Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatunlar selam nasılsınız bakalım kaç gündür uğrayamadım
bende bugün kızartma yapiim diyorum doracım sen ne dersin hııı
kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben geldim ama kimse yok :sm_confused:
pınarım iyi düşünmüşsün tabii hesaplama işini. ben şu an yaparım diyorum ama yarınki durum bunu değiştirebilir. sonuçta çalışan insanlarız ve ekranım görülebilir şekilde. yanımda patronum veya herhangi biri olursa yada acil bir işim çıkarsa yapamam bunu önceden söyleyeyim sengözlerimebaksanab
ayrıca ben kaptanken haftalarca tek başıma yaptım. sağolsunlar arkadaşlardan yanımda olanlar oldu tabii ama kendi işlerimi bırakıp burada saatlerimi harcadım. o zaman ekranım görünmeyecek şekildeydi ama yine de zorlandım. keşke ben de sizler gibi düşünseymişim şakkıdı

kızlar ben yarın gel4emezsem beni aynı yazamısınız ki daha fazla çıkacağım garantimorel sıfır gelmem gelemem herhalde başka şeylerde ters gidiyor. 1500 lira verip 1 haftada almış olduğum bir baştetkikçilik eğitimim vardı ama stajlı staj sürem geçmiş eğitimim yandı tamda staj yeri bulmuştum ki malesef hemde idealimdeki firmaydı ki malesef eğitim sertifikasını kabul etmediler
sınavada girmiş uğraşmıştım o zaman yeniden para verip eğitim almam gerekiyor kariyerimin devamı için. Borçta olsa mutlaka alıcam ama yazık oldu herşeye
çok üzgünüm başka zaman gelirim öptüm sizii.........
slm kızlar ben geldim ama kimse yok :sm_confused:
pınarım iyi düşünmüşsün tabii hesaplama işini. ben şu an yaparım diyorum ama yarınki durum bunu değiştirebilir. sonuçta çalışan insanlarız ve ekranım görülebilir şekilde. yanımda patronum veya herhangi biri olursa yada acil bir işim çıkarsa yapamam bunu önceden söyleyeyim sengözlerimebaksanab
ayrıca ben kaptanken haftalarca tek başıma yaptım. sağolsunlar arkadaşlardan yanımda olanlar oldu tabii ama kendi işlerimi bırakıp burada saatlerimi harcadım. o zaman ekranım görünmeyecek şekildeydi ama yine de zorlandım. keşke ben de sizler gibi düşünseymişim şakkıdı
dediğin gibi çalışırken ilgilenmek zor oluyo
bende genelde yanlızım ama bazen patron geliyo, biri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum olmuyor
kalkar o gün patronun yanımda oturucağı tutar,bazen yapmıyo değil sabahtan akşama yanımda oluyo![]()
Kızlar ben yarın gel4emezsem beni aynı yazamısınız ki daha fazla çıkacağım garantimorel sıfır gelmem gelemem herhalde başka şeylerde ters gidiyor. 1500 lira verip 1 haftada almış olduğum bir baştetkikçilik eğitimim vardı ama stajlı staj sürem geçmiş eğitimim yandı tamda staj yeri bulmuştum ki malesef hemde idealimdeki firmaydı ki malesef eğitim sertifikasını kabul etmediler
sınavada girmiş uğraşmıştım o zaman yeniden para verip eğitim almam gerekiyor kariyerimin devamı için. Borçta olsa mutlaka alıcam ama yazık oldu herşeye
çok üzgünüm başka zaman gelirim öptüm sizii.........
kesinlikle katılıyorum aeben başkan ben başkan yardımcısı iken de biz tek başımıza yapıyorduk .....
zaten başkan ve yardımcısının da görevi bu değil mibenneyaptımkia.sa.sa.s
benim haftama daha çok var ama eğer toplantı olmazsa tabi yaparım aylarca yapmadık mı :roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Evet size katılıyorum kızlar :))) Başkan ve yardımcısını göreve çağırıyorummmm :))))))))
biz elimizden geldiğince zaten bildirim günlerinde yardım için burada bulunmaya çalışıyoruz. bildirim sırası ben de olsun olmasın burda olabilirsem olurum, işim varsa olamam. birşey değişmeyecek. sıra bende olup da benim işimi bırakmam söz konusu değil sengözlerimebaksanab
bu işi bir an önce kütoya öğretelim. küto yapabileceğini söyledi. müsait olduktan sonra bu işi yapmayan olamaz. olmamalı...
ee kızlar neler yapıyorsunuz anlatın bakalım :))))
kisecikler yok ya
iyi özgeciğim salya sümük çalışmaya çalışıyorum bu günlerde takım çok sesizleşti sankıi herkes diyetten kopmuş.