• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öğlen yemeğimi yedim geldim.

yarım kepçe şehriye çorbası
3 yemek kaşığı kadar tavuk döner
pilav ( pilavı biraz fazla kaçırdım 4 yemek kaşığı kadar vardı )
salata

hatunlar selam nasılsınız bakalım kaç gündür uğrayamadım
bende bugün kızartma yapiim diyorum doracım sen ne dersin hııı
kaydirigubbakcemile3

hatunlar selam nasılsınız bakalım kaç gündür uğrayamadım
bende bugün kızartma yapiim diyorum doracım sen ne dersin hııı
kaydirigubbakcemile3

yap yapppppppppdelikafadulden 1 tabakta bana yolla. üzeri sarımsaklı yoğurtlu olsun ama.delikafadulden
ben sabah yaptım ama soslu değildi benimki-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
ketçapve mayonezliydi:roflol:

tunaydınnn kızlar gecmişe bakamıyortum bizim kızlar cagırdı ben kaçar dişim çok agrıyo şişmiş yanagım anlamadımki yanlış bişimi var bu arada 75 yine o kadar yuruyus yaptık kafam atacak artık benım olmuyo böle haydin akşama görüşürük

slm kızlar ben geldim ama kimse yok :sm_confused:
pınarım iyi düşünmüşsün tabii hesaplama işini. ben şu an yaparım diyorum ama yarınki durum bunu değiştirebilir. sonuçta çalışan insanlarız ve ekranım görülebilir şekilde. yanımda patronum veya herhangi biri olursa yada acil bir işim çıkarsa yapamam bunu önceden söyleyeyim sengözlerimebaksanab
ayrıca ben kaptanken haftalarca tek başıma yaptım. sağolsunlar arkadaşlardan yanımda olanlar oldu tabii ama kendi işlerimi bırakıp burada saatlerimi harcadım. o zaman ekranım görünmeyecek şekildeydi ama yine de zorlandım. keşke ben de sizler gibi düşünseymişim şakkıdı

pınarım iyi düşünmüşsün tabii hesaplama işini. ben şu an yaparım diyorum ama yarınki durum bunu değiştirebilir. sonuçta çalışan insanlarız ve ekranım görülebilir şekilde. yanımda patronum veya herhangi biri olursa yada acil bir işim çıkarsa yapamam bunu önceden söyleyeyim sengözlerimebaksanab
ayrıca ben kaptanken haftalarca tek başıma yaptım. sağolsunlar arkadaşlardan yanımda olanlar oldu tabii ama kendi işlerimi bırakıp burada saatlerimi harcadım. o zaman ekranım görünmeyecek şekildeydi ama yine de zorlandım. keşke ben de sizler gibi düşünseymişim şakkıdı

dediğin gibi çalışırken ilgilenmek zor oluyo
bende genelde yanlızım ama bazen patron geliyo, biri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum olmuyor
kalkar o gün patronun yanımda oturucağı tutar,bazen yapmıyo değil sabahtan akşama yanımda oluyo :kızgın:

Kızlar ben yarın gel4emezsem beni aynı yazamısınız ki daha fazla çıkacağım garanti :( morel sıfır gelmem gelemem herhalde başka şeylerde ters gidiyor. 1500 lira verip 1 haftada almış olduğum bir baştetkikçilik eğitimim vardı ama stajlı staj sürem geçmiş eğitimim yandı tamda staj yeri bulmuştum ki malesef hemde idealimdeki firmaydı ki malesef eğitim sertifikasını kabul etmediler :( sınavada girmiş uğraşmıştım o zaman yeniden para verip eğitim almam gerekiyor kariyerimin devamı için. Borçta olsa mutlaka alıcam ama yazık oldu herşeye :( çok üzgünüm başka zaman gelirim öptüm sizii.........

kızlar ben yarın gel4emezsem beni aynı yazamısınız ki daha fazla çıkacağım garanti :( morel sıfır gelmem gelemem herhalde başka şeylerde ters gidiyor. 1500 lira verip 1 haftada almış olduğum bir baştetkikçilik eğitimim vardı ama stajlı staj sürem geçmiş eğitimim yandı tamda staj yeri bulmuştum ki malesef hemde idealimdeki firmaydı ki malesef eğitim sertifikasını kabul etmediler :( sınavada girmiş uğraşmıştım o zaman yeniden para verip eğitim almam gerekiyor kariyerimin devamı için. Borçta olsa mutlaka alıcam ama yazık oldu herşeye :( çok üzgünüm başka zaman gelirim öptüm sizii.........

