• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

MutfaĞın Çok gÜzelmİŞ elsecİĞİm kÜÇÜcÜk kutu gİbİ . YÜce rabbİm mutlu ve huzurlu yaŞamaı nasİp etsİn canım.

elsecim çok güzelmiş mutfağın canım Allah eşinle mutlu huzurlu bide zayıfkaydirigubbakcemile3 yemekler pişirmeyi nasip etsina.s.

teşekkürler kızlar
açık mutfak olduğu için gece hem yemek yapıp,hem size laf yetiştirip hemde tv seyrediyom bi yandankaydirigubbakcemile3

bi aralar bakıyodum özge hatta bende koyyum dedim tel pek güzel çıkmadı . ama yatak odasını alayım toptan bende koymayı düşünüyorum .....

elsecim çok güzel bir mutfağın var güle güle otur
valla bizim ev haziran gibi bitecek o zaman bende ekleyeceğim resimleri inşallah heyecanla bekliyorum
şimdi alışveriş dönemindeyiz yarın ankastrelerimi alacağım ohh ne güzel
ALLAH herkese huzur içinde oturmayı nasip etsin şimdi domates ve etiform yiyeceğim bilginizeeeee

öğlen yediğim sigara böreklerini eritmek için bütün mutfağı demizledim yerlerini sildim. erimiştir inşalalh.

bugünki menüm

yeşil çay

sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek arası peynir tost
2 yeşil zeytin
şekersiz çay

ara
yeşil çay

öğlen

2 parça göğüs ızgara
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

ara
yeşil çay

akşam

kabak haşlama

gece yeşil elma...

oooo erimiştir senin sigara böreklerin hiç merak etme sen
benne yedim bugün bende yazayım bari

sabah 2 kurabiye küçük
2 3 bardak çay

öğlen altınbaşak 4 tane cherry domates

bir tane portakal

ben de salatamı yaptım yiyiyorum şimdi. kardeşim aradı dayanamamış paranın yarısını ben vereyim yarısını sen spora beraber gidelim diyor. kendisi devlet memuruya sıktı sağlamda.

bugün yediklerimide liste halinde yazayım

sabah

2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
3 yenek kaşığı pırasa
3 adet zeytinyağlı yaprak sarması
2 adet sigara böreği

akşam

1 kase göbek salata

2 fincan beşibir yerde ve 2 litre su içtim.

pırasalı peynirli börek mmmm
özge süpersin bende yapim de böyle yedirim kocişime o da pırasa özürlüsü yemez beyfendi adam tam etcil:(

pırasalı peynirli börek mmmm
özge süpersin bende yapim de böyle yedirim kocişime o da pırasa özürlüsü yemez beyfendi adam tam etcil:(

bi etobur da bende var
özgenin dediği gibi ıspanak yemez,ıspanaklı börek yaparım ona
hiçbir sebze geçmiyor boğazından

demek ki erkeklerin genel sorunu bu
benim eşim inanılmaz derecede balık tutmayı sever ama ağzına bir tane sokmaz onun dışındaki tüm etleri yer ve pişirir
ama ben hamile olunca her hafta balık alıyorduk ve yiyordu
sebze gibisi var mı ya

yaa sebze gibisi yok ama gelde anlat..
adam et yemeyince karnı doymuyormuş..aç gezemezmiş..
çok şaşırıyorum bende tam sebze ve meyveciyim..

ben bugün
3 salatalık
1 elma
1 haka tatlı
1 dilim kepek ekmeği
1 üçgen peynir (25 calori)
çubuk kraker (200 calori)
6 koktail sosis (275 calori)
1 domates
30 gr kadar peynir

ben bugün
3 salatalık
1 elma
1 haka tatlı
1 dilim kepek ekmeği
1 üçgen peynir (25 calori)
çubuk kraker (200 calori)
6 koktail sosis (275 calori)
1 domates
30 gr kadar peynir
fatu şarküteri ve sebze reyonunun önünde oturup arada bir tırtıklamışın gibi olmuş .....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar: bak açlıktan zafiyet geçirma sonra .....:1ninca::mymeka:

iyi akşamlar kimse gelmemiş bu gün fazla . bende solonu temizledim eşyaların yeri ni degiştirdim ..... eşimi bekliyorum sagsalim gelir inşallah ......

ben bugün akşam yemegini 4 de yedim ama çok yemişim hala midemde .. 2 tabak kadar yedim geliba yogurtlu garnütürlü makarnayı .. bu saat oldu halada hazmedemedim .....

1 çilek . yarım bardak greyfurt suyu .
3 dilim ekmek .peynir maydonoz .tere yag az.
yeşil çay .
tonlu salata .
garnütürlü yogurtlu makarna . 2 tabak .
4 çilek 1 armut ....

kızlar yarın cuma bildiginiz üzere . bediş yok . pınarda hasta eger gelemezlerse ben buralardayım olurda eşim geç giderse biraz geç gelebilirim acele etmeyin ........ nazlı özge ben yokken takım size emanet .... güzeller . iyi akşamlar .....

Back
X