- 22 Ocak 2013
- 41.692
- 210.597
- 798
Günaydın canım. Eylül nasıl?Günaydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım. Eylül nasıl?Günaydın![]()
Ben çok ciddi bir kaynaktan izledim. Yanlış haber yapmaz. Yılların habercisi. Yine de bilemeyiz. İnşallah böyle olmuştur. Aile içi cinayet olmasından iyidir.Bende baktim canim ama itibar etmeyiniz bu haberlere deniyo anlamis degilim![]()
Bir sıkıntı mı var? Bence gitme, seni asıl takıma alacaktı kaptan.. Çok. Şaşkınim şuan.Kaptanlarım sanırım şuanki hayat düzenimle grup içindeki puanı negatif yönde etkileyeceğim. Bu sebeple hazır listede de değilken müsadenizle daha ilerleyen bir zamanda aranıza dönmek isterim. Belki direk izne ayrıldığım kilomla gelirim hem. Herkese en içten başarılar diliyorum.
![]()
Günaydın canım gece boyu ates icinde yandı simdi kalkti şurup verdim bende hic uyumadimGünaydın canım. Eylül nasıl?
Olabilir canim valla anlamadim insallah dediğin gibi aileden olmasindaBen çok ciddi bir kaynaktan izledim. Yanlış haber yapmaz. Yılların habercisi. Yine de bilemeyiz. İnşallah böyle olmuştur. Aile içi cinayet olmasından iyidir.![]()
Olsun pazartesi ve eksiyle başlamissin canimHayırlı sabahlar
77.6
77.5
-100
artık yavaş yavaş vermeye başlıyorum sanırım
Bu ne şimdi anlamadım![]()
Çok geçmiş olsun canım. Önceki durum devam mı ediyor hâlâ...yavrum benim Allah şifa versin.Günaydın canım gece boyu ates icinde yandı simdi kalkti şurup verdim bende hic uyumadim
Canım hastaneye yatirsaydiniz gece boyu ateslenmiß çocuk geçmiş olsun Allah şifa versin enfeksiyon mu kaptı acabaGünaydın canım gece boyu ates icinde yandı simdi kalkti şurup verdim bende hic uyumadim
Umarım bende ekSi yaparım hiç üzülme eksiyle gelmen superHayırlı sabahlar
77.6
77.5
-100
Gecti gibi oldu abla sonra arttı aksam gene götürdük sagolasınÇok geçmiş olsun canım. Önceki durum devam mı ediyor hâlâ...yavrum benim Allah şifa versin.
Belki serum takar dedim ama takmadi görmedi heralde bisey nebilimCanım hastaneye yatirsaydiniz gece boyu ateslenmiß çocuk geçmiş olsun Allah şifa versin enfeksiyon mu kaptı acaba
Ne zaman gelmek istersen bekleriz canim burdayiz her zamanKaptanlarım sanırım şuanki hayat düzenimle grup içindeki puanı negatif yönde etkileyeceğim. Bu sebeple hazır listede de değilken müsadenizle daha ilerleyen bir zamanda aranıza dönmek isterim. Belki direk izne ayrıldığım kilomla gelirim hem. Herkese en içten başarılar diliyorum.
![]()
Günaydın canimGünaydın![]()
Gunaydin canim ekside olman guzel tebrik ederimHayırlı sabahlar
77.6
77.5
-100
ayyyy cok tatlisiniz canimmm
dur anacim dur sopani almisin elineKizlar bugün pazartesi tartıları es gecmeyelim lütfen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sürekli etiket yapmami istemiyosaniz tartınızı paylasin
ah yavrum ya allah acil sifa versin insaGünaydın canım gece boyu ates icinde yandı simdi kalkti şurup verdim bende hic uyumadim