- 8 Eylül 2016
- 103.335
- 438.209
- 898
- 36
C
Chikolata_gozlum
nerelerdesin bugun gelmedin takima
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ona rağmen guzel eksi gormussunAynn kaptanım ice tea biraz yüz karası gibi oldu![]()
Wc den ćıkamiyom sanirimSuper
Krese verip gitsen ne güzel olur aslinda senin içinde
Sagol canim insallah
Afiyet olsun canim aksam yogurdun yanina birseyler ekle az olmus yediklerin
Afiyet olsun canim![]()
1 yili kaldi desene o zaman seneye baslarsin ise canimWc den ćıkamiyom sanirim
Kres 4yaş aliyo canimya
Değil mi 58 yetmiyor çünkü yine 60 lar gidiyorsun sende benim gibi rakamlara taktın sanırım bugün tok karnına 60.60 düm yani bu aç karna kaç kilo olduğum anlamına geliyor bilmiyorum64 üm
sağlıklı beslendikten sonra dökülme olmaz canım bende istiyorum 56 57 olmak![]()
Miden patlarOffffff bende de resmen cola bağımlılığı var günde 2.5 litre içiyorum![]()
Ne iş yapcaksin canim? Eve yakın mi babaanne anneanne bakmaz miCanim kızım küçük bakcak kimse yok keske gitsem
Aynen canım tartıda 6 rakamını görmek beni çok mutsuz ediyorDeğil mi 58 yetmiyor çünkü yine 60 lar gidiyorsun sende benim gibi rakamlara taktın sanırım bugün tok karnına 60.60 düm yani bu aç karna kaç kilo olduğum anlamına geliyor bilmiyorum![]()
Çok bişey yeme mistim valla bilmiyorum İkindi vakti ydi bende hiç 61 ilerisini görmedim kaç aydır ne kadar yesemde inan TB ekmek yok çayımı bol şekerli içiyorum her öğün beyaz ekmek ve faast food yiyecek ler full yani tavan cuma gününden sonra dikakt edcm bakalım nasıl olcakAynen canım tartıda 6 rakamını görmek beni çok mutsuz ediyor
O yemene bağlı benim açla tok arası 3 kiloya yakın oynuyor ne kadarrrrr yediğimi sen düşün![]()
Ne güzel kızına bakan varsa hiç durma canımSimdi eski patronum aradı seni istiyoruz geliyomusun kizı büyüttüysen dedi![]()
KİLO almamak iyi fakat yağlanma artalabilir sağlıksız beslenme yüzünden o yüzden dikkatli olmalısın hadi başla bende 60 altına inip koruyqcağımÇok bişey yeme mistim valla bilmiyorum İkindi vakti ydi bende hiç 61 ilerisini görmedim kaç aydır ne kadar yesemde inan TB ekmek yok çayımı bol şekerli içiyorum her öğün beyaz ekmek ve faast food yiyecek ler full yani tavan cuma gününden sonra dikakt edcm bakalım nasıl olcak
Bencede bu kadar sitem yeter cuma gününden sonra spora da başlayacqm çok faydası var 67 lerde 58 gibi görünüyor dumKİLO almamak iyi fakat yağlanma artalabilir sağlıksız beslenme yüzünden o yüzden dikkatli olmalısın hadi başla bende 60 altına inip koruyqcağım![]()
Canim keske çalişabilsem hem kafam dağılir1 yili kaldi desene o zaman seneye baslarsin ise canim![]()
Cay kahve yemek yapiyodum matbadaNe iş yapcaksin canim? Eve yakın mi babaanne anneanne bakmaz mi
Anneme yazdim babasina söyle dediNe güzel kızına bakan varsa hiç durma canım![]()
Ohhh ne güzel benim karın bölgem ve simit bölgem var ya kilo alınca direk oraya gidiyor işte sağlıksız beslenmektenBencede bu kadar sitem yeter cuma gününden sonra spora da başlayacqm çok faydası var 67 lerde 58 gibi görünüyor dum![]()
2bucuk litre cola az gelir 5litreye çikart onuOhhh ne güzel benim karın bölgem ve simit bölgem var ya kilo alınca direk oraya gidiyor işte sağlıksız beslenmekten![]()
Annen bakmayı kabul ediyor mu eşinle konuş bakalım canımCanim keske çalişabilsem hem kafam dağılir
Cay kahve yemek yapiyodum matbada
Anneme yazdim babasina söyle dedi
Annem dediki kocan emekli baksinAnnen bakmayı kabul ediyor mu eşinle konuş bakalım canım
Afiyet olsun canımKahvaltı 1o.3o
1 dilim t.b ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 üçgen peynir
1 tk tahin pekmez
3 zeytin ..salata
Ara kahve 3 tane kinoali diyet bisküvi
Ara 1 kare çikolata kahve
Akşam
Salata semizotu salatası
1 küçük kase domates ezmesi