Maşallah iyi vermişsin bende verdim zamanında 57 kiloya kadar düştüm ama insan bazen yoruluyor hamileligimde 85 kiloydum yine de güzel verdim ama hiç kacirmamam lazım hayat bu hersey istediğin gibi olmuyor azıcık birseye kızsam yiyiyorum önemli olan aslında toparlayabilmek yoksa ömür boyu aynı kiloda kalabilmek imkansızAynı bizi anlatmışsın biz de öyleyiz...
Eşim evde yaptığım kabak yemeğini yemez dışardan söyler yemeğini..
Yer de yer cayın yanına 1 tepsi yiyecek koyarım hepsini çatır çutur yer ben birkaç tane anca yerim..
Ben 73 kilodan 55 e indim sen de yapabilirsin

bIraz da ip atlayım bari az da cholie yapayım
 bIraz da ip atlayım bari az da cholie yapayım

ne canı çektiyse getiriyor yapmasamda alır poğaça tatlı ne olursa benimde canım çekiyor bir türlü diyet yaptiramadim beraber yedik mesela o hiç gram almaz ben 1 kilo alırım bu nasıl metobolizma azıcık diyet yapsin bir haftada 4 kilo verir ama ben wc ye çok çıkamıyorum ondan sanırım
  ne canı çektiyse getiriyor yapmasamda alır poğaça tatlı ne olursa benimde canım çekiyor bir türlü diyet yaptiramadim beraber yedik mesela o hiç gram almaz ben 1 kilo alırım bu nasıl metobolizma azıcık diyet yapsin bir haftada 4 kilo verir ama ben wc ye çok çıkamıyorum ondan sanırım