Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

köpeğinin hatrına affettim seni. valla istanbuldayken diyet yapmıyordun ama bizimleydin. eve öndün cıncık boncuk derken bizi unuttun?

elimde olmayan nedenlerden dolayı oldu hepp yoksa aklım hep burdaa

Eki Görüntüle 344181
işte bu bakın bakalım güzelmi?

ay cok sekerler ya ama malesef benım elımden bu tur ısler gelmıyo sadece bı kere buyuk ogluma pantolon ordum oda kucucuk oldu b ıdaha elıme almadım
orgu dantel bana gore degıl ben cok guzel mantı acarım bı gun gelın acıyım
hatıce bu arada ben develılıyım sen neresındensın kayserının

köpeğinin hatrına affettim seni. valla istanbuldayken diyet yapmıyordun ama bizimleydin. eve öndün cıncık boncuk derken bizi unuttun?

evet kaptanım haklısın vallahi ama işte hep dışardaydık telefndan da yazamıorum internet paketim bitmiş kontrm yok bi arada 2 gün evdeki kesildi faturayı yatrmadığım için köpek başka bi dert bide takılar ver...takıları çok çabuk hergün yapmam gerekiyo yoksa yazın duş ve takı masası arasında mekik dokuyorum arkdşlarım bize kalmaya geliyor ben çıkamıorum onlar kendi başlarına gezmeye gdiolar yuhh yanii bana ...o yüzden bu sene karar aldım hazır havalar bozukken habire takı yapmaya çalışıorum ama hala çok gerideyimm:2:

takıma katkılarından dolayı vede verdiğin kilolardan dolayı bu plaketi
ve tacın bu haftaki sahibi sensin.

canım ben aslen sivaslıyım. eşim pınarbaşılı avşar

hımm ayrıca fatoşada teşekkür ederim. ortam sakin olmasına rağmen aksatmadan 5 mesajını yazdı.

bu arada ben spor programıma bugünden itibaren 20 dk dans ekledim..çnkü kilo vermem durdu bu ne böle bu gidişle yaza kadar yetişemicem...ilk hedefim 20 hazirana kadar 75 kilo olmak dha sonra 65 ah bi 75 olsamm ...

kızlar ben azcık film izliyim. hazır oğluşta uyuyorken. kocişte o filmi sevmem zart zurt demeden :)
çok sıkılıyorum yaaaa

maşaallah oğlunun 13 ayını tebrik ederim canm.bu arada gördüm patiğin çok güzel.bi benzeri bendede var.iyi günlerde kullan canm

cuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum arkadaşlar... bi de kilo cizelgesini oluşturuyorum imza yerine yapıştır deniyor ama ben o yeri bulamadım lütfen LÜTFENNNNN yardımcı olun

cuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum arkadaşlar... bi de kilo cizelgesini oluşturuyorum imza yerine yapıştır deniyor ama ben o yeri bulamadım lütfen LÜTFENNNNN yardımcı olun

canım gruba yer varmı bılmıyorum kaptan bılır gıorurse cvp yazar sımdı burda eıl
ama kılo cetvelını ımza yerıne yapıtırcaksın onada aynen soyle ulasıyorsun
kontrol panelınde
ayarlarım var
ayrlardan profılı duzenleye gır
orada seve seve kan verırım yazısının altındakı bosluga yapıstırıyosun

çizelge yerini buldum imza yerini de buldum ama bu sefer url yi seçmeme rağman formata uygun değil dedi...

Canım bende çalışıyorum.üstelik 7 de bazen 8 de çıkıyorum.yani durumlarımız birbirine benziyor.öğlenleri işte çıkan çorba yemek ve salata türü şeyler yiyorum.ekmek makarna pilav yok.ben 9 kilo verdim.inşallah dahada veririm.sende verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…