Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geldim canım msn i açtım bende gelirsen haber verirsin diye ne bilim beni aradığını ayooool bugün biraz daha iyisin mutlu ettin beni

abim geliyor hafta sonu bakalim
ama sunu bil sana dedigim korkuyom demistim ya karistirma konusunda aynen dusundugum gibi oldu

abim geliyor hafta sonu bakalim
ama sunu bil sana dedigim korkuyom demistim ya karistirma konusunda aynen dusundugum gibi oldu

baştan hazırlamadın canım planı bi cüzdan alcaktın o ses çıkaramayacaktı. seni düşündüm. sevindireyim dedim pişman oldum diyecektin.

baştan hazırlamadın canım planı bi cüzdan alcaktın o ses çıkaramayacaktı. seni düşündüm. sevindireyim dedim pişman oldum diyecektin.

dun yazdim okumadin herhalde cikmadim disari almadimda
aksam o gelmis ben cocuklarlaydim
sofrayi kurdum ama yemedim
sonra cay yapmis o bana da getirdi
ay pat diye sordum niye yaptin ben aptal degilim bazi seyleri utandimdan susuyorum diye
borc vermis mis mis
sorun ne yaptigi degil niye sakladigi daha bunu anlamadi adam nasil tip okudu hayret dedim yuzune iyice kudurdu
tam o sira abim aradi bende tam anlatmadim ama gelme ben geliyom ct dedi

kissssssssssssssssss
ne oldu prensesmi uyandin bacimmmmmmmmmmmm

yooo aksine ben ittim akşam o da kızdı amaaaan çok ta tııın dedim kendi kendime kızımı eşimi düşüne düşüne kendimi düşünemez oldum yeter yahu dimi amaaa salla gitsin dertleriiii ammmaaan sabahlar olmasın

canocan hayirdir burda bile hissediliyor enerjin

ilknurrrrrrrrrrrrrrr
esekten dusmuse dondu suratinin ali al moru mordu
yapmamaliyiydim dedi

acayip zevk aldim onun bu halinden kisssss ben normalmiyim

okudum canım o yazını da çıksaydın keşke 2 dakika uyduruk bişey bile alsan olurdu maksat baskın çıkmak. aaayy ne şeytan kadınım acaaaipp itinayla entrika kurulur. bak aklıma ne geldi ne de biliyo musun cüzdanında benim resmim var mı diye merak ettim de . bakalım beni ne kadar seviyosun merak ettim de... ne dersin bu akşam konuş yine

yok kisssscem benden adam olmaz sabah kalktim kah. hazirladim oda copü aldi gitti

ooohhh iyi olmuş çantada keklik aldım artık bitti diye düşünmesin işte

aslinda daha hain bir planim vardi ama olmadi yanasmadi domuzcugum

kelebegim hillim hiltonum ne yapiyon tatlim ses ver asada seni goruyom
adin ne cigerim
biz dagittik biraz berenhiltonla topla bizi

heheh burdayımmm :))) İşteyim şu an açık duruyor ama sürekli ilgilenemiyorum , ama dertsiz enerjik haliniz çok tatlııı böyle devam lütfenn

kelebegim hillim hiltonum ne yapiyon tatlim ses ver asada seni goruyom
adin ne cigerim
biz dagittik biraz berenhiltonla topla bizi

Adım hilal, İstanbul'danım, 22 yaşındayım, sanırım size göre bi numara küçüğüm ablalarım Ama gerçekten sevdim ben buraları çok tatlısınız,tatlıyızz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…