kızlar hepinize teşekkür ederim,
gözlerinizi şaşı ettiğim içinde özür dilerim :)))))),
KIZ NE DEMEKMİŞ O?VALLA HEPSİNİ OKUDUM...:1hug:kaydirigubbakcemile5
aebenim mümkün oldukça gelirim gülüm ben sizsiz duramam ki kıs,
tel nolarınız msnleriniz var en azından bi şekilde görüşürüz,
seviyom sizi ben çooooooooooooooooooook...
BİZDE SENİ SEVİYOZZZZZZZ.........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özgem sağol gülüm mesajı yazalı baya oldu yollayamadım bi türlü bak kalp kalbe karşıymış bende sizi çok seviyorum bebişim ösgem benim,
tabiki her fırsatta kaçacam buraya,
Alalh yardımcım olsun hepimizin yardımcısı olsun gülüm sağolun hepiniz,
ve tekrar teşekkür ederim dosluğunuza her zaman sırtımı sıvazlamanıza çok alıştım ben sizsiz olabilirmiyim...
hade iyisiniz sayfalarınız çok ilermez artık tuttum çenemi gari:))...
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
KIZ İLERLESİN VARSIN HAYALİM BİZ MEMNUNDUK...:sm_cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar demeyi unuttum sabah aç karna tahlil verdim kolestrol şeker. vs. şimdide sıkı bi kavaltı yaptım tokluk kan şekerini vermeye gidicem .....
yanlız kaç kiloyum söylemeye utanıyorum vahim . valla .şu hastalıgıda atlatayım tam gaz gelicen ya eger 1. 2. haftadaha izinle geçirirsem 70 olurum galiba .........
İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL ÇIKAR VE ARAMIZA KATILIP EN KISA ZAMANDA 60 OLURSUN CANIM...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Doracım teşekkürler.. a.s. "Şirin" sıfatı benim için çok önemli.. Tutturabildiysem ne mutlu bana..
Amin canım.. Allah hepimize evlerimizde huzur versin, sağlıklı günler nasip etsin.. Dekorasyon bi'yerde kenar süsü sadece..
EVET CANIM HUZUR OLSUNDA ÖNEMLİ OLAN O...AMA BİZ NEDEN GÖREMEDİK O GÜZELLİKLERİ?delikafadulden:1ninca:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bu pirinç lapası çokta fena değilmiş yoğurt pulbiber nane falan karıştırınca gayet de hoş oluyo hanikaydirigubbakcemile3 az tadsız tuzsuz ama olsun bakalım yarınki kiloma etkisi olacakmıCADIARZU
EVET YOĞURTLA GFÜZEL OLUR AÇSIN YA YOĞURTSUZ BİLE HOŞ GELEBİLİR,AMA 2 GÜN ASLA YAPILMAZ ÇOK ZOOOOORRRRR..sırnaşık şeylaelaelaelaelae..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ben tartıya çıkmaya korkuyorum geçen hafta aldığım kilocuklar gitmiştir inşallah. kilo verememişsem vurun beni.
BEN Mİ FURAYIM BAŞKASIDA OLUR MU?BENİM ALDIKLARIMDA GİTTİ..ALAMASAM BELKİ 79.9 U GÖREBİLİRDİM BU HAFTA

klava:

klava:

klava:
afiyet olsun nazlım
bizde de karnıyarık ve bulgur pilavı varmış
dün semizotu yapmıştım evde keşke onu getirseydim yanımda
AYYY KARNI YARIK VE PATLİCANIN HER TÜRLÜSÜNE BAYILIRIM..YANLIZ HORMONSUZ VE MEVSİMİNDE OLMAK ŞARTIYLA.... BULGUR PİLAVIDA HARİKA,GÖNDERİN BANA...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook