- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Cook guzelmis rengiEki Görüntüle 2885660
Pudra krem ve siyahında beden var ama ben bu renge aşık oldum
Super olmus yazin canim ben cok ilgilenemiyorum takimla tum yetkilerim sendeHeleeeee bakın banaaaa biiiii
Cuma günü harici oda 300kaloriyi gecmemek sartiyla ödul yaptiniz yaptiniz yapmadiniz cumartesinden itibaren menude kek,pogca,azborek,büskivi,dondurma,tatli,2kaşıkta yedim diyen bile artik yediginizde 5000bin adim cezasi listede yada değil hic farketmez göze alan yesin bunu son kez buraya bırakiyorum ve bana göre degil burasi diyen güle güle
Allah razı olsunHeleeeee bakın banaaaa biiiii
Cuma günü harici oda 300kaloriyi gecmemek sartiyla ödul yaptiniz yaptiniz yapmadiniz cumartesinden itibaren menude kek,pogca,azborek,büskivi,dondurma,tatli,2kaşıkta yedim diyen bile artik yediginizde 5000bin adim cezasi listede yada değil hic farketmez göze alan yesin bunu son kez buraya bırakiyorum ve bana göre degil burasi diyen güle güle
Şimdi bari bu renk olsun da ne olursa olsun diyorum ama yok bulamıyorum gözlerim ağrıdıCook guzelmis rengi
Sidoşum çok güzel...hiç üzülme.Geçen hafta 64.90
Bu hafta 64.50
Fark 400 grEki Görüntüle 2885417
Eksiye geçmişim ama malesef az. Bu kadar oldu kusura bakmayın
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
GunaydinÖzeli kapatmissiniz dedikodu yapacaktım içimde kaldı
Dükkan senin bacıBen de eksilmek istiyorum canlarım ciğerlerim sahalara geri dönmek istiyorum. Müsade var mı kaptaniçeler
İşte bu ya, süpersinHeleeeee bakın banaaaa biiiii
Kayinvalide, elti, görünce, huysuz komşu hangisi bebeğimÖzeli kapatmissiniz dedikodu yapacaktım içimde kaldı
Gecen hafta 59.6
bu hafta 59.1
fark -500
Daha fazla istiyordum ben yaa
Evet büyük gün bugün
81.1 geçen hafta
79.9 bu hafta
-1.2 aradaki fark
1.479 yuvarlarsak yüzde
1.480
7 li sayılara geçtim. Şimdi darısı 6 lı sayılarda
Günaydın.
Gecen cuma 72.95
Bugün; 72.25
Fark; 700
Yüzde; 0.959
Kaptanım yetiyorsa mezun olmak istiyorumEki Görüntüle 2885337
Günaydın bu alemın en azimli en hırslı kızlarıcok güzel güne başladım 10.000 adımımı atmışım duşumu almışım tartı canımda gene şaşırtmadı benı dahq ne olsun dimi
Filiz kaptanıma ıthafen
Gecen hafta 78.1
Bu hafta 76.9
Yuzde 1.5Eki Görüntüle 2885374
Tekrar gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.4
Bugun 70. 8
-600
Haftaya 6 li rakamlari gorurum inşallahEki Görüntüle 2885385
Geçen hafta 72.8
Bu hafta:72.4
Fark:0,4
Geçen hafta 64.90
Bu hafta 64.50
Fark 400 grEki Görüntüle 2885417
Eksiye geçmişim ama malesef az. Bu kadar oldu kusura bakmayın
Geçen cuma 60.90
Bu cuma 59.70
Fark -1.200
Daha fazla bekliyordum ama 2 gün kabizdim
Zipzip- E Elif_Eylul
Zipzip-
E Elif_Eylul
Özür dileyerek kilomu paylaşıyorum bidaha asla olmıcana söz verebilirim
Sabah wc ye çıkmanın çok minik bi faydası oldu benartı az bari olsa derken 100gr eksi gördüm
Eki Görüntüle 2885487
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta = 72.2
Güncel = 71.6
Fark = 0.6
Yüzde = 0.831
Zipzip- kaptanım bende çok yoğunum bu aralar evde boya badana temizlik işlerim falan var gelen gidenim de oluyor bu aralar ne spor yapabiliyorum ne tam diyete uyabiliyorum izne mi çıksam ki
Gecen hafta 77.2
Bu hafta 76.8
fark 400 gr
Bu hafta inanilmaz yoğun geçti. Hiç bekledigim gibi olmadi tarti. Haftaya atak olur inşallah
Eki Görüntüle 2885514
Ozur dilerim bu hafta istedigim gibi olmadi hic. Ama haftaya mutlaka guzel bir yuzdeyle gelecegim
Gecen hafta 66.4
Bu hafta 66.3
Yuzde 0.155
Gecen hafta 83
Bu hafta 82.6
-400
Kusura bakmayın geç yazdım
Geçen hafta 63,95 bu hafta 63,2
750 gram eksi
Oran 1,173
Kızlar kusura bakmayın dün mülakat sonuçları canımı çok sıktı bu sebeple ne menüler düzgün oldu nede yürüyüş yapabildim. Çok yemedim ama sağlıklı beslenmedim. Ama kilo bildirimi yapaym hemen az önce uyandım geç kaldım ona da ama bu seferlik idare edin beni
Geçen hafta 66.85
Bugün 65.75
Fark - 1.10 kg
Yüzde 1.16 umarım doğrudur
Oyy canım ablacım benimDükkan senin bacı
Heyyy şişkolar yer açın bakim
geldigin gün dönüş yaptığını düşünmüştüm zaten hosgeldin yeniden canimBen de eksilmek istiyorum canlarım ciğerlerim sahalara geri dönmek istiyorum. Müsade var mı kaptaniçeler
Siyah ya da diger rengini alsan elbise guzel görünüyorŞimdi bari bu renk olsun da ne olursa olsun diyorum ama yok bulamıyorum gözlerim ağrıdı
Sünnet bayramda yani bian önce almam lazım bayram zamanı kargo gelmeyebilir
Burda da çeşit bişey hiç yok dükkanlarda
Güzel bacım benimOyy canım ablacım benim
Hoş buldum tekrar güzel Elifim canım kaptanımgeldigin gün dönüş yaptığını düşünmüştüm zaten hosgeldin yeniden canim
Siyah ya da diger rengini alsan elbise guzel görünüyor
Kalbimde yerin baki hep biliyorsun değil mi ablacığımGüzel bacım benim
Niyetini alıp gelmişsin güller dökerim yoluna...bütün hanımlar her şeyin en güzeline layık...Yak gitsin bütün fazlalıklarıni yanındayız canım
Kalbimde yerin baki hep biliyorsun değil mi ablacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?