Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyim canımIyiyim canim sen nasilsin
Negüzel tatil yapmissiniz![]()
Bende serinde yapicam aksamaEvaya baslamam lazim ama cok üşeniyorum bugunu de yapsaydım iyi olacak:)
Yaaa keske bende gitsemÇok şükür iyim canım
Evet Çok güzeldi ama yoruldum insan tatilde yorulurmu ya![]()
En güzeli seninkiHayirli gunlet canim artin cok degil cumaya eksilerle gelirsin
Artilari atmissin canim cumaya eksilerle bekliyoruz
Aa alvilla mi gelmis uzun zamandır gelmiyordu
Ne guzel canim iyi yapmissiniz tatil iyi gelmistir
Iyiyim bende cok şükür köy hayatina devam bahcelere gidip geldik dinleniyorum :)
Gel buraya abla birlikte yaparız tatilYaaa keske bende gitsem![]()
Hemen geliyomGel buraya abla birlikte yaparız tatil![]()
Deniz nasil birsey tanisamadik ki kendisiyleEn güzeli seninki
Deniz yoruyor insanı![]()
Deniz nasil birsey tanisamadik ki kendisiyle
Izmirde gordum ama kis aylarında gitmiştim
Bugünün sporu çok güzel. Çok eğlenceli. haydi beraber yapalım 6.takimmmmm hazır mıyızzzz.Evaya baslamam lazim ama cok üşeniyorum bugunu de yapsaydım iyi olacak:)
Nasıl hiç denize girmedin mi? İstanbul a gel beraber gidelim.Deniz nasil birsey tanisamadik ki kendisiyle
Bi kendime geleyim yapacagim canimBugünün sporu çok güzel. Çok eğlenceli. haydi beraber yapalım 6.takimmmmm hazır mıyızzzz.![]()
Yok canim girmedim ki Ankarada deniz yokNasıl hiç denize girmedin mi? İstanbul a gel beraber gidelim.![]()
Sende gel misafirim olDeniz nasil birsey tanisamadik ki kendisiyle
YaaaaaSende gel misafirim ol![]()
Başka bir yerde girmedin mi? Gerçi bende 30 yaşıma kadar bir kez girdim. Sonra hep gidiyorum.. eşim çok seviyor. Şimdi her yaz mutlaka gideriz. Güzel birşey canım. Umarım sen de gidersin.Yok canim girmedim ki Ankarada deniz yok![]()