canım geldi mi yürüyüş bandın
kiz ilknurum balim borem
biz yan yana olsak bu seneyle ne yururuz ama
ne eririz
ilknur bak gidiyom gel iki laf edek
sen su ic diye nette girsende ben goremem heeeeeeeeeeeeeee
yirttim yirttim
birazdan kizlarin okula gidecem su elbise meselesini konusacaklarmis
oglen eve gelir yine cikarim ogleden sonrada eltimin dogum gunu var ona hedayeeeeeeee alacam
valla bi yanyana gelsek ooo dünyanın altını üstüne getiririz.ayy ne söylücem. dün aklıma ne geldi biz beyaz show a çıkmışız azimli kadınlar olarak acayip zayıflamışız konuk olmuşuz uçtuuuum yani görmen lazım
sanirim ceza verecek biri lazim takima
ama kusum o ben degilim
eczimiş gelmezse
listeye yardımcı olabilirim ama nereye bildiriyoruz onu falan bilmiyorum pek
Hahahahha ay bayıldım bu fikree
Herkese günaydınlarrr, ancak gelebildim şeker bayanlar.
Sabah menüm:
1 poğaça amaa 3 bardak şekerli çay (şekere kanamadım ben yaa)
ama haftaya daha da dikkat etcem artık yavaş yavaş alışıyorum yaa yardımmm
kuzucuklar nerdesiniz ben bugün resmen aç kaldım. yazayım da görün acıyın halime.
sabah:
1 kase korn fleks
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 fincan yeşil çay
1 fincan papatya çayı
akşam:
3-4 kaşık pilav
3 kaşık tavuk göğüs sote
en kötüsü bu 1 bardak kola
ama halaa açıııım kızım sızdı onun tabağı da bana bakıyo zor tutuyorum kendimi yememek için. biri beni durdursuuuuunnn.
nasılsınız bakımm takımın en tontişi geldiii vallahiiii ne ceza verseniz razıyımm ay başı dedim ama olmadııı kardeşimm doğum yaptı teyze oldumm yoğundummm...yarından ihtibarennn burdayımmmmmmmmm bombomba geliyorummm..tabiş hala takımdan atılmadıysam
hoşbulduk canım. inşallah bakalım. bugün tartıldım biraz daha iyi ama ekmek çok yedim bugün eşim olmayınca stresten tek yemek çeşiti yanında ekmekle götürdüm.benimde 2 çocuk var canım allahım herkesinkini bağışlasın .tşk ederim iyi dileklerin için canım.hosgeldin canim umarim hersey gonlunce gelisir
benim sutumle yemem arasinda bir dogru oranti var sut kesilmedikce kendimi frenliyorum buraninda cok faydasi oluyor
ben biliyom suprizi ama soylemem yarin insallah
sende iki cocuk var degilmi
simdiden niye yillara allahim aci keder gostermesin
spor bende yapamiyorum ama bugun yurume bandim geliyor insallah en az 30 dakika yuruyebilmeyi planliyorum
hayırlı olsun canım yeğenin bal bastık gibi melek o kokla benim içinde.nasılsınız bakımm takımın en tontişi geldiii vallahiiii ne ceza verseniz razıyımm ay başı dedim ama olmadııı kardeşimm doğum yaptı teyze oldumm yoğundummm...yarından ihtibarennn burdayımmmmmmmmm bombomba geliyorummm..tabiş hala takımdan atılmadıysam
vah vahh ciddi baya baya aç kalmışsın yaa biraz ye ama abartma tabii,,ben oyle ac kalsam bayılırım yahuu :))) ben seni anarak su içtim bugün bayaa
hoşgeldinnn :)) selam, atılma olayını bilmiyorum ama ben de yeni üyelerdenimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?