım
Tok karna tartildigin icin rakam dogru değildir aksam yemegini hafif ye canımBen tok karnıma 82 kilo geldim dün akşam yemedim diye tıka basa yedim mi acaba??? Çok şaşkınım bakalım yarın kaç geliriz . Akşam sadece salata yemeği düşünüyorum. Bugün arkadaşta idim yürüyüş falan hak getire . Sabah hava güzeldi şimdi ise yağmur yağıyor.bakalım biraz daha saat geçsin de belki yürüyüşe çıkarım
Kaptancigim benım ıcın ekmek sıcakken tereyağı durup cayla yermısınKiraz topluyoruz, annemler ekmek yapiyor ikisi arasinda dolaniyorum
Saçlarını yaptırdın mi canım ben takipte olamadım kaç gündürİnşallahkalırım.
81.1 dim galiba ama kabız değilimCuma kac kiloydun canim kabizlii varsa oda kiloya yansir
Tipkisinin aynısı bebemBende kabak yapiyorum abla sabah ekmeksiz kahvalti aksam yogurtlu kabak
inşallah canim
Tereyag yemem ki hicKaptancigim benım ıcın ekmek sıcakken tereyağı durup cayla yermısın
3.350 adimdayim
Maşallah otur bakalimTereyag yemem ki hic
3.350 adimdayim
Aslinda hic oturmadım diyebilirim canim surekli ayaktaydim sabah 8 den beri ama sabit durmak adim saymiyorMaşallah otur bakalim
Ben telefon uzerinden hesaplıyorum canimArkadaşlar adımlarınızı akıllı saat üzerinden mi hesaplıyorsunuz
inşallah ablaTipkisinin aynısı bebem
Yarın tartı bize gülsün inşallah
Canim insan herzaman fazla kilo veremiyor baslangicta iyi kilo verdin maşallah81.1 dim galiba ama kabız değilim
Evet canım saç işleri bitti şükür. Yeni değil geçen hafta yaptırmıştim. Ombre. Daha sonra Brezilya fönü yaptırdım.Saçlarını yaptırdın mi canım ben takipte olamadım kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?