oooooooo kaptanım ne detosks mus kız bu
bende yapsam ama ben once elımdekı dıyet lıstesıne uyuyumda
spor yaptım 1 saat ve bugun yenıden tam anlamıyla basladım dıyete
bı akc zamandır kacamak ustune kacamak yaptım ama bısmıllah dedım ve basladım....
kızlar spıral kullanan varmı agrı oluyomu varsa...[/QUOTE
canikom kaçamak yapmadan duramıyoruz ki.spıral kullanmadım aslında ben de bu konuda size soracaktım ben daha oğlumu emziriyorum spıral taktırmaya korkuyorum.şimdilik eşim korunuyor.emzirme döneminde sonra sanırım hap kullanıcam.
umarım dediğin gibi olur canım. bu arada 2. takım yapcak bu hafta listeyi bizim sıramıza var daha.
1 oğlum var canım 1 yaşında. ekmeği 1 aydan fazladırki sadece kahvaltılarda tüketiyordum. şimdi onuda bırakıyorum. kuruyemişe yöneliorum. tatlı olarakda cevizli incir beni baya rahatlatıyor. en kötü ihtimalle pekmez yerim napıyım.
umarım hep böyle düşer. mart sonunda yeni kıyafetler alcam. ziyan olsun istemiyorum.
canım hiç acıktırmıyor. tatlıda canım çekmedi. eşim çikolata getirmişti başka zaman kokusuna dayanamazdım ama hiç gözüm görmedi. aslında adetin ilk 2 günü için bence gayet uygun bir diyet.
Allah bağışlasın.ekmeği ben tamamen bırakamadım.onun pilav yesem bu sefer onuda çok kaçırıyorum.ya benm oğlum hala emeklemedi.her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi.hani ben çok sorun etmiyorumda işte yine de heyecanlanıyoruz.önüne sevdiği bişey koyuyorum yerleri tırmalaya tırmalaya zorla ona ulaşıyor ama popoyu kaldırmak aklına gelmiyor böcükümün.
canım erkek çocukları geç yürüyor. benim oğlum hiç emeklemeden tay durdu adımladı. tam yürüyecek dedik emeklemeye karar verdi. yürümeyi bırakdı. böyle rahat anlattığıma bakma bende senin gibiydim. takıntı oluyor bu insanlarda :) bu arada 2 kaşık pilav bulgur makarna 1 dilim ekmeğe denk geliyor. aslında çok kilon yok ama her öğünde ekmek tüketiyorsun. ben tüketmediğim için senin yediğin ekmekler beni rahatsız ediyor :))Allah bağışlasın.ekmeği ben tamamen bırakamadım.onun pilav yesem bu sefer onuda çok kaçırıyorum.ya benm oğlum hala emeklemedi.her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi.hani ben çok sorun etmiyorumda işte yine de heyecanlanıyoruz.önüne sevdiği bişey koyuyorum yerleri tırmalaya tırmalaya zorla ona ulaşıyor ama popoyu kaldırmak aklına gelmiyor böcükümün.
canım spral özellikle bel ağrısı yapar. ilk birkaç ay düzensiz adet ve ağrı olur. bazı kişilerde ağrı azalmaz. ağrılı adet görenlere spral önermiyoruz biz. çünkü artırıyor.oooooooo kaptanım ne detosks mus kız bu
bende yapsam ama ben once elımdekı dıyet lıstesıne uyuyumda
spor yaptım 1 saat ve bugun yenıden tam anlamıyla basladım dıyete
bı akc zamandır kacamak ustune kacamak yaptım ama bısmıllah dedım ve basladım....
kızlar spıral kullanan varmı agrı oluyomu varsa...[/QUOTE
canikom kaçamak yapmadan duramıyoruz ki.spıral kullanmadım aslında ben de bu konuda size soracaktım ben daha oğlumu emziriyorum spıral taktırmaya korkuyorum.şimdilik eşim korunuyor.emzirme döneminde sonra sanırım hap kullanıcam.
ben 6. aydan sonra 3. aylık iğne kullandım ama artık piyasadan kalkmış.
bende haptan pek emin olamıyorum. doğum sonrası adetlerim düzene binmedi. ocak başında doğum yaptım. 9. ayda ilk adetimi oldum. halada düzene binmedi.
teşekkür ederim muhasebe canımmcanm kolay gelsin ne işle meşgulsun?ben ev hanımıyım
tamam o zaman sıramız gelince sölee hatırlatalım haticemumarım dediğin gibi olur canım. Bu arada 2. Takım yapcak bu hafta listeyi bizim sıramıza var daha.
1 oğlum var canım 1 yaşında. Ekmeği 1 aydan fazladırki sadece kahvaltılarda tüketiyordum. şimdi onuda bırakıyorum. Kuruyemişe yöneliorum. Tatlı olarakda cevizli incir beni baya rahatlatıyor. En kötü ihtimalle pekmez yerim napıyım.
