Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canlarım ben çıkıyorumm babam her gece şu bilgisayarı bir ekre kapalı bulayım diyoo bilmiyo ki ben de eve ancak geliyorum her gece başında beni görünce devaölı oturuorum sanıyo aha da kapı çaldı of yaaa

tamam fıstıgım sen git babanıda kendinide üzme :1hug: o tişörtleri rahat rahat giyeceksin diyete birazdaha dikkat et ....yerimseniben

bide sabah 1 saat öylende 1 saat yürüdüm . artı bide pazar dolaştım bide 45. dk pilates ....:1shok::1shok::1shok: uykum geldiiiiiiimirmirmirmir yaşlanıyoruz galiba .... laelaelaelaelae

canım kafam hala 1500
anlamadım neden
ama yimek yiyince geçio
bugün de almica mbakalım yarın nasıl olucam??

nihayet gelebildim bugün öğlen ve akşam misafirlerim vardı yediklerimi duysanız beni kesin merdaneylen kovalarsınızklava: dövün beni :mymeka: sabah kahvaltı etmedim öğlen sigara böreği yedim 4-5 tane sonra akşam yoğurtlu soslu bi tabak makarna üstüne fındıklı çikolata patlamış mısır tamam hatta idamda edebilirsiniz,ya gelenlere rejim ediyom diyemedim dalga geçerler diye

onlarla bir nettiysem yedim abartmamaya çalıştım ama yedim itiraf ediyorum bu hafta zaten hiç umudum yoktu inşallah üstüne kilo almam senağlama yarın patron beni oycak ben masumun hakime hanım
söz bu hafta veremessem bile hafta yürüyüş spor plates rejim herbişeyi etcem ve kilo vercem sös.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
günaydın 6. takımın güzelleri. sabah sabah yine kalk gel işe. beşibir yerde çayımı yaptım. yumurtami koydum haşlanıyor. çayımı içip kahvaltımı yapıcam.

refffff senden özendim turp aldımm gecen yimek nasip olmadı olmayacakta bende yiyip gazlanmak istiyorum yaaa
turpun zayıflatmakta etkisi çoktur. ben bunu yaşamış biri olarak sölüyorumama kokusu çekilir gibi değil. wc de bile kokuya be yavvvvvvvv

günaydın 6. takımın güzelleri. sabah sabah yine kalk gel işe. beşibir yerde çayımı yaptım. yumurtami koydum haşlanıyor. çayımı içip kahvaltımı yapıcam.

günaydın nazlım. bu gün sen benden önce davranmışın. aslında bende çok oldu kalkalı ama şu muhsin yazıcıoğlunun kaza haberini izliyordum. akşamdan beride takipteyim. çok üzüldüm yaa. yazık inşallah bişi olmaz ama ne bilem artık umudumda kırıldı:a015:

kütomada güle güle git gez diyorum. pazar günü bende memelekete gideceğim. tabi sandıktan sonra. ertesi gün tatilmiş her halde artıp pazartesi dönüş yaparız

dünki menüm güzledi. 6 öğün dışına çıkmamaya gayret gösterdim.delikafadulden
sabah ta karnımı iyce bir doyurdum. aebenimin taktiğini uyguladım yaniiŞeniz
1 yumurta bir parça peynir 3 ince dilim kepek ekmeği 3 zeytrin ve çay
birazdanda form çayımı içeceğim. sporda yapacağım kariyerdekaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

evet ya bende çok üzüldüm. inşallah bişey olmaz. bugün işyerine erken geldik biraz onun içi ilk açılışı ben yaptım bugün bol paylaşımlı birgün olur inşallah.

kahvaltımı yaptım geldim

2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık .

aebenciğim bende krom aldım rica etsem nasıl kullanmam gerektiğini yazabilirsin.

nazlım krom sanırsam ilk 15 gün yemkelerde nsonra sabah akşam 1 er tane sonra da günde 1 tane yemeklerden sonra

ben bugün okulda 3 salatalık 1 elma yiyecem
azönce öğretmenler odasında bi arkdaşa getirmiş 1 halka tatlı yedim
dayaanamadım...
bu arada günüm geldi geçti ama regl olmadım........

abooooooowwwwwwwwww

günaydın herkese fatu onlarıda yeme ziyan olo git :roflol

nasılsı bekem cadılar ben akşamdan beri bi yiyorum bi yiyorum sormayın gitsin :)...

HAYAL KIZ YEDıKLERıN BUNLARMI ÖYLE ÇOKTA BıŞEY YEMEMıŞSıN KANDIRMA BıZı CADI.

akşam:
annem tavuklu pilav yapmış
2 kaşık pilav nerdeyse 1,5 but kadar haşlanmış tavuk yedim
2 kaşıkta patlıcan oturtma(annem sağolsun tencereyi yan eymiş bütünyağı akıtmış bi tarafa bana dio üstten al diye:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…