İyi durumdayız.Pazartesi bildirimlerini unutmayin kızlar bakalim ne durumdayiz
Yağmurlu bir gün ancak beni kendime getirebilir bu güneşli günlerle zor kuzum .Sıcaktan olabilir tatlım zorla kendini. Ben bugün ütü yaptım 75 dk. Eva yaptım. İnan zorla çok isteksiz.
Keşke yağsa yağmur sabahtan beri dua ediyorum.Yağmurlu bir gün ancak beni kendime getirebilir bu güneşli günlerle zor kuzum .
Bundan daha kötü ne olabilir demeyi bıraktım salgın, yangın, depremKeşke yağsa yağmur sabahtan beri dua ediyorum.
Günaydin canimGünaydın arkadaşlar
Güzel bir hafta olsun
Yangınlarımız sönsün
Dün çat kapı misafirlerim geldi, hem regliyim hem bu yangınlar beni çok etkiledihiç keyfim yok
Dün ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum
Daha tartılmadım ama regliden dolayı artıyımdır
Yagmur duasina çıktı turkiye ama işimiz zorKeşke yağsa yağmur sabahtan beri dua ediyorum.
Sagol canımAfiyet olsun kizlar
Ay kuzum Allah yardımcınız olsun. Sıcakta bebişle zor ya.Günaydın kızlar bende kucul oglumla yuruyuse cıktım geldım bu sıcakta arabasını surmek cok zor ya adım sayarımıda unutmuusm evde kapıya geldım sımdı dınlenıyorum cokkk sıcakk mayıstım ıyıce
Ay kuzum Allah yardımcınız olsun. Sıcakta bebişle zor ya.Günaydın kızlar bende kucul oglumla yuruyuse cıktım geldım bu sıcakta arabasını surmek cok zor ya adım sayarımıda unutmuusm evde kapıya geldım sımdı dınlenıyorum cokkk sıcakk mayıstım ıyıce
tesekkur. ederimmAfiyet olsun 10 dilim kavun fazla geldi, biraz da spor ekleyebilsen çok güzel olacak
Sabaha yumurta be yeşillik ekleyebilirsin akşama da aynı şekilde salata lahmacun yerine olda daha güzel olurdu
Afiyet olsunbeğendim
Afiyet olsun gayet güzel
Afiyet olsun güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?