Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne aceleniz vardı kız okadar agız dadıyla eşya bile secememişinizdir mutlu olunda boşver 63 çokmu yaw ben 70 tım :mymeka:

6 sene + 40 gün dersem açıklayıcı olur mu :roflol:
acele olmuyo o zaman?
eşyalarımızı yavaş yavaş tamamlıyoz
yarım günde koltuk,halı,perde olayını hallettik
benim çeyizler falan derken yerleştik gitti

oyy oyy oyy doram gelmişşşş özledim kız angaraya gelmesem görüşemez olduk ha

oyy oyy oyy doram gelmişşşş özledim kız angaraya gelmesem görüşemez olduk ha

delikafadulden nerden görüşek sen gelemzsen datlum yaaaaakaydirigubbakcemile3
arada açıp bakıyorum ama sen olmuyorsun uykucu:mymeka:

dişinede bilirim o acıyı. kanal yaptırdıysan bir kaç gün sürüyor. eğer bir aç günü geçmiş ve halen ağrı varsa bir sorun var demektirÇok üzgünüm çoook
ben normal dolgu yapmıştım ve 1 ay ağrı devam etti. meğer diş aslında kanallıkmıştı.kötükedihüso kanal yapılınca ağrılarda geçti tabiiiiidelikafadulden

agrı kesicileri huplettim idare eder dayanılmıcak gibi deil ama karnım agrıdı anam çürük oldum ya bu yaşta-tatlicadiarzu-

okumadıgım 10 sayfa varr çıkamdan hemen okuduklarıma cevaplar yazayımmm

özgemm ellerine kollarına sağlıkkkk yaa çok duıygulandırdın beniii herşey için teşekkür ederimmmŞeniz
ne yaptınız kızlar . herkes gazi olmuş ....kaydirigubbakcemile3

ceylinim sanada tekrardan hayırlı yaşlar fırtık ....Şeniza.s.

...

saolasın aebenimm sizlerle birlikte nice senelere inşş

kütomm yeni dişin hayırlı ugurlu olsuunnn diş agrısını çok iyi bilirm inş ben de en kısa zamanda şu tellerden kurtulurumm

sınavlar son gaz devam canlarım ama en zorları bitti birini yazmıştım zaten pek iyi değildi diye ama bugünküsü gayet güzeldi bütün olan bitende rağmen.... çok şükür...

diyetim yok gümlemekten de ötee akşam biber kızartma yedim göbegim çıktı iyice herkes kilo almaya başladın demeye başladı sınavlarım bitsinn haftasonu itibariylee spora başlıyorum gerekirse harçlıklarımı yüzme havuzuna yatırcam.kendi kötü hissediyorum göbegim çıkmıyordu pantolonlardan yeniden çıkmaya başladı ama bütün suç benim niye çünkü 10 kusur kilo verdim verince de çıtı pıtı oldum sandım saldım kendimi,evet ilaçların hastalıkların da etkisi oldu ama istesem bitirebilrdim ben bu kadar iradesiz biri değilim,hayatım boyunca herkesin yapamazsın dedigi bir çok şeyi yaptım.liseye 1. likle girdim üniversteyi devlet bursuyla kazandım herkesin 4 yıl için 100 milyar verdigi yerde ben bedava okuyorum=)) alt tarafı 8 kiloyu mu veremicem yeni taktigim bu hayırlı ugurlu olsun :enbuyukkk:

bugün 1-2 aydır görmediğim birini gördüm kilo vermişsin çok farkediliyo dedi :lepi:

Tekrar doĞum gÜnÜn kutlu olsun ceylİnİm. Sevdİklerİnle beraber nİce yıllara canım.

nazlımm yumukummm sizleri seviyorummm ne güzel kalbi var burdaki insanlarınnn sizleri görmesem de yazmayınca eksik birşeyler oldugunu hissediyorum arakdaşlarım bu akdar şeyin arasında boş işler uzmanı mısın diolar bana ama onlar çok şey kaçırıo bence,bu takımdaki kadar güzel insanları tanımamakla....

tamam kızlar benim haftamda yaparım okula biraz geç giderim bende rahatsızım hep nazlıya yük oluyoruzz.

kızlar kilom aynı 81.5,geçmişide okuyamadım yarın asim yapacak mı?ben giremiyecem yarın öptüm bayyy.....

önünde saygıyla eğiliyorum aebnim işte Türk kadını örneği,valla helal olsun inşallah emginin karşılıgını alırsın

ben de çok iyi hatırlıyorum asimin nasıl panik yaptıgnı yetiştirmek için,haklısın canımm sen de.

elsem hakkaten süer iş kadını oldu bizim yumuk ev iş cocuk diyet maşşallah vala ne diyim sabah kesin istedigin kiloda olacaksın seyyan hanıma ulaşamıyorum cokta merak ettim oysaki

ben açtım google'a seyyan hanım dinle yaz
müziksel.net diye bi site açılıyo ordan dinleyebiirsin

tamam actım yok bana hitap etmiyo ben bi haykomdan ölüyorum acayım şöle son ses nefretli nefretlii bögüre bögüreedelikafadulden

seyhan hanım bende var çok severim hatta az önce kütoya yolladım ehe

seyyan hanım dinlenmezmi kız küto hayko dinlicekmiş:mymeka: böğüre böğüre gırtlak kanseri olcek yakındakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…