• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşbulduk canım. inşallah bakalım. bugün tartıldım biraz daha iyi ama ekmek çok yedim bugün eşim olmayınca stresten tek yemek çeşiti yanında ekmekle götürdüm.benimde 2 çocuk var canım allahım herkesinkini bağışlasın .tşk ederim iyi dileklerin için canım.

hayırlı olsun canım yeğenin bal bastık gibi melek o kokla benim içinde.

saoll canımm benimmmm hemde nasılll ah ah teyzesi cennet kokuyo koklamam mı

günaydın kızlaaaar
nbr

hoşgeldin fatoş

bugün niyetliyim ben
sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 zeytin

kızçeler bildirimler bugün müydü yarın mıydı ben unuttum bu hafızam beni öldürecek bigün nefes almayı unutucam diye korkuyorum valla :26::26:

kızlar nerdesiniz yaaaa. beril kelebek bur50 ses yok hiç bak birilerini çağırdım topiğe yine beğenmicekler kaççaklar ama sizde ses yok diyeeee. çabuk geliiiin

Slm kıslar ben yeni katılıyorm, önce kendimi tanıtayım, adım özlem, 26 yaşındayım, dersanede biyoloji öğretmeniyim,
170 boyunda 82 kiloym. Böyle işte, şuanda işteyim telden giriyorum. Kurallarınız var mı? 5 mesaj dışında
Onu biliyorum..

Slm kıslar ben yeni katılıyorm, önce kendimi tanıtayım, adım özlem, 26 yaşındayım, dersanede biyoloji öğretmeniyim,
170 boyunda 82 kiloym. Böyle işte, şuanda işteyim telden giriyorum. Kurallarınız var mı? 5 mesaj dışında
Onu biliyorum..

Hoşgeldin tadlis, ben de çok eski sayılmam ismim hilal 22 yaşındayım, memnun oldum. Katı kurallar yok sadece günlük öğünlerini ve sporlarını paylamaya çalış ayrıca hem arada gevezelik edip hem birbirimizi gaza getirip hem de paylaşımlarda bulnuyoruz katılırsan seviniriz :34:

Ayrıcaaa ebn sabah tartılmıştımmm 67 den 66.2 ye yuppiiiii :46:
Demek ki az daha yememe dikkat etsem olur bu iş :51:
Bildirim şekli nasıldı ya??

(67)(66.2)(%?????) bu sondaki yüzdeyi vermek istediğim kiloya göre mi yüzdeliycem yoksa toplam kiloma göre mi acabaa???

Son düzenleme:
selam kizlar
biraz isim vardi giremedim sadece bir bakayyim dedim canocanlarima
tam 1900 gitmis
inaniyorumki biraz gayretle hem takimi canlandiracaz hem kilolari verip kendimizi

suan fazla yazamiyorum ama
yeni gelen arkadasima tsk ler bizi sectigi icin
hem eski uyeye geri geldigi icin

aksam yazacam hepinize tek tek

selam kizlar
tam 1900 gitmis
inaniyorumki biraz gayretle hem takimi canlandiracaz hem kilolari verip kendimizi

Sorun degil beross :) ben de sabah giremedim bugün, dışardaydım yine... Fırsat buldukça damlıyoruz zaten :32:

Hoşgeldin tadlis, ben de çok eski sayılmam ismim hilal 22 yaşındayım, memnun oldum. Katı kurallar yok sadece günlük öğünlerini ve sporlarını paylamaya çalış ayrıca hem arada gevezelik edip hem birbirimizi gaza getirip hem de paylaşımlarda bulnuyoruz katılırsan seviniriz :34:
Tabiki cnm yazarım, bildirim perşembeleri yapılıyor sanırım.

kizlar malum kaptanimiz ve ezc.mis suan yok
ama bir arkadasimiz kilo bildirimlerini puskuute iletsin lutfen
ki bilinsin 6. takimin hanimlari ne kadar azimli kiloslara veda diye
sanirim kilo veremeyen olmadi

kelebegim hiltonum benim icin benim yaglari bir hesaplarmisin
gecen hafta 87 bugun 85.1
hedef 70 baslangis 93 tu

ikinci bir oneri arkadaslar gelene kadar berenvildan toplasin bizim mesajlari yani vekaleten kaptanimiz olsun

bir oneri yanlizca
opuldunuz
i

Onu biliyorum..
hoşgeldin canım. ne güzel boylu poslusun ahh :21:inanıyorum kısa zamanda verirsin fazlalıklarını canım.

selam kizlar
tam 1900 gitmis

vovv 2 kg nerdeyse maşallah tebrik ederim seni canım

Back
X