tamam bekliyorum ben ogluşumu okula yollicam sonrada yürüyüşe çıkıcam gelirkende kızımı okuldan alıcam gelince hallederiz inşallah
aa gerçektenmi? sen hangi şehirdesin. bende güzel yemekler öğrenip kocacığıma yapmak isterdim. o zaman yediği yemeklere annemi yemeği gibi demezdi hanımın yemeği gibi olmuş derdi :))
özelliklede pasta yapmayı öğrenmeyi çok isterim
istanbulda oturuyorum ismek in yemek kursuna gidiyorum pastada yapıyoruz aslında süper görüntüleri oluyo pastada şeker hamuru falan kullandıkları için pek güzel gelmiyo bana nedense
anlıyorum kaptancım zor tabi gurbetlik takma kafana hiç bi şeyi boş ver senden kıymetli var mı dünyada boş ver salla gittsin olmuyo gerçi ama
yaptığın pastalardan beğendiklerini bizimle paylaş. hatta varsa diyete uygun tarifler ekle. bizde misafirlerimize ikram edelim.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...kilo-vermek-icin-altin-kural.html#post2917720
kızlar spor yapmada size yardımcı ve yönlendirici bilgiler. buyrun inceleyin.
yorum ve önerilerinizi bekliyorum
ben 70 dakika yürüyüşümü yaptım süperim süper yaza kadar incecik çıtır olucam
gurbetçinin halini gurbetçi anlarmış işte. geçen annemler geldi dediğinde senin için çok sevindim. insan 60 yaşınada gelse annesinin yeri ayrı. özelliklede kendide anne olunca daha iyi anlıyor. oğlum birkez çok hastaydı. anneme açıp ağladım. hakkını helal et dedim. kayseri işini çok istiyorum fatoş. ailem orda ailesi orda karı koca çalışıyoruz. gözümüz arkada kalmaz. evladımız emin ellerde olur. düzenli bir hayatımız olur. birbirimizede zaman ayırırız. illaki o kadar yakın olmanın sorunlarıda olcaktır ama evladım için herşeye razı olcam yapcak bişey yok. allahım hayırlısını versin.
kendime patik başladım. 3-4 gündür elime almıyorum. bitince resmini ekliycem. sizlerde elinizdeki uğraşıları paylaşın lütfen.
evt canm seni çok iyi anlıyorum.benm annemle pek aram yok kopuğuz ama bende oğlumu ona emant ederim.bende başvuru yaptım bekliyorum.olursa bizdeayrı yerlere düşecez.ben ailemin yanında olmayı geçtim oğlumla yabancı bi yerde tek başıma nasıl yaparım bilemiyorum.seni o yüzden çok iyi anlıyorum.bizler bi şekilde idare ediyoruz.ama evlatlarımız yapayalnız büyüyorlar.yabancıların elinde.Rabbim cümlemize hayırlısını versin
patiği merak ettim.hamarat bi kaptanımız varmışda haberimiz yokmuşbende bi ara kendime şal başlamıştım ama annem geldiğinde o ördü gitti baktı beceremiyorum
aman aman benim tontonlarım gelmiş. sizleri bir araya getirmek ne mümkündü hayrola
neyse kızlar bu hafta mesaj saymıyorum kötü geçti ama arife ve tuğbaya teşekkür ediyorum takımı biraraya getirmke için gerçekten çaba harcadılar.
bu hafta kendimi biraz toplayıp takımıma sahip çıkıcam yoksa bizimde sonumuz 12. takım gibi olacak ve kapımıza kilit vurulacak haberniz olsun.
yeni gelen kızlar. herhesin başlangıçta 10 puanı vardır.
günlük 5 mesaj sayısını tamamlamazsanız, hiç mesaj yazmazsanız ipo gibi cuma bildirimi yapmazsanız puanınız kırılır
haftalık 5 mesaj sayısını tamamlar, 4 saatin üstünde spor yapar ve 1 kilonun üstünde kilo verirseniz puan eklenir.
maksat bol paylaşımla birlikte birbirimizi motive etmek. ne yazacağımı bilmiyorum, utanıyorum burası için uygun cümleler değil. her konu hakkında yazabilirsiniz. önerilerinize herzaman açığız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?