Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar bayanlaarr. Nasılsınız bakalım?
Dün gelemedim. Bugün de anca. Ama gelip de ben bu kadar yazıyı nasıl okucam diye düşünmek çokk güzel.
Benim diyetler nereye gidiyor bilmiyorum. Sanırım regl baskın çıkıyor.
Önce dünün ve bugünün menüsünü yazayım. Sonra geçmişi okuyup bir yandan da mesajları toparlar, geçen haftayı açıklarım.

Akşam menümm:
2 tabak çorba 2 lahana dolma :)
ama bu kadar sanmayın ne yazık kı bi bardak sıcak çikolata ve bi küçük tabak kabak çekirdeği, akşama dek gayet iyiydim oysa ki :) ama bugün daha iyiydim yavaş yavaş kendimi tutabilmeye başladım mesela kahve isteğimi baya bi bastırıp çaylarımı şekersiz içmeye başladım :) bu hafta ufak bir değişim olsa dahi baya moralim düzelcek hadi bakalım :)

Ve önce dünün menüsüyle başlayalım :112:
Sabah: Yok.
Öğle: 1 kase çorba
patates salatası
1 dilim kek
Akşam: 1 çiğköfte dürüm
1 dilim kek

Su: 2 lt.
Spor: 1 saat yürüyüş

Öğlene yurttaki menü buydu. Keki yemesem diye düşündüm ama sadece 1 lokma, sonra 1 lokma daha, bir baktım dilim bitmiş.
Akşama dışarıdaydım. Yurttaki yemeği kaçırdım. Fast food yiyeceğimi bir nebze az olsun kalorisi diye çiğköfteyi seçtim. Ancak yurda girince öyle bir tatlı krizine girdim ki anlatmam mümkün değil. Aşersem fazlası olamazdı herhalde. Kantin kapalıydı. Ben marketten ekstra yiyecek hiçç bir şey almıyorum ki yemeyeyim diye. En son daldım kantine. Baktım usta hala orda. Dedim ben tatlı krizine girdim. Kantin kapalı. Çıkmak istemiyorum falan. Sağolsun kek verdi. Diyetteyken 1 dilim kek için bu kadar uğraşmak da pek bir garip oldu Ama o anda durabilecek gibi değildim.

Son düzenleme:

Biraz daha dikkatli olmalıyız benceeee hahahah sen bana kız ben sana bakalım sonumuz ne olacak, tatlıları bi durdurabilsemmm,,,elimden geleni yapıyorum ama...
çok uykum geldiii şimdilik iyi geceler herkesee bi de sevgilerr

Kızlar bu internet beni yine çleden çıkarmaya başladı.
Herneyse, bugünkü menüm,
Sabah: Yine yok.
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Akşam: Domatesli kaşarlı Tost
200 ml şeftali nektarı

Vee bomba şimdi geliyor. akşamdan sonra 1 pkt N**** (Siyahi) Sadece 1 tane alacaktım güya. :26:

Su: 1,5 lt falan. 2'ye taamlamaya çalışıyorum ama olmaz sanırım.
Spor: 40 dk yürüyüş.

Hazır internetten izin alabilmişken söyleyeyim. Yarın yine tüm gün stajda olucam. Sonra da eve gidiyorum inş, memlekete. Kendi bilg imi götürmicem. O yüzden ne kadar aranızda olabilirim bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam. :112: Ama sizin yine de bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Evt kızlaaarr, geçen haftanın sonuçlarını açıklıyoruumm. Ama sadece mızraklılara sayı vericem. Kalanlara sayı yok. Sadece kim fazla yazmış gibisinden < > işareti koyucam. :112:
Kızlar geçtiğimiz hafta en çok mesajı yazan üyemiiiizz, açıklıyooorruuumm; beril77:119: Arkasından ben geliyorum, öhöm öhöm Ve benim arkamdan da berenvildan geliyor. :112: Eminim berenvildan aramıza perş değil de pzt katılmış olsaydı berili yerinden ederdi.

Neyse, durum şudur ki;
beril77 > Ecz.imis > berenvildan > bur50 > kelebek.hill > llcigdemll > ayyildizim > rainandthesun
Kırmızıyla yazdıklarım sınırı geçemeyenler ki ben kendilerine mızraklılar diyorum.
rainandthesun tüm hafta yoktu. Büyük olasılıkla tekrar gelmeyecek. Ama eğer gelirse daha önce de dediğim gibi onu sıkı bir ceza bekliyor olacak.
çiğdem pzr yazdığı bir mesajda izin istemiş zaten. Ok. (Hafta boyunca yazdığı mesaj sayısı 12. Hiç gelmediği gün sayısı 2)
ayyildizim, sanıyorum sen de zor bir hafta geçiriyorsun, çocukların hastalıkları falan. Ama geçen hafta yalnızca 2 gün girmişin be kuzum. Kalan 5 günde ortada yoksun. Üstelik girdiğin günlerden birinde de 5 mesaj yazmamışın bile. Lütfen biraz daha dikkat!! (Hafta boyunca yazdığın mesaj sayısı 9. Hiç gelmediğin gün sayısı 5!)

Kızlar biliyorsunuz ki 2 hafta üstüste haftalık mesaj sayısı 30'un altında kalan üye diskalifiye ediliyor. :105: Bu sebeple bu hafta ayyildizim ve rainandthesun bu hafta daha özenle paylaşım yapmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Ve pzt sayımı;

rainandthesun ve ayyildizim hiç yok.
Benim mesaj sayım 3'te kaldı.

