• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar
nazlıcım haftaya bende yarışa katılsam sizinle iyi olcak
bu hafta kötü bi hafta oldu benim için :mymeka:

akşam kardeşimle beraber spor salonuna gittik konuşmak için. ben maaşımı düzenli alamadığım için gitmeyi düşünmüyorum. kardeşimde akşam bana hava atıyor uyuz. yok evden beraber çıkarız ben spor salonuna giderim sende parktaki aletlere gidersin diyor. hatta plates topunu al arzuda parka bir projektör koyar ordan sana canlı yayın yaparız sende topunla parkta plates yaparsın diyor cadı .

hadi bana yarım edin acil,
kurs açılacak autocat vs eğitim verilecek ve isim aranıyo aklın aorjinal bişey gelen varmı...

günaydın hayırlı sabahlar...........................

tamam canım yarışalım
sıkayım birazcık kendimi
bu hafta çok fazla yemedim ama doğru düzgün beslenmedim hiç
akşamları bile kahvaltıyla geçiştirdim :çok üzgünüm:

ozaman tamam else cumartesiden itibaren başlıyor yarışma.

günaydın herkese fatu onlarıda yeme ziyan olo git :roflol

nasılsı bekem cadılar ben akşamdan beri bi yiyorum bi yiyorum sormayın gitsin :)...

Kanmayın kıs bu cadıya . yamez o sizi kandirıyo ......:dilcikar:kaydirigubbakcemile3Şeniz
akşam kardeşimle beraber spor salonuna gittik konuşmak için. ben maaşımı düzenli alamadığım için gitmeyi düşünmüyorum. kardeşimde akşam bana hava atıyor uyuz. yok evden beraber çıkarız ben spor salonuna giderim sende parktaki aletlere gidersin diyor. hatta plates topunu al arzuda parka bir projektör koyar ordan sana canlı yayın yaparız sende topunla parkta plates yaparsın diyor cadı .
bu kardaşina kızmaya başladım ha cadıya benziyo . hem sizin yürüyüş bandıda var ya ne salana falan gidiyosunuz ki 1 saat yürüyün ardından bide pilates tamam ......:1hug:
nihayet gelebildim bugün öğlen ve akşam misafirlerim vardı yediklerimi duysanız beni kesin merdaneylen kovalarsınız:oklava: dövün beni :mymeka: sabah kahvaltı etmedim öğlen sigara böreği yedim 4-5 tane sonra akşam yoğurtlu soslu bi tabak makarna üstüne fındıklı çikolata patlamış mısır tamam hatta idamda edebilirsiniz,ya gelenlere rejim ediyom diyemedim dalga geçerler diye

onlarla bir nettiysem yedim abartmamaya çalıştım ama yedim itiraf ediyorum bu hafta zaten hiç umudum yoktu inşallah üstüne kilo almam senağlama yarın patron beni oycak ben masumun hakime hanım
söz bu hafta veremessem bile hafta yürüyüş spor plates rejim herbişeyi etcem ve kilo vercem sös.:çok üzgünüm:

yumukum yediklerin sadece bunlarsa pazla bişi degil ama bilki yavaş yavaş vucudun kilo vermesi duracak bak tıkanmadan ne yol yaparsan kar kardır o yüzden bu haftaları iyi degerlendir .....sengözlerimebaksanaba.s

dünki menüm güzledi. 6 öğün dışına çıkmamaya gayret gösterdim.delikafadulden
sabah ta karnımı iyce bir doyurdum. aebenimin taktiğini uyguladım yaniiŞeniz
1 yumurta bir parça peynir 3 ince dilim kepek ekmeği 3 zeytrin ve çay:delphin:
birazdanda form çayımı içeceğim. sporda yapacağım kariyerdekaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

bende bügün kavaltıda baya yedim geç yapıyorum ben ama öyleden sonraya kadar idare ediyo beni dikkat et bakalım hergünkü açlıgınla şimdiki nasıl sen genelde şimdi ara ögüne saldırırsın ....:1rolleyes:

kahvaltımı yaptım geldim

2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık .

aebenciğim bende krom aldım rica etsem nasıl kullanmam gerektiğini yazabilirsin.
nazlım altta fatunun dedigi gibi yemekten sonra günde 2 tane 15 gün sonra günde 1 tane sabahları ...:1hug:
nazlım krom sanırsam ilk 15 gün yemkelerde nsonra sabah akşam 1 er tane sonra da günde 1 tane yemeklerden sonra
Şeniz
tamam canım yarışalım
sıkayım birazcık kendimi
bu hafta çok fazla yemedim ama doğru düzgün beslenmedim hiç
akşamları bile kahvaltıyla geçiştirdim :çok üzgünüm:
else bence sende yarışa katıl tetikleyin bir birinizi ....hihoyyyt

katılcam aebencim yoksa bu hafta ben saldım kendimi
sadece yemek konusunda değil ama hiçbişey yapasım yok
izmirde hava karardıkça benimde içim kararıyor

