• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

açım ben yaa
2 havuç
2 salatalık
2 dilim kepek ekmeği
2 üçgen peynir (110 calori)

beni kesmedi
ahan da acıktım iştee....

delisin yaaa
yanımda olsa yiyecem de
yanımda yok
eve gitmek istiyom bennn

ben ne halt ediyim be bebeler gibi iki kaşık sütle duruyo bu tombalak ben ne ediyim hemide evdeyim zatende sen gidincik yersin sus otur yerine :oklava::roflol:

refffff senden özendim turp aldımm gecen yimek nasip olmadı olmayacakta bende yiyip gazlanmak istiyorum yaaa

KÜtom hoŞ geldİn nasıl oldu senİn dİŞ
naslım ya ilaçın etkisi geçince hayata isyanım başlıyo diş aynı agrıyo birde yara cıkardılar basıma die apranaxımı yutunca kuzu gibi oluyorum işte böle
Kütoooo bebek olmuşş sütle dururmuş canım az kaldı birkaç güne yersin. Yer ve gazlanırsınnnn :)))))))))))sengözlerimebaksanab

inş. canım tez gunde:roflol:

ya ben kutahyaya gitcem galiba birazdan kararda veremiyorum yengem ablasıyla burda şimdi babasına anjio için geldiler beraber dönelim diyo canım istiyo ama diş korkutuyo ilaçımı kapıp gitsemmi hem agzım devre dışıyken kilo almadan dönerim iyi zamanlama aslında ne yapsamki

ya ben kutahyaya gitcem galiba birazdan kararda veremiyorum yengem ablasıyla burda şimdi babasına anjio için geldiler beraber dönelim diyo canım istiyo ama diş korkutuyo ilaçımı kapıp gitsemmi hem agzım devre dışıyken kilo almadan dönerim iyi zamanlama aslında ne yapsamki

Ben olsam durmam giderdim valla :)sengözlerimebaksanab

karar verdim ben gidiyorum kızlar kütahyaya artık cumartesi pazar dönerim benn net bulursam ordanda girerim sadece 1 ablamda var ....76 yım ole yazarsınız başkaa terli terli su içmeyin kapıyı bacayı iyi kilitleyin beni özleyin görüşürük byby

Güle güle kütoooo mutlu git mutlu gel inşallah sen cuma günü 80 din dimi 4 kilo ile 1. oldun :((

Kımsecıkler kalmamıŞ. ıyı yolculuklar kÜto gÜle gÜle gıt gÜle gÜle gel canım. Reffff kÜto en son 79 kıloydu

he refi ne panik yapıyon sakin ol fatudan korkun diom başkada bişi demiyom ben gene u ka tiyo size hahahah...

fatunun daha önce verdiği kiloları bilmediğim için ben rahatımm biraz halaimç ben geldiğimden beri fatu hep kilo aldı yada hep aynı kaldı ama bu sefer maşallahı var bizi geçebilir.

Back
X