Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de tüm gün işteyim, haftada 2 gün platese gidiyorum yeni başladım, haftasonuda evde bi şeyler yapmaya çalışıyorum ama bence yürüyüş bandını iyi değerlendirrr çok iyi olmuş

insallah ama benim kucuk mercimegim izin verirse yoksa kucakta yuruyecem
teyzoslar kizim elifle tanistinizmi

sanirim en cok kilo verecek olan benim
hadi allah tartida utandirmasin

kızmıyosunuzdur inşallah çünkü ben samimi gördüğüm için bunu yapıyorum bide motivasyon olsun diye bence iyi ama inşallah sizce de iyidir

ne kızması gayet güzelll oluyorr ve bur50 ye de alkışşşş

insallah ama benim kucuk mercimegim izin verirse yoksa kucakta yuruyecem
teyzoslar kizim elifle tanistinizmi

aa ben tanşmadım hanimiş mercimek mi o lakabı bile tatlıı

tamm o zaman ben su içirici olarak tarihe geçiyorum kk da

şu mercimeği varya ayaklarının altından ısırmak istiyorum yakın olsakta ısıra ısıra bi sevsem

avatarim kilo alma sebebim bu minicikti ben mercimek dedim vucudu cok killiydi baba da tuylu bamya diyor

yok sonra saat 4:30 da 3 bardak su daha gelecek. hadi bi bardak ta benim için iç hadi bebişim yada mercimek için bak ne kadar su içersen bebeğe o kadar süt olurmuş

sutten kesilmiyom allahtan diyetin icine hergun bir kasik corek otu yiyorum
sut yapiyormus

valla yapamadım aşama aşama anlatsanız ya
profilimde çizelge diye biyeryok

canım kullanıcı kontrol paneli var yukarda sağda onu tıkla orda solda ayarlarda profilimi düzenle yazıyo onu tıkla orda aşağıya doğru göreceksin çizelgeyi oraya yapıştırıp kaydet diyeceksin

kızlar ben yarın büyük ihtimal 4 te anca gelirim haberiniz ola merak etmeyin ama beni özleyin anacııım tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…