çok üzüldüm reffim kötü olmuş ya inşallah daha iyi yerlere gelirsin canım.

kesinlikle katılıyorum aeben başkan ben başkan yardımcısı iken de biz tek başımıza yapıyorduk .....

zaten başkan ve yardımcısının da görevi bu değil mibenneyaptımkia.sa.sa.s

benim haftama daha çok var ama eğer toplantı olmazsa tabi yaparım aylarca yapmadık mı :roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

dediğin gibi çalışırken ilgilenmek zor oluyo
bende genelde yanlızım ama bazen patron geliyo, biri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum olmuyor
kalkar o gün patronun yanımda oturucağı tutar,bazen yapmıyo değil sabahtan akşama yanımda oluyo :kızgın:

evet canım.
ben de onun için yaparım diye garanti veremiyorum :1no2:

Kızlar ben yarın gel4emezsem beni aynı yazamısınız ki daha fazla çıkacağım garanti :( morel sıfır gelmem gelemem herhalde başka şeylerde ters gidiyor. 1500 lira verip 1 haftada almış olduğum bir baştetkikçilik eğitimim vardı ama stajlı staj sürem geçmiş eğitimim yandı tamda staj yeri bulmuştum ki malesef hemde idealimdeki firmaydı ki malesef eğitim sertifikasını kabul etmediler :( sınavada girmiş uğraşmıştım o zaman yeniden para verip eğitim almam gerekiyor kariyerimin devamı için. Borçta olsa mutlaka alıcam ama yazık oldu herşeye :( çok üzgünüm başka zaman gelirim öptüm sizii.........

ahh canım ya siz bir kurşun döktürün bu kadar aksilik üst üste benneyaptımki
olsun canım. giden paran olsun. allah can sağlığı versin :1hug:

kesinlikle katılıyorum aeben başkan ben başkan yardımcısı iken de biz tek başımıza yapıyorduk .....

zaten başkan ve yardımcısının da görevi bu değil mibenneyaptımkia.sa.sa.s

benim haftama daha çok var ama eğer toplantı olmazsa tabi yaparım aylarca yapmadık mı :roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben de sana katılıyorum canım :1hug:
evde olan bulaşığını, toz almasını erteler veya gider gelir bakar. ama biz öyle değiliz. bizden bir iş istenirse o en kısa sürede bitmeli. dur patron ya bu hafta benim hesaplama bildirim işini bitirmem gerekiyor denmez.
keşke biz kaptanken de bu kadar adil düşünülseydi. az çırpınmadık buralarda.

refcim canım çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha alabilirsin eğitimini
gerçekten üzüldüm Allah sizi nazarlardan korusun bu ara herşey üst üste geliyor ama pozitif düşün geçecek inşallahhh

Evet size katılıyorum kızlar :))) Başkan ve yardımcısını göreve çağırıyorummmm :))))))))

Evet size katılıyorum kızlar :))) Başkan ve yardımcısını göreve çağırıyorummmm :))))))))

biz elimizden geldiğince zaten bildirim günlerinde yardım için burada bulunmaya çalışıyoruz. bildirim sırası ben de olsun olmasın burda olabilirsem olurum, işim varsa olamam. birşey değişmeyecek. sıra bende olup da benim işimi bırakmam söz konusu değil sengözlerimebaksanab
bu işi bir an önce kütoya öğretelim. küto yapabileceğini söyledi. müsait olduktan sonra bu işi yapmayan olamaz. olmamalı...

biz elimizden geldiğince zaten bildirim günlerinde yardım için burada bulunmaya çalışıyoruz. bildirim sırası ben de olsun olmasın burda olabilirsem olurum, işim varsa olamam. birşey değişmeyecek. sıra bende olup da benim işimi bırakmam söz konusu değil sengözlerimebaksanab
bu işi bir an önce kütoya öğretelim. küto yapabileceğini söyledi. müsait olduktan sonra bu işi yapmayan olamaz. olmamalı...

Hepimizin durumları müsait olurda yapabiliriz umarım canım. Evet kütom öğrenirse mutlaka yapar. Pınarımın pazar alışveriş full günü o gün sanırım o yüzden yetişemiyor...:1no2:

iyi özgeciğim salya sümük çalışmaya çalışıyorum bu günlerde takım çok sesizleşti sankıi herkes diyetten kopmuş.

valla ben tam diyet modundayım nazlıcım da bu ara pek yazma fırsatım olmuyor ne yazıkki

pilates ne kadar süre sonra etkisini belli ediyor sen yapıyorsun hala değil mi
bende başlıyacağım dagamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Back
X