Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bayramlari sevmiyorum babam öldügünden beri zaten ama bayram iste annemi yanliz birakmiyoruz,artik bayramda kalmadi cocuklar büyüdü uyuyolar kahvaltiya zor kalkiyolar falan filan

Masallah canım hıc kaybetme ınsallah bu hafta bende cok azımlıydım. Bu hafya ınsallah o azmi bozmam. Koye gıdıcez yanı ınsallah dıkkat ederım.

Ben bayramlari sevmiyorum babam öldügünden beri zaten ama bayram iste annemi yanliz birakmiyoruz,artik bayramda kalmadi cocuklar büyüdü uyuyolar kahvaltiya zor kalkiyolar falan filan
Allah rahmet eylesin. Benim babam daoo erken gitti hayat devam ediyor ama. Allah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin inş

Zaten benden dolayi kaçıyolar takimdan
Yemek istedikleri için kaçıyorlar. Sonra pisman oluyorlar. Başkalarına bakıp ne güzel zayıflamış ama onun çocuğu yok diyorlar, eğer çocuğu varsa ama ona kardeşi yardımcı oluyor, yardımcı olan yoksa ama benim çocuğum çok stresli bla bla bla bahaneler bitmiyor.

Masallah canım hıc kaybetme ınsallah bu hafta bende cok azımlıydım. Bu hafya ınsallah o azmi bozmam. Koye gıdıcez yanı ınsallah dıkkat ederım.
İnş cnm hep birlikte mezun olacağız inş. Sen de bol suyla geçiştir köy işini eksilerle gel inş

Bence annenin yanına git. Geçte olsa anladım ki hayat başkaları için yaşanmayacak kadar kısa.

Bosver sen milleti Rabbim seninde yüzünü inşAllah güldürcek okadar güzel zayifladinki şimdi mükafatini vericek ben bütün kalbimle inaniyorum

Bence annenin yanına git. Geçte olsa anladım ki hayat başkaları için yaşanmayacak kadar kısa.
Agustosa gun verdı bızım beyfendı o zmaana hastalık gececekmıs. Hastalık dusecekmıs. Suan sınırden guluyorum. Koye gıdıcem mecbur gıtmezsem oda gitmez burda tekte kalmaz.

Agustosa gun verdı bızım beyfendı o zmaana hastalık gececekmıs. Hastalık dusecekmıs. Suan sınırden guluyorum. Koye gıdıcem mecbur gıtmezsem oda gitmez burda tekte kalmaz.
Heee aynen aynen hastalik gecicek bilim adamina bak sen

Bosver sen milleti Rabbim seninde yüzünü inşAllah güldürcek okadar güzel zayifladinki şimdi mükafatini vericek ben bütün kalbimle inaniyorum
Çok teşekkürler canım.
Şuan zaten çok ama çok mutluyum. Şükür. İnşallah bir daha şaşırmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…