- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Buraya bakan gelen kişileri ben niye görmüyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya bakan gelen kişileri ben niye görmüyorum ya
Vay hedefe bakBirak çiko san i iki haftadır 400-500 takılıyorsun gel kanka olalım hedef bı hafta 1.5
AminAllah sonumuzu hayr etsin![]()
1.5 kilo versem mezum oluyorum deseneBirak çiko san i iki haftadır 400-500 takılıyorsun gel kanka olalım hedef bı hafta 1.5
Bizde böyle bizde de %3 verceek liste var ama yumurta yiyemiyorumVay hedefe bak![]()
Olun olun mezun olun siz görceniz1.5 kilo versem mezum oluyorum desene![]()
Olsun başka şeyler tüket canım onun yerineBizde böyle bizde de %3 verceek liste var ama yumurta yiyemiyorum![]()
Bende evin isi kaldi cocuklar yorgan yastigi birbirine katmisLan süpurge yapicam kalkarsam oturdumya size daldim![]()
EbemiNe görcem![]()
Olamaz kız boyumuz aynı 65le mezun mu olunur hep 65e iniyor sonra bı bakiyorum Sevilay 70olmus onun için en kötü 60olalim ki 65e çıkarız maximum :)1.5 kilo versem mezum oluyorum desene![]()
Ebe kötü bisey degilki
Hiçbirsey yumurtanın yerini tutmuyor ya bu kadar tok tutan birşey nasıl bana kötü geldi zamanında iyi ki 9 tane yemişim şimdi bulamıyoruz:)Olsun başka şeyler tüket canım onun yerine![]()
Ben mezun oluyorum kız sen diyilOlamaz kız boyumuz aynı 65le mezun mu olunur hep 65e iniyor sonra bı bakiyorum Sevilay 70olmus onun için en kötü 60olalim ki 65e çıkarız maximum :)
Hepimizin ebesi varEbe kötü bisey degilki![]()
Bezdunnn mu bizdenAtla hepinizi bırakayim evinize
![]()