- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kız bugün 4 video yapmadın mi nerene yapcan yat uyuAmanın kızlar bana azcık motive verin bakam . Eva yapayım hiç halim yok yapmaya acayip yoruldum
O dündü hakikaten ben kaçıncı da kaldım dur bakim kıyafetlerden hareketlerden anlarım kahve mi içeyim de gidip 3 video yapayım da çatlaması göbüşümüKız bugün 4 video yapmadın mi nerene yapcan yat uyubundan güzel motive mi olur
Cuma 2 kilo vermiş olO dündü hakikaten ben kaçıncı da kaldım dur bakim kıyafetlerden hareketlerden anlarım kahve mi içeyim de gidip 3 video yapayım da çatlaması göbüşümü
Cumaya gram verebilirsem mutlu olacağım. Sen 2 kilo diyorsun cuma günün ekadar hiç birşey yemezsem bile veremem 2 kilo ne ettin haciiiiCuma 2 kilo vermiş ol
Verirsin kız bir sürü spor yaptın maşallahCumaya gram verebilirsem mutlu olacağım. Sen 2 kilo diyorsun cuma günün ekadar hiç birşey yemezsem bile veremem 2 kilo ne ettin haciiii
Beni kankinle mi karıştırdın acaba .chiesenleVerirsin kız bir sürü spor yaptın maşallah
Beni kankinle mi karıştırdın acaba .chiesenle
Miram sağolsun enerji kaynağım .Üzüm üzüme baka baka spor yapar
Hoşgeldin canım nasılsın
İyi geceler canımHaydi kızlar size iyi muhabbetler ben kaçar Eva yapmaya
Evet onun maşallahı varMiram sağolsun enerji kaynağım .
Kaptanlar afiyeT olsun demiş sağa ne oluyor
Geçmiş olsun canım .İyi salgın var herkes aynı şu sıraMerhaba kızlarpazar akşamı annemlere geçtim dün yoğun bir nöbeti daha bitirdim. Sabah büyük oğluşu hastaneye götürdüm gece ishal karın ağrısı mahvoldu. Alerji testine gideceğimiz için ilaç da almadık patates pirinç lapası durumu kurtarmaya çalışıyoruz
Endişe etme canım benim bebeğimde şuan ishal ve kusması var kusmayı engeledik ishali de muz pirinç lapası patatesle kesmeye çalışıyor uz geçmiş olsunTeşekkür ederim kızlar
İshale bulantı kusma da dahil oldu direniyorum ilaç kullanmamak içinpatates yediriyordum, kimyonlu yoğurt suyu içirdim, elma suyu sıktım şimdi de pirinç lapası yedirmeye çalışıyorum.. Muz almaya markete gitmeye zamanım olmadı sabah eşim nöbetten gelirken alacak inşallah düzeltiriz böylece..
Geldin mi iki gozumNe etiket yapıp durupdurunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?