- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Ah bende severim kendilerini.Hep soruyorum...çikolata sevdiğim için galiba. İsmini görmek iyi geliyor. Seninle ilgisi yok yani.
Yok ya günde 1638292 defa düşüyor. Alışdık artıkBirseyi yoktur insallah canim
Sağol canım 10 cu takimdayim ben ziyarete geliyorum arada
Ekside olmana sevindim canimZipzip-
E Elif_Eylul
Özür dileyerek kilomu paylaşıyorum bidaha asla olmıcana söz verebilirim
Sabah wc ye çıkmanın çok minik bi faydası oldu benartı az bari olsa derken 100gr eksi gördüm
Eki Görüntüle 2885487
BennnnnnSevgılı dıyetdaşlarım bu haftaya lısteye gırmek ıcın oynuycam1,5 kılodan fazla vermem lazım .Şayet sen 1,5 verırsen bende 2 verırım ,senın hakkındqn gelırım dıyen kendıne güvenen babayiğit varsa cıksın meydana
Akşam iki çeşit tatlı gömdüm şu an 57,5 sabah tartildimKac kilosun canim
Tatlilara rağmen iyisin haftaya 55 i gorursunAkşam iki çeşit tatlı gömdüm şu an 57,5 sabah tartildim
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Bende öyle düşünüyorum canım dikkat edince veririm ama bu ara iyice saldım ve spor kaldı ufaklık uyumuyor gece 4 de kadar mizikladi uykumu alamıyorum gün içinde çok enerjisiz hissediyorumTatlilara rağmen iyisin haftaya 55 i gorursun
58 i gecmedigin surece sıkıntı olmaz bence canim cok yorma kendini bebisler yeterince yoruyor seniBende öyle düşünüyorum canım dikkat edince veririm ama bu ara iyice saldım ve spor kaldı ufaklık uyumuyor gece 4 de kadar mizikladi uykumu alamıyorum gün içinde çok enerjisiz hissediyorum
Eksin cook guzel tebrik ederim canimKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 72.2
Güncel = 71.6
Fark = 0.6
Yüzde = 0.831
Zipzip- kaptanım bende çok yoğunum bu aralar evde boya badana temizlik işlerim falan var gelen gidenim de oluyor bu aralar ne spor yapabiliyorum ne tam diyete uyabiliyorum izne mi çıksam ki
100 gr eksi bu kadar mı sevindirir insanıZipzip-
E Elif_Eylul
Sabah wc ye çıkmanın çok minik bi faydası oldu benartı az bari olsa derken 100gr eksi gördüm
Eki Görüntüle 2885487
Detoks sonrasi ekside olman cok guzel tebrik ederim canimGecen hafta 77.2
Bu hafta 76.8
fark 400 gr
Bu hafta inanilmaz yoğun geçti. Hiç bekledigim gibi olmadi tarti. Haftaya atak olur inşallah
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta = 72.2
Güncel = 71.6
Fark = 0.6
Yüzde = 0.831
Zipzip- kaptanım bende çok yoğunum bu aralar evde boya badana temizlik işlerim falan var gelen gidenim de oluyor bu aralar ne spor yapabiliyorum ne tam diyete uyabiliyorum izne mi çıksam ki
Gecen hafta 77.2
Bu hafta 76.8
fark 400 gr
Bu hafta inanilmaz yoğun geçti. Hiç bekledigim gibi olmadi tarti. Haftaya atak olur inşallah
Tebrikler kizlarZipzip-
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2885487
İzne çıkayım ben kaptanım ya bu sefer nasipse kilo almadan dönecem inşallah58 i gecmedigin surece sıkıntı olmaz bence canim cok yorma kendini bebisler yeterince yoruyor seni
Eksin cook guzel tebrik ederim canim
Izin konusunu sen daha iyi bilirsin canim dikkat edemem dersen islerin hafiflediginde yeniden aliriz listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?