Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınn
Zipzip- kaptanimdan izin almıştım çok yoğundum sınavım vardı sonrasında da 4 günlüğüne tatile gittik toplamda 6 günüm şehir dışında gecti
Sınavım iyi geçti
Ama tatilden +3 kilo ile döndüm
Diyetisyenime dedim ne yapicam tam 79u görmeme az kaldı gittiğimiz gün sabah 80.8 dim o da takılma dedi kaldığın yerden devam edersin dedi bana ❤
42 gün oldu adet görmedim tarlusalin sonunu pazar günü ictim aslında fazla da kaçırmadım ama yol şişkinliği de olabilir neyse cumaya kadar hallederim
Zaten tatilin 2.gunu de kızım hasta oldu salgın varmış bilmiyorum havuzdan mi kaptı yoksa güneş mi çarptı hastaneye götürdük serum takıldı atesi zor düştü yavrumun şimdi biraz daha iyice
Tarlusal bende çok şişkinlik yapıyor mecburen ictim okul başlayacak benim regl de uzun sürüyor bir an önce olsun bitsin diye düşündüm

Günaydın canim hosgeldin yeniden kizina cok gecmis olsun

Günaydın canım Antalya merkezde olduğum için şanslıyım. Okul Meslek Lisesi henüz nasıl bilmiyorum. 15 saat dersim var problemli bile olsa idare edilir. Ben de çok özledim burayı

Yavrucağina geçmiş olsun canım

Mrb kızlar en son 1 yıl önce buraya yazmıştım ideal kiloma çok az kalmıştı ki hamile kaldım ve şuan emziren arkadaşlar zayıflarken ben alıyorum. Buna bir dur demem gerekiyor artık.
Merhaba hoşgeldin
Allah razı olsun canım sağol

Günaydın kizlar

Günaydın kızlar

Günaydın hatunlar

Gunaydin herkese

Dun adim fotosunu atmadan uyuya kalmisim Cordelia

gunaydin kuzularrr
Günaydın kızlar

Hosbulduk kaptanım

6 eylül menü
Sabah domates salatalık peynir bir kaç tane ceviz

öğlen
Taze bamya yemeği çok az havuç tarator bir kase yayla çorbası bir dilim ekmek

akşam
Bir tabak Kıymalı patates yemeği (tencere yemeği) bir bardak ayran iki dilim ekmek

2 litre su

Eklentiler

• FD82B4AF-A788-47A1-BF55-A184D2A27D2C.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 42
Bu attığım da günde gözüküyor

Eklentiler

• 80207055-E26E-42D2-A47D-465B4482354E.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 35
Sağol canım gunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…