• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pınarım gardaşım iyi yapmışın da . arkadaşlar yarın bi işmiz daha var ben yokum biliyosunuz öyleden sonra gelirim ......

heh nihayet fark etmişiniz . sıranın bizim takımda oldugunukaydirigubbakcemile
ben öyleden sonra gelirim zaten o işte akşam üstü yapılacak .... aslında fazla bişi yok hangi takım kaçıncı oldı bide yüzdeldelerde sıralama daha önce yapmıştınız . özgen yapmıştı . bende kopyalarken tekrar renklendirme falan sorun olmuyo . halledemesseniz gerçi yaparsınızda olaki olmadı ben gelirim .....:1hug:

ben pilatese gidiyorum kızlar özledim iyce 2 haftadır yapmıyorum ...:mymeka:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar .... Ben malesef pek iyi yapamıyorum şu diyeti keyfim yok sporda yapamıyorum :( regliyimde... Ofisteyim öğle arası belki az biraz yürüyebilirim....

Canlarım ben yarın ızmırde olacaĞımmm .....
Toplantı var

aebenım canım benım emınım kı sen bu derslerı verırsın ben sana ınanıyorummm
bu arada elım bıraz daha ıyı bugÜn pansuman olacak eŞım yapar mavıŞ mavıŞ ıplerım var :) elımın Üzerınde

ben bugÜn tartılsaymıŞım keŞke ya ama reglyım ya o yÜzden tartılmak ıstemedım....

Olmadı benı bu hafta aynı yazarsınız ama sabah ınanın gırmeye ÇalıŞacaĞım beŞ dak. Olsa bıle sabah 9 da toplantı bakalım

aa kimse yok takım 2. sayfalara düşmüş kızlar . tabi kilo veremeyiz .....

bedişi çaldırdın kalksın diye kapalı ... uyanık uyuyayım diye kapatmış ......

kızlar yüzde hesabı kolay exxele felanda gerek yok .. bakın şimdi ....

ben geçen hafta 66 kiloyum diyelim ...ve 5oo gr verdim diyelim ..65.5 oldum sayalım ....

o.5 kiloyu hesapmakinasına yazın . ve geçen haftanın kilosuna yani 66 . bölelim .....çıkan sonucuda 100 le çarpıcaz .....

0.5 bölüp 66. ya( 0.007575.) çıkıyo mesela . bunuda 100le çarpıyoruz . bu kadar ...

Tünaydın kızlar.Kızı gönderdim buraya çöktüm.
Nasılsınız bakalım?
Hemşom dışarıdan lisemi yoksa üniversitemi okuyorsun?
sabah 2 dilim ekmek 3 bardak az şekerli çay bir domates ve biraz peynir yedim.öğlen ne yiyeceğimi düşünüyorum doğrusu.

tünaydın tuana
şekeri kesemeyenlerden misin sende?
ben büyük fincana 1 kesme şeker atardım eskiden şimdi o bile çok tatlı geliyo
uzun süredir şeker kullanmıyorum

Tünaydın kızlar.Kızı gönderdim buraya çöktüm.
Nasılsınız bakalım?
Hemşom dışarıdan lisemi yoksa üniversitemi okuyorsun?
sabah 2 dilim ekmek 3 bardak az şekerli çay bir domates ve biraz peynir yedim.öğlen ne yiyeceğimi düşünüyorum doğrusu.
benneyaptımki:1no2:yok canım daha nerde ünüv . nerde ben ... zamanında çok başarılı bir ögrenciydim . okutmadılar ...:delphin:bende 33 yaşında kaldıgım yerden devam ediyorum işte .henüz bu sene başladım 6. sınıfta yım yani ama liseyi bitirecegim allah ömür verirse...:teytey:

benneyaptımki:1no2:yok canım daha nerde ünüv . nerde ben ... zamanında çok başarılı bir ögrenciydim . okutmadılar ...:delphin:bende 33 yaşında kaldıgım yerden devam ediyorum işte .henüz bu sene başladım 6. sınıfta yım yani ama liseyi bitirecegim allah ömür verirse...:teytey:

bende üniversite okuyosun sanıyodum
sende bu azim varken üniversiteyi bitirirsin valla :lepi:

bende üniversite okuyosun sanıyodum
sende bu azim varken üniversiteyi bitirirsin valla :lepi:
yok canım odadar azmim yok sanırım ....:1no2: 3 bebeden sonra liseyi bitirsem yeter bana ..ehliyetimide aldım ......

ama kim bilir ...:1ninca:

Son düzenleme:
selamlarrrr.. işlerimi gördüm yemeğimi yaptım geldim işe gitmeden bi uğrayayım dedim ..aebencim hayırlısı olsun cnm sen başarırsın eminin üniye bile gidersinkaydirigubbakcemile5 işte kader seni okutmamışlar banada her türlü imkanı sundular ben okulu bıraktım iktisat fakültesi terk:mymeka::oklava:belki bi gün bende yeniden başlarım:delphin:

kütocum dişin nasıl oldu hala ağrı varmı??

