Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah bağışlasın.ekmeği ben tamamen bırakamadım.onun pilav yesem bu sefer onuda çok kaçırıyorum.ya benm oğlum hala emeklemedi.her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi.hani ben çok sorun etmiyorumda işte yine de heyecanlanıyoruz.önüne sevdiği bişey koyuyorum yerleri tırmalaya tırmalaya zorla ona ulaşıyor ama popoyu kaldırmak aklına gelmiyor böcükümün.

olsun canım onuda yapar bak benım buyuk 10 aylıkken yurudu
kucuk oglum 1.5 yasında yurudu farklı oluyo her cocuk
spıral cok ıyı bı koruyucu ama agrı yapıyo bende bıraz arastırdımda zamanla gecıyomus
hap kullanma derım adetın duzensızlesıyo ve bı sure sonra bıtıyo stres yapıyo oda ınsanda...

kızlar cocuklar kac gundur yokya alısmısım sımdı basıma agrılar gırdı evı temızledım sankı hıc temızlenmemıs gıı daha dogrusu cok dagınık..

canım erkek çocukları geç yürüyor. benim oğlum hiç emeklemeden tay durdu adımladı. tam yürüyecek dedik emeklemeye karar verdi. yürümeyi bırakdı. böyle rahat anlattığıma bakma bende senin gibiydim. takıntı oluyor bu insanlarda :) bu arada 2 kaşık pilav bulgur makarna 1 dilim ekmeğe denk geliyor. aslında çok kilon yok ama her öğünde ekmek tüketiyorsun. ben tüketmediğim için senin yediğin ekmekler beni rahatsız ediyor :))

canm kolay gelsin ne işle meşgulsun?ben ev hanımıyım
teşekkür ederim muhasebe canımm
tamam o zaman sıramız gelince sölee hatırlatalım haticem
eğer böyle devam edersen olur canım yeni kıyafetlerinşn içinde harika görünüceksin eee artık bizde fotolara bakarız dimi kaptanım
çok sevdiğiniz bir yemeğin tarifini verin bakalım bu haftada.
Sonra bu yemeğin kalorisini nasıl düşürebiliriz paylaşımda bulunalım. Yada farklı pişirme teknikleri varsa paylaşın.

fırın biber dolma ve bide zaytinyağlı yaprak sarma

yaprak sarmaya bayılırım yaa. ama elimin lezzeti yok sanırım
geçen komşu yapmıştı sırf yağ
bu yemeklere tarifteki gibi 1 su bardağı yağ yerine daha az yağ kullanmak. pirinç yerine bulgurkullanmak kalorisini düşürebilir. başka önerileri olan ?

ben makarna hastasiyim mesela
kepek makarna ustune diyet yogurt
ustune bol bahartli sos
ve bunlari az tuz ve az yagla yapcaz
olurmu kizlar..

bu arada basim okadar agridiki aglaya aglaya uyumuum valla esime
kiziyorum ama allah razi olsun cocuklarq bakmis yedirmis yatirmis
bende simdi kalktim
hepsi uyuyo yanima geldi hep sordu nasil oldun dr gidelim diye

ya ben korkuyorum spıral taktırmaktan.aslında ben biyerde hiç bi yöntemin yüzde yüz koruyucu olamdığını okuum.ve bütün yöntemlerle ilgili hem olumlu hem olumsuz şeyler yazmışlar.spıral takılıyken bile kayma yaptığı için hamile kalanlar olmuş.hap kullandığı halde yine aynı sanırım bu bünyeden bünyeye değişiyor.bi dr gitmeyi düşünüyorum aslında bakalım

Son düzenleme:

canm geçmiş olsun.

günaydınlar kızlar hadi bakalım dökülün kilocukları bekliyorum :)

canım çok geçmiş olsun. eşler böyle zamanlarda melek oluolar sağolsunlar.
canım hiç bir yöntemin kesin koruması diye bişey yok. tüplerini bağlattığı halde hamile kalanları biliyorum ben. zaten spral isteyen herkese olmuyor. rahmin genişliğine bağlı.

Kizlar simdilik kisa yaziorum anlaticagm cok sey var size

Gcen hafta : 94.5

Bu hafta: 93.7

Hesaplamami lutfen biri yapsn cok kotu durumdaym rica ediorum

herkese günaydınlarrr.kaptanım ben geçen hafta 63 düm bu hafta 64 çıktım.regliyim ondan mı yoksa biraz kaçırdım ondan mı bilmiyorum.burdan uzak kalmak yaramıyor.istersen beni izinli say ortalamayı düşürmeyeyim((

yok canım eklerim listeye önemli değil. haftaya belki verirsin motivasyonunu düşürme.

Gunaydın hanımlar mutlu bı kandıl sabahından slmlar
rabbım hepınızın gonlune gore versın dualarınız kabul olsun
bu arada kandılınız mubarek olsun
gecen hafta 69.5
bu hafta 69
fark0.5
yuzdem %0.71

kizlar simdilik kisa yaziorum anlaticagm cok sey var size

gcen hafta : 94.5

bu hafta: 93.7

hesaplamami lutfen biri yapsn cok kotu durumdaym rica ediorum

hayrıdır ınsallah canım yapıyım ben hesaolamanı
ipo için
gecen hafta 94.5
bu hafta 93.7
fark 0.8
yuzde 1.14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…