Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yine iyi 4 kiloyla dönmüşsün canim

dikkat et kendine. Kendini sev. Canım çok güzelsin,
seni çok seviyorum de.

Ayyy bizde de öyle, doyunca bir kaşık yemez, ben de israf olmasın diye tabak siyiririm anca Küçükken sofra bezinden, kırıntı toplayarak buyuduk ya, ben de atamadım hala

64 tü cuma su falan içmiştim daha düşük bekliyordum da kastan almışım 1 kg falan filan cuma inş 63 veya altı bekliyorum kendimdenbakalım

Ah ah, baklavalarla 54 kilo olmak ne güzel

Instagram kullananlar için Ceren Yavuz isminde bir diyetisyen var takip etmenizi öneririm yeme-psikoloji ilişkisini çok güzel anlatıyor postlarına göz atmanızı tavsiye ederim. Ben de yeme atağı yaşayanlardanım. Stres kaynağımızı bulup onu çözmek yerine yemeye veriyoruz kendimizi yAni ben öyleyim

Kaptanım sabah resim atsam olur mu şimdi yedim içtim wc de yok sabah a ümitliyim insaAllah çıkarım wc ye resim de atarım
Olur canim sorun yok sen nezaman hazır hissedersen basla

Naçizane bu yolda olan biri olarak söylemek istiyorum, az yiyor olabilirsiniz öyle durumlarda vücut kıtlığa girip yağ depoluyor

kesinlikle destek almalısın canım o zaman, ihmale gelmiyor psikolojik şeyler..
Allah yardımcın olsun Filiz ablam vesvesede olabiliyo bazen doktorların verdiği ilaçlar yüzünden kötüye giden bi çok insan tanıyorum .. dua et kendine vakit ayır seni mutlu edecek şeylerle ilgilen namaza Kurana sarıl insallah geçer içinin sıkıntılari amin

Pazartesi tarti resmi atma mecburiyeti yok canim yazdigin nickini tartinin uzerine koysan daha iyi olur
Baslangicin hayirli olsun
Kaptanım ve diğer arkadaşlarım tartı en doğru nerde tartar heryerde farklı cikiyo hangisine inanayım bilemedim
Hergun ayni yerde duz zeminde tartil canim ben hic yer degistirmiyorum

Yok canim biz onu kontrol amaçlı yapmistik bildirimler en son 635.etaptaki kilolarla yapılacak ve yuzdeler ikiye bolunecek
Tmm canim cuma gunu 635. Etaba göre bildirim yapacam
Elinden geleni yapacam artik kacamak yok sporda yapmaya calisacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…