- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açım ben yaa
2 havuç
2 salatalık
2 dilim kepek ekmeği
2 üçgen peynir (110 calori)
beni kesmedi
ahan da acıktım iştee....
havuca devam et mis gibi dişi olan var olmayan var kıymet bilin beeee benneyaptımki:roflol:
delisin yaaa
yanımda olsa yiyecem de
yanımda yok
eve gitmek istiyom bennn
delisin yaaa
yanımda olsa yiyecem de
yanımda yok
eve gitmek istiyom bennn
refffff senden özendim turp aldımm gecen yimek nasip olmadı olmayacakta bende yiyip gazlanmak istiyorum yaaa
naslım ya ilaçın etkisi geçince hayata isyanım başlıyo diş aynı agrıyo birde yara cıkardılar basıma die apranaxımı yutunca kuzu gibi oluyorum işte böleKÜtom hoŞ geldİn nasıl oldu senİn dİŞ
Kütoooo bebek olmuşş sütle dururmuş canım az kaldı birkaç güne yersin. Yer ve gazlanırsınnnn :)))))))))))sengözlerimebaksanab
ya ben kutahyaya gitcem galiba birazdan kararda veremiyorum yengem ablasıyla burda şimdi babasına anjio için geldiler beraber dönelim diyo canım istiyo ama diş korkutuyo ilaçımı kapıp gitsemmi hem agzım devre dışıyken kilo almadan dönerim iyi zamanlama aslında ne yapsamki
küto 4mü verdi şimci :roflol:...
he refi ne panik yapıyon sakin ol fatudan korkun diom başkada bişi demiyom ben gene u ka tiyo size hahahah...