Umarım hep böyle düşer. Mart sonunda yeni kıyafetler alcam. Ziyan olsun istemiyorum.
Canım hiç acıktırmıyor. Tatlıda canım çekmedi. Eşim çikolata getirmişti başka zaman kokusuna dayanamazdım ama hiç gözüm görmedi. Aslında adetin ilk 2 günü için bence gayet uygun bir diyet.
çok sevdiğiniz bir yemeğin tarifini verin bakalım bu haftada.
Sonra bu yemeğin kalorisini nasıl düşürebiliriz paylaşımda bulunalım. Yada farklı pişirme teknikleri varsa paylaşın.
teşekkür ederim muhasebe canımm
tamam o zaman sıramız gelince sölee hatırlatalım haticem
eğer böyle devam edersen olur canım yeni kıyafetlerinşn içinde harika görünüceksin eee artık bizde fotolara bakarız dimi kaptanım
fırın biber dolma ve bide zaytinyağlı yaprak sarma
olsun canım onuda yapar bak benım buyuk 10 aylıkken yurudu
kucuk oglum 1.5 yasında yurudu farklı oluyo her cocuk
spıral cok ıyı bı koruyucu ama agrı yapıyo bende bıraz arastırdımda zamanla gecıyomus
hap kullanma derım adetın duzensızlesıyo ve bı sure sonra bıtıyo stres yapıyo oda ınsanda...
canım erkek çocukları geç yürüyor. benim oğlum hiç emeklemeden tay durdu adımladı. tam yürüyecek dedik emeklemeye karar verdi. yürümeyi bırakdı. böyle rahat anlattığıma bakma bende senin gibiydim. takıntı oluyor bu insanlarda :) bu arada 2 kaşık pilav bulgur makarna 1 dilim ekmeğe denk geliyor. aslında çok kilon yok ama her öğünde ekmek tüketiyorsun. ben tüketmediğim için senin yediğin ekmekler beni rahatsız ediyor :))
canım spral özellikle bel ağrısı yapar. ilk birkaç ay düzensiz adet ve ağrı olur. bazı kişilerde ağrı azalmaz. ağrılı adet görenlere spral önermiyoruz biz. çünkü artırıyor.
ben 6. aydan sonra 3. aylık iğne kullandım ama artık piyasadan kalkmış.
bende haptan pek emin olamıyorum. doğum sonrası adetlerim düzene binmedi. ocak başında doğum yaptım. 9. ayda ilk adetimi oldum. halada düzene binmedi.
evt insan düşünüyor neden bu çocuk böyle diye.hala tek tarafına dönüyor.iri bi bebek maşaallah ama hareketsiz değil.zamanı gelmedi daha demekki.
bişey sormak istiyorum sizler tecrübelisiniz.pütürlü yeme konusunda.uzmanlar çok farklı şeyler söylüyorlar.sabiha hanm bunun doğal bi süreç olduğunu bebeğe bırakmak gerektiğini söylüyor.bazıları acken vermek gerektiğini alıştırmak gerektiğini söylüyor.ben açken veriyorum mesela bulgur yada pirinçle yapılmış çorba birkaç kaşık yiyor sonra öğürmeye başlıyor eğer ısrar edersem bütün yediğini çıkarıyor.önerileriniz bekliyorum
ben ekmekten vazgeçemedim.eğer pilav yada makarna olursa yemiyorum ama olmazsa bi çorbayı yada yemeği ekmeksiz yiyemiyorum.seni rahatsız ediyrosa ekmek yemeye devam hah hah
ben makarna hastasiyim mesela
kepek makarna ustune diyet yogurt
ustune bol bahartli sos
ve bunlari az tuz ve az yagla yapcaz
olurmu kizlar..
bu arada basim okadar agridiki aglaya aglaya uyumuum valla esime
kiziyorum ama allah razi olsun cocuklarq bakmis yedirmis yatirmis
bende simdi kalktim
hepsi uyuyo yanima geldi hep sordu nasil oldun dr gidelim diye
canım çok geçmiş olsun. eşler böyle zamanlarda melek oluolar sağolsunlar.ben makarna hastasiyim mesela
kepek makarna ustune diyet yogurt
ustune bol bahartli sos
ve bunlari az tuz ve az yagla yapcaz
olurmu kizlar..
