• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul

Özür dileyerek kilomu paylaşıyorum bidaha asla olmıcana söz verebilirim
Sabah wc ye çıkmanın çok minik bi faydası oldu benartı az bari olsa derken 100gr eksi gördüm
20210709_113019.webp

Sevgılı dıyetdaşlarım bu haftaya lısteye gırmek ıcın oynuycam😏1,5 kılodan fazla vermem lazım .Şayet sen 1,5 verırsen bende 2 verırım ,senın hakkındqn gelırım dıyen kendıne güvenen babayiğit varsa cıksın meydana😂😂😂
Bennnnnn🙋🙋🙋🙋 :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bende 3 kilo versem yeter 🤔

Tatlilara rağmen iyisin haftaya 55 i gorursun 🤭
Bende öyle düşünüyorum canım dikkat edince veririm ama bu ara iyice saldım ve spor kaldı ufaklık uyumuyor gece 4 de kadar mizikladi uykumu alamıyorum gün içinde çok enerjisiz hissediyorum 😌😌😌

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 72.2
Güncel = 71.6
Fark = 0.6
Yüzde = 0.831

Zipzip- Zipzip- kaptanım bende çok yoğunum bu aralar evde boya badana temizlik işlerim falan var gelen gidenim de oluyor bu aralar ne spor yapabiliyorum ne tam diyete uyabiliyorum izne mi çıksam ki :olamaz:

Eklentiler

• C3F3F4F7-42DF-4B1F-B816-3FAA4517786B.webp
    C3F3F4F7-42DF-4B1F-B816-3FAA4517786B.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 28
Bende öyle düşünüyorum canım dikkat edince veririm ama bu ara iyice saldım ve spor kaldı ufaklık uyumuyor gece 4 de kadar mizikladi uykumu alamıyorum gün içinde çok enerjisiz hissediyorum 😌😌😌
58 i gecmedigin surece sıkıntı olmaz bence canim cok yorma kendini bebisler yeterince yoruyor seni

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 72.2
Güncel = 71.6
Fark = 0.6
Yüzde = 0.831

Zipzip- Zipzip- kaptanım bende çok yoğunum bu aralar evde boya badana temizlik işlerim falan var gelen gidenim de oluyor bu aralar ne spor yapabiliyorum ne tam diyete uyabiliyorum izne mi çıksam ki :olamaz:
Eksin cook guzel tebrik ederim canim 😍
Izin konusunu sen daha iyi bilirsin canim dikkat edemem dersen islerin hafiflediginde yeniden aliriz listeye

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 72.2
Güncel = 71.6
Fark = 0.6
Yüzde = 0.831

Gecen hafta 77.2
Bu hafta 76.8
fark 400 gr

Bu hafta inanilmaz yoğun geçti. Hiç bekledigim gibi olmadi tarti. Haftaya atak olur inşallah
Geçen cuma 56.2
Bugün 55.0
Fark 1.2 kg
Yüzde 2.135 😀😀😀🤭🤭🤭🤭
Eki Görüntüle 2885493
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul

Özür dileyerek kilomu paylaşıyorum bidaha asla olmıcana söz verebilirim
Sabah wc ye çıkmanın çok minik bi faydası oldu benartı az bari olsa derken 100gr eksi gördüm
Eki Görüntüle 2885487
Tebrikler kizlar :KK9: :KK200: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

58 i gecmedigin surece sıkıntı olmaz bence canim cok yorma kendini bebisler yeterince yoruyor seni

Eksin cook guzel tebrik ederim canim 😍
Izin konusunu sen daha iyi bilirsin canim dikkat edemem dersen islerin hafiflediginde yeniden aliriz listeye
İzne çıkayım ben kaptanım ya bu sefer nasipse kilo almadan dönecem inşallah 🤗

Back
X