kizlar hadi kalkin valla gelcem tepenizden asagi 1 kova su bosaltacam
bu arada dun aklima bademlikurabiye takildi ses seda yok demi
obur konusunada yazmiyo hic
hosgeldin canim hadi kiz canlandir bizi taze kan ver
mesela biraz kendinden bahsetsen boyun posun kilon coluk cocuk evlilik
ben cok merakliyimda
bu arada kizlar hatice cok durgun bu aralar insallah istedigi olur
kizlar telden yaziyorum laptop tamire gitti gozum cikacak valla...
slm tuğbacım nasılsın ne konusu hayırdır canım
tabiiki hemeeen bahsedeyim..... 23 yaşındayım evli değilim....sabah 8 akşam 6.30 çalışıp ediom eve 8de varıyom anca :)) gün içerisinde de booll bollll yazarım.....henüüz bişi yiyemedim ama öğleden itibaren başlarımyemekler şirketten artık ne çıkarsa şansıma....her sabah akşam 10 15 dk yürüyorum zaten servise gidene dek yeettmezz ama hafta içi bişi yapamıorum anca hafta sonu ((
oiu
memnun oldum canim
havalar duzelince yuruyerek gitsen ise
ve cikan yemeklerden kararinda yersin
ben ekmeksiz yemek yiyemem oyuzden mesela calissaydim yanimda kepek ekmek gotururdum
buarada suanki kilon ve hedef kilonuda yazda kaptanimiz kaydetsin
hayırlı geceler arkadaşlar kısaca kendimi tanıtayım 30 yaşındayım 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım hayatımda hiç diyet yapmadım geçen yıl 6 ayda 11 kilo verdim saglıklı beslenerek ve spor yaparak ramazan ayında 3 kilosunu geri aldım şuan tahminen 75 kiloyum 15 gündür tartılmıyorum sizlerle daha keyiflive çabuk zayıflicama inanıyorummmmm
sagol şekeray ne guzel gurubumuza yeni kanlar geliyo hos geldin ...
yeni gelen arkadaslara
gunluk en az 5 msj atilcak
kilo baslangici ve hedef kilo yazilcak
gunluk menuler paylassilcak
grup icinde ve tum gruplar icinde 1. olmaya calisilcak
kizlar birinci olunca kaptanimiz tac veriyo hi...
varsa eksigim arkadaslar yqzsin
basarilar dilerim kizlar...
ikimizde hoşgeldik canım başarılar inşallah istedigimiz kiloya ulaşırız saglıklıbir şekildeKızlar bende yeniyim...Hepimiz için hayırlı olur inşaallah...
Listeye girmek için ne yapmam gerekiyor...
seninde cuman mübarek olsun maşallah güzel kilo vermişsinzs
m
canim bu hafta yeni oldugum icin menunu falan paylasirsinsohbet falan
zaten haftaya cumada listede olursun
ilk hAfta yeni gelenler listeye eklenmiyo
hosgeldin buarada canim
kizlar cumaniz hayirli gununuz aydin olsun
kilo bildirimi yapim
gecen hafta 69
bu hafta 67.5
maşşalah sanada fatoşcumNasılsınız
kilo bildirimi
geçen hafta 123
bu hafta
122,500
fark
500 gr
Yeni gelen arkadaşlar goş geldiniz
gazanız mübarek olsun
hergün 5 msj yazılacak
menüler paylaşılacak
cuma günü kilo bildiri yapılıyo
spor yapılacak kaç dakka olduğu yazılacak
aklıma gelenler
bunları yapmazsanız kaptanımız saçımızı çekiyo
aslında öğle yemeklerinde uzun zamandır ekmek hiç almıyorum. birde işe yürüyerek gidebilmem için gece yola çıkmam gerekgüngörende oturuyorum beylikdüzünde çalışıorum
şuan dün tartıldım özellikle emin olmak için 78.5 ve şimdilik hedefim 60....eğer başarırsam hedefimi daha da yüksek tutabilirim aslında
günaydın takıııım. uyandım ve koşarak size geldim.