bu arada basim okadar agridiki aglaya aglaya uyumuum valla esime
kiziyorum ama allah razi olsun cocuklarq bakmis yedirmis yatirmis
bende simdi kalktim
hepsi uyuyo yanima geldi hep sordu nasil oldun dr gidelim diye
canım hiç bir yöntemin kesin koruması diye bişey yok. tüplerini bağlattığı halde hamile kalanları biliyorum ben. zaten spral isteyen herkese olmuyor. rahmin genişliğine bağlı.ya ben korkuyorum spıral taktırmaktan.aslında ben biyerde hiç bi yöntemin yüzde yüz koruyucu olamdığını okuum.ve bütün yöntemlerle ilgili hem olumlu hem olumsuz şeyler yazmışlar.spıral takılıyken bile kayma yaptığı için hamile kalanlar olmuş.hap kullandığı halde yine aynı sanırım bu bünyeden bünyeye değişiyor.bi dr gitmeyi düşünüyorum aslında bakalım
canım erkek çocukları geç yürüyor. benim oğlum hiç emeklemeden tay durdu adımladı. tam yürüyecek dedik emeklemeye karar verdi. yürümeyi bırakdı. böyle rahat anlattığıma bakma bende senin gibiydim. takıntı oluyor bu insanlarda :) bu arada 2 kaşık pilav bulgur makarna 1 dilim ekmeğe denk geliyor. aslında çok kilon yok ama her öğünde ekmek tüketiyorsun. ben tüketmediğim için senin yediğin ekmekler beni rahatsız ediyor :))
evt insan düşünüyor neden bu çocuk böyle diye.hala tek tarafına dönüyor.iri bi bebek maşaallah ama hareketsiz değil.zamanı gelmedi daha demekki.
bişey sormak istiyorum sizler tecrübelisiniz.pütürlü yeme konusunda.uzmanlar çok farklı şeyler söylüyorlar.sabiha hanm bunun doğal bi süreç olduğunu bebeğe bırakmak gerektiğini söylüyor.bazıları acken vermek gerektiğini alıştırmak gerektiğini söylüyor.ben açken veriyorum mesela bulgur yada pirinçle yapılmış çorba birkaç kaşık yiyor sonra öğürmeye başlıyor eğer ısrar edersem bütün yediğini çıkarıyor.önerileriniz bekliyorum
ben ekmekten vazgeçemedim.eğer pilav yada makarna olursa yemiyorum ama olmazsa bi çorbayı yada yemeği ekmeksiz yiyemiyorum.seni rahatsız ediyrosa ekmek yemeye devam hah hah
canım yediğiniz yemeklere tuz ve baharatı en son at. oğlun için 1-2 kaşık ayır pişmiş yemekten sonra at tuzunu baharatını. siz yemek yerken onuda heveslendir. çocuklar yoğurdu çok seviyor özellikle. mesala çorbayazcık ekmek doğra. benim oğlum yaşında bazen bakıyorum bulgur pilavı, bezelye yiyor bazen bakıyorum yediği şeyin içinde çiğnenecek bişey olduğunda ağzından çıkarıyor. yani çocuğun keyfine kalmış. yanındayken elma parçaları ver. dişlerini kaşıır, suyunu içer. çoğunlukla atıyor zatende sen yinede yakınında ol. portakal ver hem gevelesin hemde birazını yutar. bizim şu aralar en büyük problemimiz alt değiştirme kaç şaklabanlık yapıyorum o alt değişene kadar ah bir bilsen.
herkese günaydınlarrr.kaptanım ben geçen hafta 63 düm bu hafta 64 çıktım.regliyim ondan mı yoksa biraz kaçırdım ondan mı bilmiyorum.burdan uzak kalmak yaramıyor.istersen beni izinli say ortalamayı düşürmeyeyim((
kizlar simdilik kisa yaziorum anlaticagm cok sey var size
gcen hafta : 94.5
bu hafta: 93.7
hesaplamami lutfen biri yapsn cok kotu durumdaym rica ediorum
canım çok geçmiş olsun. eşler böyle zamanlarda melek oluolar sağolsunlar.
canım hiç bir yöntemin kesin koruması diye bişey yok. tüplerini bağlattığı halde hamile kalanları biliyorum ben. zaten spral isteyen herkese olmuyor. rahmin genişliğine bağlı.
canım yediğiniz yemeklere tuz ve baharatı en son at. oğlun için 1-2 kaşık ayır pişmiş yemekten sonra at tuzunu baharatını. siz yemek yerken onuda heveslendir. çocuklar yoğurdu çok seviyor özellikle. mesala çorbayazcık ekmek doğra. benim oğlum yaşında bazen bakıyorum bulgur pilavı, bezelye yiyor bazen bakıyorum yediği şeyin içinde çiğnenecek bişey olduğunda ağzından çıkarıyor. yani çocuğun keyfine kalmış. yanındayken elma parçaları ver. dişlerini kaşıır, suyunu içer. çoğunlukla atıyor zatende sen yinede yakınında ol. portakal ver hem gevelesin hemde birazını yutar. bizim şu aralar en büyük problemimiz alt değiştirme kaç şaklabanlık yapıyorum o alt değişene kadar ah bir bilsen.
canm çok teşekkür ederim.deneyeceğim bunları.ay o alt değiştirme bizde her yeri batırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?