Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim annem maşllah ama okadar yemeye hiç kilo almıyor. annem ben yemeyeyim diye evde hamur işi falan yapmaz. arada benimkardeşim öyle tatlı pasta falan yapar annem saklar onları. kardeşlerime siz sabahtan yiyin akşam çıkarmayın ablanızın canı çeker falan diyor.

benim ortanca kardeşte benimle diyet yapar güya akşam yürüyüşe gideriz geliriz. bir bakıyorum hemen bişeyler yemeye başlamış. bahaneside hazır ama ben öğlen bişey yemedim ki oluyor. dünde doktora gitti ço düzensiz regl oluyor dotor demiş ondan kilo alıyor olabilirsin diye. bütün akşam onu tekrarladı

iyi akşamlar kızlar ben kaçtım. yarın görüşürüz. hepinize iyi akşamlar .

nazlım bende ki ne laf anlar ne söz dinler yaptığıda pek bişeye benzemez dana gece kalktı önceki gene un helvası yaptı o kadar pis boğazdır ...

3 servis kaşığı makarna
(küçük bir tabak cidden küçük)
br kase yoğurt
3 çubuk kraker

kızlarr yazıorum yazıorum gitmiyoo sitde bi sorun mu varrr???? nasılsınızzz herkes iyidir umarım okuldan geleli bir saat kadar oldu herhalde...

sabah peynirli tost şekersiz çay
öğlen domates çorbası
arada bisküvi
akşam ıspanaklı börek yedim.

Kızlar Ceylincim nerlerde acaba hasta mı merak ettim ?????????????????????

refimm canımmmsın yaaa insanlar hasta olduklarında normalde olduklarından daha duygusal oluyorlar sanırım daha çok ilgi bekliyorlar yazını görünce çok duygulandım,şimdiye kadar en çok üzüldügüm şey bir kız kardeşimin olmamasıydı hep kız kardeşi olanlara imrenerek bakarım,kavga da etseler kız kardeş başka güzel gelir bana.senin yazını görünce kardeşim gibi ablam gibi hissettimm dur öpücemmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizkaydirigubbakcemile

merhaba kızlar... hepinizin geçmiş olsun dileklerinizi okudum çok teşekkürler canlarım..çocuklar hastalanmasında ben onların yerine hasta dolaşmaya razıyım,ama bugün bendede bi kırıklık vardı,ilaçlarımı içince rahatladım..oğluş ta ateşlenmedi şükür,iyiye gidiyoruz,ama sabah boğuk boğuk öksürdükçe benim içim cızladı..neyse kütom 1 kilo daha vermişin çok sevindim canım...bende değişiklik yok ama olacak böyle diye diye inecem en sonunda 79 a....kilo verenleri tebrik ediyorum,sayfaların hepsini okuyamadım,okuyamamda büyük olasılık,oğluşla ilgileneceğim...öpüldünüz....

haa refim göbiş yarışma topiğine bi uğra canım, dids bişeyler yazmış..devam edeceksen bildir dids e....

pınarımm oğluş mu hastaaaaa((( hay Allahım yaa anzar degiyoo resmen bizim bebeciklereee önce rüzgarr sonra senin oglannn çok geçmiş olsun canımm ceylin ablası kocaman öpüyorr...

iyi akşamlar fıstıklar ..............................

benim kız derçalişacam diye odaya sokmuyo beni anca geldim ....

hoşgeldin aebenimmma.s.
hoş buldum karagözlü cadım ........:1hug:

kız soru sor diyo menümüde yazayımda öyle gideyim ..... ha bu arada tebrikler maytap . şu kür nasıl bişi bi anlat gelince .merak ettim .....

pınarııımm oğluşun hastamıydı...
bugün takıldım ama kafa halen 1500 olduğundan bişet anamadım
çook geçmiş olsun....

sana da ceylincim... umarım iyisindir...

bizim bugün sabah 9dan 12 ye kadar dersimiz vardı... ondan sonraki ders ise saat 3teydi. eve gitsem gitmem 1,5 saat sürüyorr tam bir rezillik resmenn,vakit geçirmek için magza magza dolaştıkk o kadar yoruldum ki 3teki derse girince dua ettim çabuk bitsin diye:=)) Allahtan hoca çabuk bıraktı da eve zar zor geldim.magzalarda tişörtleri koymşlarr bir iki tane denedimm ama görüntümden hiç memnun degildim çünkü tişörtlerin kumşları çok ince göbekler hemen çıktııı(((

menüm

2 kuru kayısı ..
2 dilim ek.....-peynir --yumurta ---yeşillik .
yeşil çay limo. -- 1 elma ..
7.8 yaprak batırdım .. 1 kase sütlaç ..
7 çilek ..
10. 15 yaprak sarma .1 dil. ekmek . yeşillik ... ( ay ne komşularım var benim sardiginida pişirip getirmişler bana .) kalemgibi sarmışan mubarek .)

yarım portakal 1 dilim. elma .

aebenimm soru sorarak çok güzel ögreniliyo biz de abimle öyle çalışırdıkk...

iyiyim fatucum dün boynumdan birşeyler almşlardı boynum mor iz var ona canım sıkılıyoo sen nasılsın geçti mi le carnite nn etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…