SaĞol aebenım ben kardeŞ cadının Önde gıdenı evde yapamıyormuŞ. Parası Çok gelıyor kıza Şımdı evde ÜŞenıyorum yapmaya dıyor . Oraya para verdıĞımı bıldıĞım ıÇın gıderım dıyor. Ben onunlada yarıŞıcam bakalım o mu daha Önce ıncelecek benmı bıde okadar para verıcek cadoloz...

günaydınnnn... hepinize hayırlı sabahlar,dünkü diyet gümlemesinden sonra bugün güne erken başladım 9 da kalktım yeşil çayımı içip peynirli tostumu yedim çok tahıllı ekmekle yapılmş,3 zeytin şekersiz çay birde, nasılsınız,bu izmirin havası bi düzelmedi gitti,dün yine gök yarıldı resmen barajlar doldu taştı 2-3 senelik suyumuz birikti kesin kaydirigubbakcemile3 e havalar böyle oluncada yürüyüş yapılmıyor.

bu arada haftaya bende yarıştayım kızlar bu hafta gümlemş olabilirim haftaya tam gaz geliyorumkaydirigubbakcemile5

katılcam aebencim yoksa bu hafta ben saldım kendimi
sadece yemek konusunda değil ama hiçbişey yapasım yok
izmirde hava karardıkça benimde içim kararıyor

karartma kız içini bu hafta benle yarış sen ama kaçamak yaparsan vururum seni alnının çatısından haberin ola

HAYAL KAYNIN BÖYLE BıR TANITIM YAPABıLıR ÜZERıNDE BıR TAKIM DEĞıŞıKLıKLER YAPARAK.

ALINTIDIR.

AutoCAD Programı Günümüzde en çok kullanılan çizim programlarının başında gelmektedir. Her türlü mimari ve mekanik çiizmler 2 boyutlu ve 3 boyutlu olarak öğretilmektedir. ayrıca bu süre içiçerininde autocad izometrik çizim komutları da öğretilecektir.

Autocad Kurs programı içerisinde gösterilecek konular aşağıdadır.

• Cad yazılımları ve donanım bilgileri
• Program ana menü tanıtımı ve menülerin kullanımları
• Çizim komıutlarına giriş
• Çizgi çizme yöntemleri
• Çember, yay gibi çizim elemanları
• Kenetlenme komutları ve ayarları
• Nesne seçme yöntemleri
• AutoCAD eğitimi uygulamamaları
• Görüntü ayarları
• Düzenleme komutları : Copy (kopyalama), Move (taşıma), Offset (öteleme)
• Düzenleme komutları : Trim (budama), Extend (uzatma)
• Katman oluşturma ve katman özellikleri
• AutoCAD kursu uygulamamaları
• Çizim komutları : xline, mline, polygon, rectangle
• Düzenleme komutları : Rotate (döndürme), fillet (radius atma), chamfer (pah kırma)
• Düzenleme komutları : Array / Polar (açısal çoğaltma)
• Düzenleme komutları : Array / Rect. (dikdörtgensel çoğaltma)
• Ayar komutları : grid, snap, polar vs.
• Temel ölçülendirme komutları
• Düzenleme komutları : Lenghten (ebatlama), scale (ölçeklendirme)
• Düzenleme komutları : strech (sündürme), mirror (aynalama)
• Hatch (Tarama ve özellikleri)
• Yazı yazma komutları (Dtext, Mtext)
• Yazı stili tanımlama
• AutoCAD eğitimi uygulamamaları
• Dosya saklama, çağırma işlemleri
• Verilerin farklı formatlara dönüştürülmesi
• Çizimlerin başka programlara aktarılması
• Ayar komutları
• Grid, Snap, Ortho, Polar vs.
• Çizim komutları : Mline, Mline stil tanımlama point, point stil tanımlama, spline
• Polyline (birleşik çizgi), Pedit
• Ölçülendirme komutları
• Ölçülendirme stili tanımlama
• Dwt uzantılı tamplate dosya oluşturma
• Standart kullanıcı kütüphanesi oluşturma
• Wblock, insert kavramları
• Xref dış referanslı resim atama
• Sorgulama komutları
• Eleman özelliklerinin değiştirilmesi
• Plot (çıktı alma) işlemleri
• Yeni UCS (Koordinat Sistemi Tanımlama)
• 3 Boyutlu modelleme teknikleri
• Temel 3 boyutlu çizim elemanları
• Boelan operasyonları
• Döndürme, Süpürme işlemleri ile model oluşturma

karartma kız içini bu hafta benle yarış sen ama kaçamak yaparsan vururum seni alnının çatısından haberin ola

yapmam merak etme
sıktım mı kendimi tam sıkıyorum da saldım mı tam salıyorum
zaten kilo vermezsem önce kociş vuracak alnımın çatısından
sürekli diyetteyim deyip duruyosun nerenden kilo gidiyor anlamıyorum diyo senağlama

yapmam merak etme
sıktım mı kendimi tam sıkıyorum da saldım mı tam salıyorum
zaten kilo vermezsem önce kociş vuracak alnımın çatısından
sürekli diyetteyim deyip duruyosun nerenden kilo gidiyor anlamıyorum diyo senağlama

ahhh ağlama kıyamam sana sırf kocişin inadına ver kız kiloları.

Back
X