• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

45436sw1ur9.gif

günaydınlar efem .......

doraş oh maşallah kız hem yiyip hem veriyosun daha ne olsun .......lülülülülülükaydirigubbakcemile3:nazar:

pınarım gardaşım oluyo yanlış anlamalar . kapatalım bu konuyu hı .......a.s

seninde asiminda söyledigi aynı şey .......kaydirigubbakcemile5bunda kırılacak güceneçek bişi yok ....:1hug:

yakında alacam elime ha...:oklava::oklava::oklava:naniknanik

günaydınlar 6. takımın fıstıkları.

bu sabah simit yedim ben. ama ne yapayım uzun zamandır canım istiyordu. sabah simitçinin yanından geçerken dayanamayıp aldım.:oklava:
1 simitten bişi olmaz nazlım ekmek yerine say onuda nefsini çok sıkmaki oda patlamasın ...kaydirigubbakcemile5

miskin else . miskin else .......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

garfield tam benim sabahki halimi anlatıyo mirmirmirmir
Ben sana diyim elif sen spor yapmadıgın için uyuşuksun inan ben yürüyüş yapmassan inan hemen senin ki gibi moda geçiyorum tez zamanda kendine spor yapmak için fırsat yarat inan gidecek bu miskinligin ......kaydirigubbakcemile5 zamanım yok deme insan iaterse yapamayacagı şey yoktur ....sengözlerimebaksanab

Ben sana diyim elif sen spor yapmadıgın için uyuşuksun inan ben yürüyüş yapmassan inan hemen senin ki gibi moda geçiyorum tez zamanda kendine spor yapmak için fırsat yarat inan gidecek bu miskinligin ......kaydirigubbakcemile5 zamanım yok deme insan iaterse yapamayacagı şey yoktur ....sengözlerimebaksanab

zamanım yok demiyorum işten 17:00'te çıkıyorum 17:30da evdeyim
hergün diyorum kendime eve gelince yürüyüşe çıkçam, sonra yine oturup kalıyorum
benim kilo almamın sebebi çok yemek değil hareketsizlik zaten
biara spor yapıyodum kendimi gerçekten çok enerjik hissediyodum
şimdi 2 adım yol yürüsem nefes nefese kalıyorum,çok çabuk yoruluyorum
zaten 25 yaşında böyleysem 50-60larda yerimden kıpırdayamıcam heralde

ee elifim teşhisi koyduk sıra tedevide o zaman .......

kızlar akşama yemegev vede yatıya misafirim varrrrr..... kalkıyorum ....

günaydınlar efem .......

doraş oh maşallah kız hem yiyip hem veriyosun daha ne olsun .......lülülülülülükaydirigubbakcemile3:nazar:

pınarım gardaşım oluyo yanlış anlamalar . kapatalım bu konuyu hı .......a.s

seninde asiminda söyledigi aynı şey .......kaydirigubbakcemile5bunda kırılacak güceneçek bişi yok ....:1hug:

yakında alacam elime ha...:oklava::oklava::oklava:naniknanik

evet ama geri çıkardım canım:utangac:
vallaha bişi diyimmiii eğer sizler gibi diyet yapsam varya haketen ben 3 kez mezun olmuştum ne yalan söleyim.kaydirigubbakcemile
ama yapamıyorum yaaa.
işte sadece kilo almamak olsun benimki vermek şurda kalsındayerimseniben:roflol:

hatamı biliyorum ama uygulamaya geçemedim bi türlü malesef
spor yapmadan kilo verilemeyeceğini biliyorum
kocişin başını yedim yeni spor ayakkabı al o zaman yürüyüş yaparım diye
gittik aldık 1 gün beraber yürüdük kaldı
artık hava kötü mazeretim de yok bi de
yürüyüş kaçınılmaz oldu kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin sana aebencim

ee elifim teşhisi koyduk sıra tedevide o zaman .......

kızlar akşama yemegev vede yatıya misafirim varrrrr..... kalkıyorum ....

misafiiiiirrrrr:1shok: ve yatılııııı:delphin:

sana kolay gelsin canım. ben bu hafta limiti doldurdumdelikafadulden
dün bile misafir ağırladım.
bu gün keyf yapacağım.
işte yok:jeyyar:
yani diğer iş yok.
sadece evler toparlanacak.
beni şurdan bir kaldırıveren olursa tabiiiii:utangac:kaydirigubbakcemile3

aynen doram 5. takım paylaşım alanı derken . bende kalkamadım ...... ev mamak çöplügü gibi olmuş . benım küçükkız kendine bez bebek dikti hertaraf ip bez parcası . ay küçükken bende böyleydim . oda anası gibi akrepp... bu huyu aynı ben ...

maşallah 1 ton varız nerdeyse kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:...

selam kızlar gunaydınnn

amanda erken kalmış kuşum :)
duvara çöp niyin sokun :))...

hayalim çok geçmiş olsunnnn
pozitif düşün pozitif olsun. aklınıza kötü şeyler getirmeyin. hem daha belli değil dimi
inşallah kötü birşey çıkmaz. dua edicem senin için :teselli:

sağol gülüm Allah razı olsun Şeniz...

hayalcim geçmiş lsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz dua edicem sana

ŞenizŞeniz...

bende geçen sene çok başağrısı çektim
senin kızın gibi gözlerimdeymiş problem gözlük takınca baş ağrılarım da geçti
inşallah hayalinde böyle basit bişey çıkar

amin tatlım inş Şeniz...

