Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltı ettim eşimi yolladım oğlan erken kalktı bu gün halbuki 12 de kalkardı
kahvaltıda
1 haşlanmöış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
çay

tabiiki hemeeen bahsedeyim..... 23 yaşındayım evli değilim....sabah 8 akşam 6.30 çalışıp ediom eve 8de varıyom anca :)) gün içerisinde de booll bollll yazarım.....henüüz bişi yiyemedim ama öğleden itibaren başlarım yemekler şirketten artık ne çıkarsa şansıma....her sabah akşam 10 15 dk yürüyorum zaten servise gidene dek yeettmezz ama hafta içi bişi yapamıorum anca hafta sonu ((

oiu
memnun oldum canim
havalar duzelince yuruyerek gitsen ise
ve cikan yemeklerden kararinda yersin
ben ekmeksiz yemek yiyemem oyuzden mesela calissaydim yanimda kepek ekmek gotururdum
buarada suanki kilon ve hedef kilonuda yazda kaptanimiz kaydetsin

aslında öğle yemeklerinde uzun zamandır ekmek hiç almıyorum. birde işe yürüyerek gidebilmem için gece yola çıkmam gerek güngörende oturuyorum beylikdüzünde çalışıorum
şuan dün tartıldım özellikle emin olmak için 78.5 ve şimdilik hedefim 60....eğer başarırsam hedefimi daha da yüksek tutabilirim aslında

ben heyecanla daldım takıma yanlış kişiye teşekkür etmişim yst teşekkürler takıma davet ettigin için

sagol şeker
tamamdır canım ben acayip mutive oldum şimdiden hergün yürüyüş yapıyorum menülerimi paylaşırken onuda yazarım

Kızlar bende yeniyim...Hepimiz için hayırlı olur inşaallah...
Listeye girmek için ne yapmam gerekiyor...
ikimizde hoşgeldik canım başarılar inşallah istedigimiz kiloya ulaşırız saglıklıbir şekilde

seninde cuman mübarek olsun maşallah güzel kilo vermişsin

Nasılsınız
kilo bildirimi
geçen hafta 123
bu hafta
122,500
fark
500 gr
maşşalah sanada fatoşcum

teşekkürler canım kaptanımız ysf38 herhalde

insallah canim hayirlisi ile verelimde

günaydın takıııım. uyandım ve koşarak size geldim.
bu haftaki stres ve gerginliğime bir çare bulamadım hala ama hadi hayırlısı
yeni gelinlerimiz hoşgeldiniz. takıma yeni bir bilgi birikimi ve sohbet getireceğinize inanıyorum.
bu arada saat 11 nerde bizim takım hu huuuuuu
yine nerde kaldı bildirimler aaaa???

sagolcanım

benimbir sıkıntımvar 1 saattir ugraşıyorum tckır yapamadım sinir oldum yardımcı olabilirmisiniz

mrb canm hoşgeldin

herkese hayırlı cumalar.oğluşumu uyuttum şimdi hem gülbeni seyrediyorum hem size yazıyorum.nasılsınız bakalım?
kaptancım kilomu yazayım
geçen hafta:66
bu hafta:65

Son düzenleme:

teşekkürler canm.tebrik ederim hayatım sen uçuyosun ya maşaallah

şimdi bi elma yedim canım sıkılıyo kızlar...
Herkes bildirim yapmamaış neden..
Kaptancımniye gerginsin kuzum hayreola

takım diskalifiye etcem hepinizi nerdesiniiiiiizzz??? öğlen oldum bacım yaa hadi hadi kaldırın totoları. arife bu hafta bildirime katılmayacaktı demi? rahatsızmıydı? neyse arife izinlide gerisi nerde oy oyy.
pazartesi için ödev veriyorum. takım kurallarını yeniliyoruz. tek başıma bu yükün altında kalmak istemiyorum. bildirim yapmayanlardan puan düşcem herkese söylemiştim daha önce.
sagolcanım

benimbir sıkıntımvar 1 saattir ugraşıyorum tckır yapamadım sinir oldum yardımcı olabilirmisiniz
canım cuma bildirimini yapıp yardımcı olcam tamammı?
şimdi bi elma yedim canım sıkılıyo kızlar...
Herkes bildirim yapmamaış neden..
Kaptancımniye gerginsin kuzum hayreola
canım sende benim gibi gurbetsin işte. arada kalmak zor. olaylar çok strese soktu beni. elimden bişey gelmemeside ayrıca bir gerginlik. ensem omuzlarım boynum ağrıyor. gerginlik ve yoğun sters öyle yaparmış. devamlı uyumak istiyorum. konuşulanları bile anlamıyorum. bu aralar istemeden kalbinizi kırdıysam yada öyle bir densizlik yaparsam şimdiden özür dilerim herkesten
aayyhh inşallaah bende haftaya veririm yaaa (( pazar günleri bide yemek kursuna gidiyorum (

aa gerçektenmi? sen hangi şehirdesin. bende güzel yemekler öğrenip kocacığıma yapmak isterdim. o zaman yediği yemeklere annemi yemeği gibi demezdi hanımın yemeği gibi olmuş derdi :))
özelliklede pasta yapmayı öğrenmeyi çok isterim

tamam bekliyorum ben ogluşumu okula yollicam sonrada yürüyüşe çıkıcam gelirkende kızımı okuldan alıcam gelince hallederiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…