Başka da sorunlu kişi yok. :112:

Kızlar yurdun interneti arada bezdiriyor insanı. Bu akşam da öyle olduğu için zaman boşa geçti resmen. Sırf bu yüzden mesaj sayımı tamamlayamadığım gibi geçmişi de adam akıllı okuyup cevaplandıramadım. :105: Bir dahaki girişime artık, yarın yine staja gidicem çünkü, erken kalkmam lazım. Geç bile kaldım.
Neyse, ben şeyi diyicem. Mesajları sayarken arada gözüme kimse yok mesajları ilişti. Sebebi sizin de farkettiğiniz gibi takımda çok az kişiyiz. 3 kişi izinli. (rainandthesun ı saymayarak devam edersem) onun haricinde 6 kişiyiz. ayyildizim da pek uğramıyor. Ben de sadece akşamları/geceleri girebiliyorum. Haliyle siz gündüz 4 kişi kalıyorsunuz. :112:
Takıma 3-4 kişi daha çağırma hakkımız var. Ancak ben akşam geldiğimde katılmak isteyenlerin hepsi başka takımlara çağırılmış oluyor. :112: Eğer siz de 'katılmak isteyenler' topiğini takip edip de takıma üye bulursanız süper olur. :112:
Benim -kişisel tercihim- takıma çağıracağım kişide görmek istediğim 2 özellik var. Birincisi vermek istediği kilo miktarının en az 8-10 kg olması. Diğeri de bol paylaşım yapabilecek olması. Gerisi size kalmış. :112: Unutmayın, davet bekleyen herkesi çağırmak zorunda değilsiniz. :112:
Bazen çağırdığınız kişi ertesi gün de gelebiliyor. O yüzden 3 kişi çağırıp gelmediler diye 2 saat sonra bir 3 kişi daha çağırmayın olur mu? :) Çünkü takımlardaki üye sayısının üst sınırı var. Geçmememiz gerekiyor. :112:

herkesee gunaydin
sanirim dengeyi bozduk biz elif gece uyumuyor ben gunduz ne olacak bu halimiz bilemiyorum
ama uyandimda siz ne yapmissiniz diye bir bakmak gune iyi baslatiyor
hadi bakalim tartilara gobek attiralim persembeye

aferim sana

bende içtim bende alkış isterim

ne bu matem havası ya takımda yapmayın kızlaaaar

bravooo diyorum ve hatta günaydınlarla birlikte. biz süperiz kızlar.bu arada kelebek.hill,bur50, beril77 hepsi içmiş sularını ve hepsine bol alkış ve öpücüüüükleeer

herkesee gunaydin
sanirim dengeyi bozduk biz elif gece uyumuyor ben gunduz ne olacak bu halimiz bilemiyorum
ama uyandimda siz ne yapmissiniz diye bir bakmak gune iyi baslatiyor
hadi bakalim tartilara gobek attiralim persembeye

günaydın canım. elifin uyku düzeni mi bozuldu. kötü zor oluyo.Beren de öyleydi bebekken mahfediyodu beni günaydın bu arada...

günaydın kızlar kimse yok dünkü menümü yazayım bari
sabah:
yarım tahinli simit
yarım üçgen peynir
1 fincan 7 otlu çay
ara:
2 mandalina
öğle:
1 tabak aşure mecburen
2 parmak uzunluğumun yarısı kadar börek
3-4 sarma
ara:
1 yeşil elma
akşam:
2-3 kaşık makarna
2-3 kaşık karnabahar yemeği
2 kaşık yoğurt
son olarak ara:
1 fincan kayısılı form çayı
yaklaşık 2 litre su
30 dakika yürüyüş 30 dakika kardiyo aletleri...

gunaydin ilknur
ben sabah zorla yarim tost yedim 1 bardakta sikma portakal suyu ictim

menuleri yorumlamada ben pek anlamiyorum kendim yerkende biraz proteyin biraz sebze birazda karbonhidrat olmasina bakiyom
yani ayni grubtan iki seyi aayni ogunde yemiyorum birde 5 saatte bir ogun yiyorum aralarda 2-3 saatte bir oluyor ama size bir supriz yaparim persembe tartisinda

kizlar bu arada ecz.miste bir sure gelemiyecekmis topige
ne yapalim
fikri olan varmi

sahi yavvvvvvvvvv
gelemeyecekse onun yerine kim bize kaptanlik yapacak
kilo ve mesaj bildirimleri nasil olacak

ilknur sayfalarda seni aramaktan kaybolacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydınlarrr...
Sabah menüm bayanlar:
1 simit
2 bardak şekerli çay (çok canım şeker istedi ya napayımm )

Dün İstiklal'de yağmurda çok güzel bir yürüyüşten bahsetmiştim ama bu sabah felaketti. Şemsiye taşımak özel bir yetenekmiş yağmurlu ve rüzgarlı havalarda onu hatırladım Çok sıkıntılı bir hava vardı bugün..boğucu...

Amaaa neşemizi kaybetmiyoruzzz :81:

kızlar bence o gelene kadar yeni üye bulalım topik canlansın sonra birbirimizi idare ederiz o gelene kadar ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…