dün yediklerimi yazmışmıdım benkaydirigubbakcemile3 hatırlamıyorum neyse
sabah peynirli light tost ,şekersiz çay
ara yeşil elma ,yeşil çay
öğlen bir kase nesfit yağsız süt
akşam yumurtalı ıspanak,1 dilim light ekmek,2 kaşık yoğurt,:utangac:bir tane çikolatalı gofret:mymeka:

ama sabah kalktım tarıtya çıktım 78 den geride duriy:lepi:yarın sabah bi süpriz edip 77.5 gösterebilir buda geçen cumadan beri 1.5 kilo verdim demektir:teytey:çalışmak bana yaradıkaydirigubbakcemile3

tünaydın tuana
şekeri kesemeyenlerden misin sende?
ben büyük fincana 1 kesme şeker atardım eskiden şimdi o bile çok tatlı geliyo
uzun süredir şeker kullanmıyorum

Bende uğraşıyorum ama yılların verdiği bir alışkanlık maalesef....yasakkelime

yok canım odadar azmim yok sanırım ....:1no2: 3 bebeden sonra liseyi bitirsem yeter bana ..ehliyetimide aldım ......

ama kim bilir ...:1ninca:

seni yakından tanımıyorum ama ben sende o azmi görüyorum kaydirigubbakcemile3
olmasa bile şuan yaptığın da takdir edilecek bi davranış :hooray:

İnsanoğlu yeter ki istesin diye düşünüyorum...
Azmin elinden bir şey kaçmaz.

kızlar ben geldim lapamı yedimm o ellerime sağlık pek de lezzetli olmuş :roflol:
biraz sonra kociş gelecek yiğenine hediye almaya gideceğiz bende bir merserize bluz istiyordum bakarım pek vaktim yok ama alacağım bişeyler....

Bende aöf iktisat okuyordum 4 sınıfa gelince çocukları bahane edip 3sınıfı yaktım ve önlisansımı aldım.:bbo:
Şimdi devam etmeyi düşünüyorum doğrusu....36 yaşımda..yerimseniben

selamlarrrr.. işlerimi gördüm yemeğimi yaptım geldim işe gitmeden bi uğrayayım dedim ..aebencim hayırlısı olsun cnm sen başarırsın eminin üniye bile gidersinkaydirigubbakcemile5 işte kader seni okutmamışlar banada her türlü imkanı sundular ben okulu bıraktım iktisat fakültesi terk:mymeka::oklava:belki bi gün bende yeniden başlarım:delphin:

kütocum dişin nasıl oldu hala ağrı varmı??

dün yediklerimi yazmışmıdım benkaydirigubbakcemile3 hatırlamıyorum neyse
sabah peynirli light tost ,şekersiz çay
ara yeşil elma ,yeşil çay
öğlen bir kase nesfit yağsız süt
akşam yumurtalı ıspanak,1 dilim light ekmek,2 kaşık yoğurt,:utangac:bir tane çikolatalı gofret:mymeka:

ama sabah kalktım tarıtya çıktım 78 den geride duriy:lepi:yarın sabah bi süpriz edip 77.5 gösterebilir buda geçen cumadan beri 1.5 kilo verdim demektir:teytey:çalışmak bana yaradıkaydirigubbakcemile3
çok sevindim kaydirigubbakcemile5 geriside gelir umarım .......

ay niye yarım bırakıyosunuz okularınızı anlamıyorum elde olmayan sebeblerdense anlarım ama . ınanın ...ben zamanında çok istemiştim ..okumayı ...senağlamaama abim yüzünden gidememiştim ...:a015:içinde kaldı ve 33 yaşında bıraktıgım yerden devam etmeye çalışıyorum . inanın bunun için bile çok engel açtım eşim çok kışkançtır ..Çok üzgünüm çoookbu izni koparmak için çaç takla attım biliyomusunuz en sonunda gene red cevabı geldi bende kavaltı masasını bırakıp kaklktım ve tavrımı koydum ben 15 senedir evim çocuklarım ve senin için cırpınıyorum artık birazda kendim için çırpınmak iatiyorum dedim . ve ben karalı olunca engel olamadı ..:teytey:gitti kayıt ücretini falan o yatırdı ..:1closedeyes:

Bende çok severim okulu ve okumayı ama maalesef o zamanın şartlarında kızların okuması pek önemsenmiyordu..ben kendi çabamla ancak aöf iktisat tutturabildim ve evlendim....sonrada 4 sınıfa kadar okudum ama 2 çocukla baktım zor oluyor diplomamı almak zorunda kaldım..

ben eve gitmek istiyorum yaaa. başım çatlıyor. burnum akıyor. ama izin vermezler burda bugün bir tek ben varım. diğer arkadaşlar ücretsiz izinde.

Back
X