aaaaaaaaaaaaa ben gidince kaç sayfa yazdınız .....
canlarım hasstaaa deeegiilimmmmm .....sırnaşık şey.he he hatta platesten sonra bide 20 dk. ayrobik yaptım bide duş aldım ohhhh bomba gibiyim ..:dance:....bi kere daha hastamısın geçmiş olsun derseniz gerçekten hasta olcam galiba .:roflol::roflol::roflol:.. canlarım benimmmm:1hug:Şeniz
du bakıyım ben yokken neyazdınız ....:1hug:
bak bana derken pınarım ve ogluşu hasta olmuş canım geçmişler olsun .. aman dikkat bu çocuklar hasta olana kadar biz olsak valla bin kere razıyım .....delikafaduldenbenim oglanda öksürüyo .günaydın kızlar..sabah hastanedeydik,benim oğlan akşam ateşlendi,sabah hemen götürdüm,soğuk buhar ve rahatlatıcı felan verdiler,sabahtır hastanedeyiz yani...bende de öksürük ve halsizlik var,gidip dinlenicem,akşamda ateşledi,uykumuz bölündü durdu..hepinizi öptüm aeben seninkide bahar dan kırgınlıktır,aman gripal olmasın,kolumu kaldırcak halim yok.....
:roflol::roflol:asiciğim desene ortak bir olayımız olmuşkötükedihüsopınarcım çok geçmiş olsun canım. benim ki de hasta yine. akşam öksürükten uyuyamadı. bir de öksürünce kusar benim tosun görünümlü narin paşam kaydirigubbakcemile3 bıldırcın yumurtalı pekmezli süt yaptım içmedi Çok üzgünüm çoook sonra sırtına göğsüne viks sürdüm. biraz da yastığını yükselttim. geçti biraz.
doram seni iyi anlıyorum. ben senin kadar açık sözlü olmadığım için (birazda aeben korkusu var tabii naniknanik) buraya yazmadım. geçen hafta etimek tatlısı yaptım. muhallebisi biraz koyu olmuş. onun dışında güzeldi. kayınvalide, kayınpeder ve eşime ikram ettim. sanırım pek beğenilmedi. kayınvalide zorla 2 dilimi bitirdi. kayınpeder ve eşim 1 dilimi zor yedi. benseeeee 2 dilimi hemen hüplettim o inatla kötükedihüso hala dolapta var. akşam dökecektim unuttum :1ninca:
yuh dünden beri ha kızsen yarışa gireli kaç gün oldu ....:mymeka:Yok hayalim dünden beri diyetteyim ama sadece 1 kilo verebilmişim malesefona üzüldüm (
asim simissi kalasıca asim sana ögeretemedim ha sabahları aç durma ye ön önemli ögündür kilo vermek için .....kaydirigubbakcemile sabah aç dur öylen ve akşam saldır ....:dilcikar::dilcikar:nisanın 2 haftasına yani 10 sonra püskütün tekrar degerlendirmesi var haberin ola .....:dilcikar:kaydirigubbakcemile3dünkü menümü yazıyorum aebenimm
sabah aslında yemeyecektim ama kkyı okurken ağzıma 1 etiform atayım dedim metabolizma çalışsın diye. yarım paketi götürmüşümm :bbo:
ara ayran
öğlen 1 parça shnitsel (anında patates vardı. 1 tane attım ağzıma) salatadan da saç çıktı kötükedihüso
ara yoğurt
akşam az tavuk ciğeri + az fırında peynirli yumurtalı pırasa + yoğurt
benim eşim pırasa sevmez normalde. sırf onun için değişik bişey yapayım dedim ve 2. dilimi istedi :lepi:
evde çikolata stoğu var. oğluşa değişik değişik alıyoruz ama o bir tek ülker napoliteni seviyor ve ben o çukulara dokunmuyorummmm :sm_cool:
canım en iyi masabaşı hareketi bacaklarını hafif kaldırıp göbegine dogru çekmendir bunu yaparkende karnını içine çekmen . ve kolların içinde silak dayanmış teslim ol pozisyonunda dur sırnaşık şey:jeyyar:tekrar ellerini birbirine degdir dua eder gibi ( gayri müslimlerin gibi :roflol:) ve ve tekrar arkaya dogru itebildigin kadar it kurek kemiklerinden . umarım bu ilginç anlatımdan anlaya bilmişimdir ...-tatlicadiarzu-:roflol: ve karnını hızlıca aklına geldiginde içine çek bunu her zaman yap karın kasına ve duruşuna çokkkk faydası var bu hareketin ..( en önemli olan hereketleri azda olsa düzenli bir şekilde yapmaktır ki fayda saglasın ...a.saebencim geçmiş olsun
geçen gün diyodun ya masa başında da yapabileceğiniz hareketler var
ne gibi mesela yardımcı olur musun?
asüüüü çöp tenekeleri sizi farkındamısınız çöp yerine göbüklerinize atıyosunuz ....:mymeka:çok sağolun kızlar. bana verdiğiniz destek için.Şeniz
bu gün dahada iyiyim. ne yidiğime gelince
akşama kadar diyete uygun bir menüm vardı
akşam oluca 1 tabak işkembe çorbası(üresinin yağını her ne kadarda almış olsamda)
2 dilimde fırında mücver yedim.
aslında 2 dilim yemek gibi niyetim yoktu ama benimkiler beğenmeyince sinirden nasıl yediğimi hatırlamıyorum bile. onlara inat olsun diye yedim ama yine kendime etmiş oldum.kötükedihüso
ben ilk kez mücver deniyorum. kızartması çok kalorili diye fırında denemiştim. :1no2:
tadıda güzeldi bence ot sever biri olarak:1closedeyes:
dahada 1 tepsiye yakın duruyor.
beden başkada çatalını süren olmaxz ona burası kesin
dipfirize atılacak bişide değilki atıvereyim
artık az az tüketip kalanını çöpe atacağım:1shok:
özgeyle senin espirik anlayışınıza bayılıyorum .....sırnaşık şeyişte ben sana onun için geçmiş olsun demedim laelaelaelaelae
bahar yorgunluğu fena. benim de gözlerim kapanıyor. akşam geç yatınca uykumu alamadım hiç mirmirmirmir
kızlar tartı hafifden yükselmiş amaaaaaaaa 2 şer cm incelmişimmmmmmmmmmm....
selam kızlar bu sabah tartı bana hoş bi sürpriz yaptı 65 küsürleri göstermeden direk 65.1igördüm mutluyum umutluyum başarıciim aebenimellerinden öperim baada gelsene sarmaya:)))
ama onun dışında çok keyifsizim
size bir soru gorenje diye bi marka duydunuzmu ve çamaşırmakieniz ne marka memnunmusunuz ben gorenje almak üzereyim düşündüğüm tek şey ithalolması umarımmemnun kalırım
maytabım maydonoz su kaybı yapıyo sadece diolar aman olsun onun moral destegi gene yeter bence devam et sen iltihap ödem söker mis gibi reglken sorun olmazmı ara ver bence
bende 2 3 kasık yulaf süt yuttum hepsi bukadar
bu su kaybı yapan diil canım iyice araştırdım ben aslında kilo veriimdiye yapmıyorum ibrahim saraçoğlu her baharda yapın diyo senede 2 kere detox muş karaciğeri temizleyip vicuttaki toksinleri atıyormuş
ben bunun için yapıyorum ama faydaları arasında bir miktar kilo verdirir yazıyordu buda iyi geldi bana
maydonoz çiğden kaynatmadan içine yarımlimon sıkıyorum limonla maydonoz o idrar söktürücü özelliğini yitiriyormuşş ben ibonun yalancısıyımmkaydirigubbakcemile5
hı görmüştüm tv de karaciger için dediydi çigden yapılıyodu şifa olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?