Evlenmeyin!.. hadi bir hata evlendiniz dogurmayin diyorlar aslındaTatlim devlet elektrik , su ,tel, internet karsiliyor hatta onuda cogunda zamaninda karsilamiyormus ee geriye kalannhersey veliler tarafindan mecbur daha bunlar en iyi zamanlar bir buyusunler o zaman gor . Yegenime ev tutuldu iki ay staj suresince aylik 3750tl kirasi yani asgari ucretle gecinenin cocugu icin cok zor rakamlarresmen okuma diyorlar acik acik
Dogru olani yapıyorum galibaEvlenmeyin!.. hadi bir hata evlendiniz dogurmayin diyorlar aslında
Abla sende verdin gazı şimdi bu kız evlenir mi
Herkese çay şakire yok
Tatlım o mesajdan kaptanın kendine pay çıkaracağını hesap edemeyecek kadar yorulmuşum ...o evlenecek ...olmaz bekar kaptan da ne biliyim yaniAbla sende verdin gazı şimdi bu kız evlenir mi
Kaptan ablasini eversinde kendi turşusunu kurcakTatlım o mesajdan kaptanın kendine pay çıkaracağını hesap edemeyecek kadar yorulmuşum ...o evlenecek ...olmaz bekar kaptan da ne biliyim yani
Zaten evlenmemek için bahaneleri hazırTatlım o mesajdan kaptanın kendine pay çıkaracağını hesap edemeyecek kadar yorulmuşum ...o evlenecek ...olmaz bekar kaptan da ne biliyim yani
Bak simdi profildede yazmislar
Ne yazMislar kızBak simdi profildede yazmislar
M.i.g.i sifreNe yazMislar kız
GördümNe yazMislar kız
Çok mutluyumYardımcilıgim sona eriyor mutlumusunuz heee mutlumu
Kardes dedigin sırtindan vuranmısÇok mutluyumyandan yandan oh oh sefam olsun
Savol varolManyak
Ben kızların yapacağı şeyin ön sevismesini aman fragmanini yaptimKardes dedigin sırtindan vuranmıs
Inandim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?