erkencisin bedişçim günaydın kaydirigubbakcemile3
dişinin ağrısı azalmıştır inşallah nasıl oldu?

anam kütomun dişimi ağrıyo gene ya:teselli::teselli:yerimseniben...

güzeller herkese çok teşekkür ederim ben iyiyim biraz baş ağrım var hoş kendileri hasatneye gitme sebebim :roflol::roflol:
dün mr çekindim ilaçlı koluman başka acıyan yerim yok ilaç çok yaktı adamda dedi zaten acıtır dayancan dedi ki
2 gün sonrada ç.ocuklarda çıkan iselek gibi kabarıyorum ilaçtan :roflol::roflol:
düm mr 38 daika sürdü makinede kalma sürem
salı öğleden sonra sonuçlar hastaneye gitcek bende randevu alcam gidip gösterecem doktora ne varsa o sölicek
bide oradan alıp üniv. hastanesine dr da göstercem :ecrin_bebek:,
diyeceklerim şimdilik bu ka he amma konuştun hayal gene dicenizde anambi haftadır gelemedim dilim şişti :roflol::roflol::roflol::roflol:,
bide dün arayanlara telefonu açamadım sağolsun herkes çok merak eden var ondan yazdım hıh:dilcikar::dilcikar:,
i be susutum :dilcikar::dilcikar:...

else valla ben cumartesileri alışık değilim çalışmaya :roflol:
ama burda iki haftada bir çalışcam daha doğrusu gelip sizle konuşcem :roflol:
geçer be tatlım az kaldı hade gayret:)

nazlım sağol tatlım iyiyim şükürler olsun
sizde ii olun la aman çok zor bu işler ya :(((
dr a çarşamba yada perşembe gitcem sanırım mr çektirdiğim yerden sonuçlar hastaye geçince tatlım haber ederim gene size sağolun...

else valla ben cumartesileri alışık değilim çalışmaya :roflol:
Ama burda iki haftada bir çalışcam daha doğrusu gelip sizle konuşcem :roflol:
Geçer be tatlım az kaldı hade gayret:)

nazlım sağol tatlım iyiyim şükürler olsun
sizde ii olun la aman çok zor bu işler ya :(((
dr a çarşamba yada perşembe gitcem sanırım mr çektirdiğim yerden sonuçlar hastaye geçince tatlım haber ederim gene size sağolun...

çok geçmiş olsun canım ya. Emar çok köt bişey kardeşim trafik kazası geçirmişti. Omur iliği 2 yerden kırılmıştı sık sık emara giriyordu emara gideceği günler oturup ağlıyordu. Yüce rabbim hiç kimseye dermanı olmayan dert vermesin inşallah

asicim bende buna şaşırdım zaten..sen çoğunlukla buradasın ve bizlere hep yardım ettin,ama tepki gösterende sen oldun,[tabiii birde özgehanım.....
neyse canım,benimki hafif bir kırgınlıktı geçer,kusuruma bakmayın.....
zaten demek istediğimide anlamamışsınız ki...ben dedim,aralarında değişmek isteyen diğer müsait olan arkadaşıyla yer değişebilir demiştim,bu nedemek canım?senin haftanda sen mümkün değil giremiyeceksin,(gün benim olduğum gibi)işte ozaman o arkadaş senin yerine hazırlayacak,olmadı 13 kişiden diğer biri....neyse,ben okuyunca zaten şok oldum,sen zaten bu işi su gibi bilen birisin ve çoğunlukla buradasın,senden değilde,hiç bilmeyen biri bu tepkiyi verseydi,bende tepkisiz kalırdım emin ol canım...sevgiler......

konu ile ilgili düşüncemi söyledim ve daha sonraki süreçte hiç yorum yapmadım.....
benim fikrim budur doğru yada değil beni bağlamaz ama buradaki tabii birde özge hanım ne demek hiç anlamadımm.....
dikkat ederseniz bunca zaman yaptık bundan sonrada yaparız dedik. isterseniz mesajları bulabilirim...
insan pazara 1 saat geç gitse pazarcılar ona abla neden geç geldin diye kızmaz ama ben bir raporu yarım saat geç göndersem fırça yerim ekmek parası peşindeyim anlatabiliyormuyum????????????????????????????????

sabah işe 8 de geldim ve ancak girme fırsatım oldu ve bugün insanlar 5 te çıkarken ben 8 de çıkabilirsem dua edeceğim anlatmaya çalıştığımız da buyduu zaten .....
biz bazı şeylere mecburuz patronlar tarafından.....

eğer sorun kırılmaksa bu takımda en sevdiğim insanlardan birisi olan pınara bu cümleyi çoooooooooookkkk kinayeli bulduğum için bende kırıldım.
ben liste falan yapmıyorum istemiyorsanız atın beni takımdan okeytoo zaten stres topu olarak dolanırken ortalıkta bide bunlara üzülemem ...

PS: liste yapmayı reddetme nedenim de bunun zorlama durumna getirilerek mecbur kılınması zaten yapabilecek durumda iken zevkle yapıyordum yapardım ama hiç bir şekilde önemsenmeyecek bir durumda olduğu için bu kararı aldım kusura bakmayın dikte hiç bir zaman kabul etmediğim bir olgu amacım da kimseyi kırmak değil bu böyle bilinee

Son düzenleme:
Back
X