Cacik yenmez mi yaaAyy abla ben ikisini de yemem ki hic cacık yemedim simdiye kadar
Kolay gelsin canimcamasirlar var asilacak
camasir var katlanacak ..
temizlik var kim yapacak..
simay sonra spor yapacak
arkasindan ders calisacak ..
ben gider aşamalar gerceklesirken gelirim
Yemekler konusunda azicik cins biriyimCacik yenmez mi yaa
Hele bol salcali bulgur pilavi yaninda sarimsakli cacik. Anaaaam olurum ben 3 ogun yesem doymam
Sehriyeli bulgur pilavıyla da cok guzel gidiyorCacik yenmez mi yaa
Hele bol salcali bulgur pilavi yaninda sarimsakli cacik. Anaaaam olurum ben 3 ogun yesem doymam
Yanlış insana çattın ablaaaa yemez o cinsCacik yenmez mi yaa
Cuma bildirim yapcam kaptanımIzne ayrilinca 6 ay beklemene gerek yok ki canim
Izin kilonda ya da altinda oldugunda her zaman listeye donebiliyorsun
Kilo alirsan da 3 ay beklemek gerekiyor
ama mutlaka cuma bildirimini bekliyorum
İşte onu bildiğimden...yediricem hiç kaçarın yokAyy abla ben ikisini de yemem ki hic cacık yemedim simdiye kadar
Yiyemem ki abla yaa kokusu agir geliyor banaİşte onu bildiğimden...yediricem hiç kaçarın yokçok sağlıklı ama olmaz yiyeceksin
Semizotu kokmaz ki ilahi ne diyeceğimi şaşırdım.Yiyemem ki abla yaa kokusu agir geliyor bana
Semizotu kokmaz da cacik yapacagim dedin ya icine sarmisak koyarsan kokarSemizotu kokmaz ki ilahi ne diyeceğimi şaşırdım.burnuna mandal taksak olur mu
Yaa kötü olmus canim insallah istediginiz yere gidebilirsinizMerhaba kızlar.
Bizim istek dışı tayinimiz çıktı. Kayseriymiş hiç bilemiyoruz bile moralimiz bozuldu. Biz Eylül’de Ege veya Akdeniz düşünüyorduk. Daha eve de gitmedim eşim dava açacakmış o zaman hiç gidemeyiz ya da kaybederi. İkisi de işime gelmiyor.
Evet ya çok kötü oldu. Görev süresi de 8 yıl az da değil. Eşim gitsin ben çocuklarla Ege’ye tayin isteyimYaa kötü olmus canim insallah istediginiz yere gidebilirsiniz
Sarımsak koymayizSemizotu kokmaz da cacik yapacagim dedin ya icine sarmisak koyarsan kokar
O zaman tadina bakabilirimSarımsak koymayiz
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
1 muz
Öğlen
1,5 dilim ekmek ile peynirli tost
6 zeytin
Yeşillik
Ara
2 kayısı
2 hurma
Filtre kahve
Akşam
1 tabak patlıcan kebabı
3 kaşık bulgur pilavı
Afiyet olsun canımSalı menüsü
Sabah 12
Omlet
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Akşam 5 30
1 kepçe yayla çorbası
4 yk et kavurma
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şalgam
2,5 lt su
Eki Görüntüle 2888393
223 p
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Kolay gelsin canimSelam, eşya hazirliyorum ev darma duman. Akşam menü veririm. Telefonu elime alamiyorum
Sağol abla, bende bu boğaz ağrısı sık sık oluyor. Başımda migrenim e bağlıyorum . Boğazdan doktora gidiyorum birşey yok diyor. Sesim arada gidip geliyor onun içinde gittim. Midenin asidin den kaynaklanıyor ilaç iç geçer diyor. Bende bilmiyorum. İlaçta kullanmıyorum sadece kullandığım ağrı kesici osa şiddetli olursa. İlk önce afedersin kurmayı deniyorum kusunca rahatlıyorum. Kusamazsam ağrı kesici hapı kullanıyorum . Bopazım içinde ferahlatıcı şeker gibi ilaçlar var . Akşama kadar geçmezse ondan kullanıyorum. Sabah başladı ama uyuyup uyamdım terlemişim iyi geldi . İyiyim şimdi çok hafif var. Ama o hiç birşey. Çok şükür iyiyim yani .Geçmiş olsun nehircim ..uyumadan limonlu ıhlamur veya benzeri bir şeyler içseydin...yaz gribi mi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?