Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İstiklal caddesinden ofise doğru yürüyordum ki güneşli bir gündü vee yağmur yağıyordu, ışıl ışıl bir havada yağmur...nası hoşuma gitti yaa paylaşmak istedim, hemen bordo şemsiyemi açtım ve gülümseyerek yürümeye devam ettim

Son düzenleme:
yapma cnm
hayat güzel
sen bize can katıyordunya

şimdi hemen gülümse ve 2 göbek at
o kadar çok şeye sahibiz ve şükretmeli olumlu düşünmeliiyiz
olurmu cnmmm

aksam oldu ve ben hala ayni suratsiz suratimlayimmmmmmmmmmmm
ogle 3 tane findik ve 3 kayisi kurusu yedim

kızlaaar nerelerdesiniz bakiiim. beril sen nerelerdesin. hadi biraz canlanalım.

cizelgeni senmi yaptin bugun can sikintisindan butun gun ugrastim ama hala olmadi
ecz.mis yapmisti bana sagolsun
disari cikmadim canim istemedi cuzdan da almadim

cizelgeni senmi yaptin bugun can sikintisindan butun gun ugrastim ama hala olmadi
ecz.mis yapmisti bana sagolsun
disari cikmadim canim istemedi cuzdan da almadim

canım neden almadın cüzdanı niye böyle üzüyosun kendini boşver sende niye üzülüyosun. bak şimdi böyle patlarsın ama takıntı takıntı nereye kadar. ben mevlüte gittim alt kata. eşim geldi gitti.bilgisayar ondaydı açamadım.kızım okuldan geldi uyuyakaldı yorulmuş. bende şimdi açtım. bak üzüyosun kendini kızıyorum sana ama

mrb kızlar
akşam menüm

1 tabak sarma(lahana)
2 bardak ayran
biraz üzüm

beril77 böle yapma bizide üzme
sayende can gelmişti takıma
nazar değdi
maşallah diyelim
kendine gel

yapamadim evden cikamadim eve geldi ama dedim hic birseyi yapamadim yazarim sana sonra

beriiiil nerelerdesiiin bak geliyorum yanına heeeee zayıflama karşı gelip zorla yemek yedircem sana amaaaa

aksamda yok ogleden sonra biraz findikla kayisi yedim bir adet
canim istemiyyor

yapamadim evden cikamadim eve geldi ama dedim hic birseyi yapamadim yazarim sana sonra

aksamda yok ogleden sonra biraz findikla kayisi yedim bir adet
canim istemiyyor

peki canım sen ne yapmak istiyosan öyle davran ama son kez konuş bence kendini de üzmeyi bırak sen sessiz kalınca topik te sustu bak neşe yok hiç olmuyo böyle neşe böcüğü hadi güzel yazışmalar bekliyoruuuzzz

mrb kızlar canlanın yaaa
yapmayım böle

takımımıza nazar değdi
ecz imişte kayıplarda

hiçbişey böle üzülmeye değmez sağlıklı olalım inş
en önemlisi buuu

mrb kızlar canlanın yaaa
yapmayım böle

takımımıza nazar değdi
ecz imişte kayıplarda

hiçbişey böle üzülmeye değmez sağlıklı olalım inş
en önemlisi buuu

aynen canım üzmeyelim bu kadar kendimizi hayat 1 kere yaşanıyor. hadi bi şey yapalım. bu mesajı okuyan herkes 3 bardak su içsin sonra mesajı beğensin. her beyenene alkış tutalım. ben kapatabilirim neti.ama 3 bardak su içmeye gidiyorum. hadi bakalım pamuk eller suyaaaaaa

kııızlllaaar ben içtim ve geldiiim.bana alkışşş

aferim sana

bende içtim bende alkış isterim

ne bu matem havası ya takımda yapmayın kızlaaaar

bugun birsey yemedim o nedenle bildirim yapamadim
aile meselesi zaten abuk sabuk birsuru sey yaptim
yarin duzelirim sozzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…