bu haftaki stres ve gerginliğime bir çare bulamadım hala ama hadi hayırlısı
yeni gelinlerimiz hoşgeldiniz. takıma yeni bir bilgi birikimi ve sohbet getireceğinize inanıyorum.
bu arada saat 11 nerde bizim takım hu huuuuuu
yine nerde kaldı bildirimler aaaa???
hayırlı geceler arkadaşlar kısaca kendimi tanıtayım 30 yaşındayım 3 çocuk annesiyim ev hanımıyım hayatımda hiç diyet yapmadım geçen yıl 6 ayda 11 kilo verdim saglıklı beslenerek ve spor yaparak ramazan ayında 3 kilosunu geri aldım şuan tahminen 75 kiloyum 15 gündür tartılmıyorum sizlerle daha keyiflive çabuk zayıflicama inanıyorummmmm
insallah canim hayirlisi ile verelimde
zs
m
canim bu hafta yeni oldugum icin menunu falan paylasirsinsohbet falan
zaten haftaya cumada listede olursun
ilk hAfta yeni gelenler listeye eklenmiyo
hosgeldin buarada canim
kizlar cumaniz hayirli gununuz aydin olsun
kilo bildirimi yapim
gecen hafta 69
bu hafta 67.5
herkese hayırlı cumalar.oğluşumu uyuttum şimdi hem gülbeni seyrediyorum hem size yazıyorum.nasılsınız bakalım?
kaptancım kilomu yazayım
geçen hafta:66
bu hafta:65
canım cuma bildirimini yapıp yardımcı olcam tamammı?sagolcanım
benimbir sıkıntımvar 1 saattir ugraşıyorum tckır yapamadım sinir oldum yardımcı olabilirmisiniz
canım sende benim gibi gurbetsin işte. arada kalmak zor. olaylar çok strese soktu beni. elimden bişey gelmemeside ayrıca bir gerginlik. ensem omuzlarım boynum ağrıyor. gerginlik ve yoğun sters öyle yaparmış. devamlı uyumak istiyorum. konuşulanları bile anlamıyorum. bu aralar istemeden kalbinizi kırdıysam yada öyle bir densizlik yaparsam şimdiden özür dilerim herkestenşimdi bi elma yedim canım sıkılıyo kızlar...
Herkes bildirim yapmamaış neden..
Kaptancımniye gerginsin kuzum hayreola
aayyhh inşallaah bende haftaya veririm yaaa(( pazar günleri bide yemek kursuna gidiyorum (
mrb canm hoşgeldin
anissa ve canfeda sizde hoşgeldiniz
takım diskalifiye etcem hepinizi nerdesiniiiiiizzz??? öğlen oldum bacım yaa hadi hadi kaldırın totoları. arife bu hafta bildirime katılmayacaktı demi? rahatsızmıydı? neyse arife izinlide gerisi nerde oy oyy.
pazartesi için ödev veriyorum. takım kurallarını yeniliyoruz. tek başıma bu yükün altında kalmak istemiyorum. bildirim yapmayanlardan puan düşcem herkese söylemiştim daha önce.
canım cuma bildirimini yapıp yardımcı olcam tamammı?
canım sende benim gibi gurbetsin işte. arada kalmak zor. olaylar çok strese soktu beni. elimden bişey gelmemeside ayrıca bir gerginlik. ensem omuzlarım boynum ağrıyor. gerginlik ve yoğun sters öyle yaparmış. devamlı uyumak istiyorum. konuşulanları bile anlamıyorum. bu aralar istemeden kalbinizi kırdıysam yada öyle bir densizlik yaparsam şimdiden özür dilerim herkesten
aa gerçektenmi? sen hangi şehirdesin. bende güzel yemekler öğrenip kocacığıma yapmak isterdim. o zaman yediği yemeklere annemi yemeği gibi demezdi hanımın yemeği gibi olmuş derdi :))
özelliklede pasta yapmayı öğrenmeyi çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?