- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 simitten bişi olmaz nazlım ekmek yerine say onuda nefsini çok sıkmaki oda patlamasın ...kaydirigubbakcemile5günaydınlar 6. takımın fıstıkları.
bu sabah simit yedim ben. ama ne yapayım uzun zamandır canım istiyordu. sabah simitçinin yanından geçerken dayanamayıp aldım.klava:
miskin else . miskin else .......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
miskin else . miskin else .......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben sana diyim elif sen spor yapmadıgın için uyuşuksun inan ben yürüyüş yapmassan inan hemen senin ki gibi moda geçiyorum tez zamanda kendine spor yapmak için fırsat yarat inan gidecek bu miskinligin ......kaydirigubbakcemile5 zamanım yok deme insan iaterse yapamayacagı şey yoktur ....sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
garfield tam benim sabahki halimi anlatıyo mirmirmirmir
Ben sana diyim elif sen spor yapmadıgın için uyuşuksun inan ben yürüyüş yapmassan inan hemen senin ki gibi moda geçiyorum tez zamanda kendine spor yapmak için fırsat yarat inan gidecek bu miskinligin ......kaydirigubbakcemile5 zamanım yok deme insan iaterse yapamayacagı şey yoktur ....sengözlerimebaksanab
günaydınlar efem .......
doraş oh maşallah kız hem yiyip hem veriyosun daha ne olsun .......lülülülülülükaydirigubbakcemile3
pınarım gardaşım oluyo yanlış anlamalar . kapatalım bu konuyu hı .......a.s
seninde asiminda söyledigi aynı şey .......kaydirigubbakcemile5bunda kırılacak güceneçek bişi yok ....:1hug:
yakında alacam elime ha...klava:
klava:
klava:naniknanik
ee elifim teşhisi koyduk sıra tedevide o zaman .......
kızlar akşama yemegev vede yatıya misafirim varrrrr..... kalkıyorum ....
kısım mamak çöplüğü artık ne işler yapıyo sen veine bak hıh :))))
nasılsınız fıstıklar Şeniz...
kısım mamak çöplüğü artık ne işler yapıyo sen veine bak hıh :))))
nasılsınız fıstıklar şeniz...
:roflol::roflol:...maşallah 1 ton varız nerdeyse kaydirigubbakcemile3
selam kızlar gunaydınnn
hayalim çok geçmiş olsunnnn
pozitif düşün pozitif olsun. aklınıza kötü şeyler getirmeyin. hem daha belli değil dimi
inşallah kötü birşey çıkmaz. dua edicem senin için :teselli:
hayalcim geçmiş lsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz dua edicem sana
bende geçen sene çok başağrısı çektim
senin kızın gibi gözlerimdeymiş problem gözlük takınca baş ağrılarım da geçti
inşallah hayalinde böyle basit bişey çıkar
erkencisin bedişçim günaydın kaydirigubbakcemile3
dişinin ağrısı azalmıştır inşallah nasıl oldu?
else valla ben cumartesileri alışık değilim çalışmaya :roflol:
Ama burda iki haftada bir çalışcam daha doğrusu gelip sizle konuşcem :roflol:
Geçer be tatlım az kaldı hade gayret:)
nazlım sağol tatlım iyiyim şükürler olsun
sizde ii olun la aman çok zor bu işler ya((
dr a çarşamba yada perşembe gitcem sanırım mr çektirdiğim yerden sonuçlar hastaye geçince tatlım haber ederim gene size sağolun...
amin canım benim amin tatlım sizede çok geçmiş olsun...
asicim bende buna şaşırdım zaten..sen çoğunlukla buradasın ve bizlere hep yardım ettin,ama tepki gösterende sen oldun,[tabiii birde özgehanım.....
neyse canım,benimki hafif bir kırgınlıktı geçer,kusuruma bakmayın.....
zaten demek istediğimide anlamamışsınız ki...ben dedim,aralarında değişmek isteyen diğer müsait olan arkadaşıyla yer değişebilir demiştim,bu nedemek canım?senin haftanda sen mümkün değil giremiyeceksin,(gün benim olduğum gibi)işte ozaman o arkadaş senin yerine hazırlayacak,olmadı 13 kişiden diğer biri....neyse,ben okuyunca zaten şok oldum,sen zaten bu işi su gibi bilen birisin ve çoğunlukla buradasın,senden değilde,hiç bilmeyen biri bu tepkiyi verseydi,bende tepkisiz kalırdım emin ol canım...sevgiler......