ayyy inanamıyorum yaaaaaaasabaha karşı 5te uyudum ve şimdi uyandımm offfffff bildirim yapamadım yaaa...ama kaptanım sen sanırım çizelgemden yola çıkarak 200 gr dikkate almışsın teşekkr ederim...vallahi affet beni 2 haftadr hiç düzgün uğrayamıyorum mesajlarım eksik spor tablolarınıda yapamadım...artık bu haftadan itibaren yapmaya dewam ediorum
aman aman benim tontonlarım gelmiş. sizleri bir araya getirmek ne mümkündü hayrola
neyse kızlar bu hafta mesaj saymıyorum kötü geçti ama arife ve tuğbaya teşekkür ediyorum takımı biraraya getirmke için gerçekten çaba harcadılar.
bu hafta kendimi biraz toplayıp takımıma sahip çıkıcam yoksa bizimde sonumuz 12. takım gibi olacak ve kapımıza kilit vurulacak haberniz olsun.
yeni gelen kızlar. herhesin başlangıçta 10 puanı vardır.
günlük 5 mesaj sayısını tamamlamazsanız, hiç mesaj yazmazsanız ipo gibicuma bildirimi yapmazsanız puanınız kırılır
haftalık 5 mesaj sayısını tamamlar, 4 saatin üstünde spor yapar ve 1 kilonun üstünde kilo verirseniz puan eklenir.
maksat bol paylaşımla birlikte birbirimizi motive etmek. ne yazacağımı bilmiyorum, utanıyorum burası için uygun cümleler değil. her konu hakkında yazabilirsiniz. önerilerinize herzaman açığız.
Eki Görüntüle 344181
işte bu bakın bakalım güzelmi?
köpeğinin hatrına affettim seni. valla istanbuldayken diyet yapmıyordun ama bizimleydin. eve öndün cıncık boncuk derken bizi unuttun?
nedemek hayatım rıca ederım takımımı sevıyorum ben
hatcem nerde benım tacım gordugum kadarıyla ben 1 no oldum
ay benım ablamda gurbetcı onuda yenı gordedık cok agladı gıderken yıgenlerıme dayanamıyorum cok ozluyorum bende...
ay cok sekerler ya ama malesef benım elımden bu tur ısler gelmıyo sadece bı kere buyuk ogluma pantolon ordum oda kucucuk oldu b ıdaha elıme almadım
orgu dantel bana gore degıl ben cok guzel mantı acarım bı gun gelın acıyım
hatıce bu arada ben develılıyım sen neresındensın kayserının
Eki Görüntüle 344187 Eki Görüntüle 344188
takıma katkılarından dolayı vede verdiğin kilolardan dolayı bu plaketi
ve tacın bu haftaki sahibi sensin.
kızlar ben azcık film izliyim. hazır oğluşta uyuyorken. kocişte o filmi sevmem zart zurt demeden :)
çok sıkılıyorum yaaaa
aayyhh inşallaah bende haftaya veririm yaaa(( pazar günleri bide yemek kursuna gidiyorum (
canım hamaratlıktan değil. doğum yaptığımda anneme çok ısrar etim nette gördüğüm bir patik için. tekini ördü. sen ilgilenmiyorsun dedi öbür tekini örmedi kaldı ortada. bende 2 hafta önce başladım.(bu arada oğlum 13 ayını tamamladı ) bitmeye yakın olduda bir türlü bitemedim .
cuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum arkadaşlar... bi de kilo cizelgesini oluşturuyorum imza yerine yapıştır deniyor ama ben o yeri bulamadım lütfen LÜTFENNNNN yardımcı olun
Canım bende çalışıyorum.üstelik 7 de bazen 8 de çıkıyorum.yani durumlarımız birbirine benziyor.öğlenleri işte çıkan çorba yemek ve salata türü şeyler yiyorum.ekmek makarna pilav yok.ben 9 kilo verdim.inşallah dahada veririm.sende verirsin.tabiiki hemeeen bahsedeyim..... 23 yaşındayım evli değilim....sabah 8 akşam 6.30 çalışıp ediom eve 8de varıyom anca :)) gün içerisinde de booll bollll yazarım.....henüüz bişi yiyemedim ama öğleden itibaren başlarımyemekler şirketten artık ne çıkarsa şansıma....her sabah akşam 10 15 dk yürüyorum zaten servise gidene dek yeettmezz ama hafta içi bişi yapamıorum anca hafta sonu ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?