Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaslar canim hic spor yapmak istemiyor
kaldiramiyom valla totosu
kasa genis sanirim
bir care ufakta olsa birseyler yapmam lazim yurume bandi hic cazip gelmedi niye bu gurultulu yaaaaa
acaba benimkimi boyle yoksa genel yurume bantlarimi gurultulu
altina hali serdim biraz sustu ama adam ciplak zemin daha iyi ablaaaaaaaaaaaaa diyor
fikri olani opecem

mesaj 13
bana göre evet çok kuralcısın ama bu hamleyle gözünü korkutmuşsun iyi olmuş en azından bi dahaki sefere düşünür.

senin icin nette bakindim lahana corbasi var ama bilmemki lahana ve 7 gun

yok ya sikma kendini toparlarsin belkide almamissindir cunku spor yapiyordun sen

ilknurrrrrrrr
ay simdi gordum cizelgelerimize bir baksana
tam cicegim bocegim olmusuz yaw

arkadaslar ben menu bildirimi yapmiyorum yapamiyorum cunku dogru durust bir sey yiyemiyorum
sadece sut arttirici bir cay iciyorum bazende oyle ufak tefek seyler iste
1 ceviz
yada bir kasik yemek yaparken tadina baktigim oluyor
ama su iciyommmmmmmmmm
hadi berossssss ic bakem bir su

kuşum altına ses yapmasın diye bi minder varmış internette bulabilirsin bi göz at
senin icin nette bakindim lahana corbasi var ama bilmemki lahana ve 7 gun

yok ya sikma kendini toparlarsin belkide almamissindir cunku spor yapiyordun sen
inşallah kuzum yaa ama havalar soğudu spor yapamıyorum ki
ilknurrrrrrrr
ay simdi gordum cizelgelerimize bir baksana
tam cicegim bocegim olmusuz yaw

yaaa bende fark etmemiştim öyle mi olmuş kalplerimiz bir canım

kuşum altına ses yapmasın diye bi minder varmış internette bulabilirsin bi göz at

inşallah kuzum yaa ama havalar soğudu spor yapamıyorum ki

yaaa bende fark etmemiştim öyle mi olmuş kalplerimiz bir canım

kilocuklar degil ama
keske senin kilonda olsam simdi
sana seni sevdimi cok iyi bir teselli verici oldunu ve bu yaglarla savastaiyi bir yol arkadasi oldunu soyledim mi

kilocuklar degil ama
keske senin kilonda olsam simdi
sana seni sevdimi cok iyi bir teselli verici oldunu ve bu yaglarla savastaiyi bir yol arkadasi oldunu soyledim mi

mesaj 15
ayyy bebeğimsin sen iyi ol mutlu ol ben hep yanındayım rabbim izin verirse inşallah seni gerçekten kardeşim ailemden biri gibi görüyorum. inan sen üzülünce bende senin kadar acını paylaşıyorum.seni ve bu topikteki tüm arkadaşlarımızı çok seviyorum sanki 1 haftadır değilde yıllardır bu sitedeymişim gibi geliyo... ne kadr öpücük yollasam az

Slm bayanlaarr. Naptınız bakalım ben yokken. Ben yine yedim yedim yedim sonra gene yedim. Biraz sonra da yine yiyicem. Yok vazgeçtim saçımı çekmekten. Yurda dönünce direkt mızrakları çıkartırız, saçla maçla uğraşmayalım boş yere.

Son düzenleme:

ayyyy...çok haklısın beroşş kız bana kızzz :2:

olleyyy tam gaz enerjii..beni kendime getirinn harikasınızzz

heyyaaaa ikimize dee en gençler olarak en iradesizler biz çıktık haaa

ahhkuzucum benide mızraklayın ben 2 gündür çoooook kötü bozdum diyeti
ayyyy...çok haklısın beroşş kız bana kızzz :2:

olleyyy tam gaz enerjii..beni kendime getirinn harikasınızzz
ahcanım özledim nerelerdesin sen
heyyaaaa ikimize dee en gençler olarak en iradesizler biz çıktık haaa

benide benide aranıza alın ben bide yarın büfeme gidicem tost yiycem mecburen dur ama evde ıspanağım vardı onu alayım yanıma onu yerim bari

Valla bi denk gelemedik yaaa Ayyy dikkat edelim kii 1. liğimiz gitmesinnnn ama sen hele kiiii bütün takımların bireylerin 1. si berenvildan yasakkk

ama moral bozmak yok hemen toparlanıp devam ediyoruzzz, bi sonraki 3 bardak suyum sana, size, hepimize gelsin kalkıp içiyorum şimdiii

Akşam yemeğim
yarım somon balığı
3 dilim fırında patates

1 şekersiz çay

1 elma
1 mandalin
2 dilim ayvaaa

Bayanlarr iyi geceler ya, karşılaşamadık bugün pek ama elbet karşılaşırız Görüşmek üzere kendinize çok iyi bakınn Hadi ben kaçarrr

AAA bugün resmen kimse girmemiş başlığa, ben de giremedim diye üzülüyordummm... nasılsınız bayanlar dicem kimse yokk ühüü
Neyse benim sabah menümden başlayayım:
1 poğaça
1 kepekli küçük tost
Biraz peynir
1 fincan şekersizzz çay

Haftasonu kahvaltım sağlam olmuş akşam yemeği ve akşam sonrası aburcuburlara çok dikkat ediyorum, ve evde artık 1 gün boş 1 gün plates şeklinde program yaptım İyi hissettiriyor gerçektenn

gercekten giren olmamis
ben annemler geldi giremiyorum

kelebek cd denmi yapiyorsun
top cember lastik ne kullaniyorsun biraz ayrinti lutfen

dun biraz topikleri dolastim hani bizi begenmeyen biri vardi yaaaaaaaaaa yenidenbasla niccili bu hafta 4 kilo vermis
isin ilginci bir yazisini gordum
10 yumurta beyazi tost vs---------yiyerek bu nasil bir sey ki
gercekten boyle birsey olabilirmi
13.takimda bende oraya gitmek istiyordum bizim grubla kaynasmadan once
aradada okuyorum cunku grub cok aktiv diye
eger 4 kilo gercekse bizim daha sansimiz yok derece mevzundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bilemedim şimdi ya ama 4 kilo olsa olsa ilk haftada mümkğn olabilir bence o da su kaybıyla,onun dışında sağlıklı değil zaten..
Ben videolarla yapıyorum evet, yani eskilerden biraz hareket bilgim de var ama video ile takip edince daha istikrarlı oluyor, açıyorum youtube dan falan ebru şallı nın bir videosunu yapıyorum, top,lastik ve dumblelarım var evde. Video ardından da kendim eksik hissettiğim kısımlar için hareketler ekliyorum. Bir de bel inceltme diskim var onu da yeni aldım, böyle parklarda falan oluyor ya sağa sola dönüyorsun üst kısmı oynatmadan ona benziyor, onla da peşine ekliyorum ve tamamlıyorum, bu şekilde hem sıkılmadan hem de cidden kas ağrılarını hissederek çalıştım bi kaç defadır ve devam edicem inşallah

Son düzenleme:
Annem bana kahve yapıp içelim beraber diye çağırınca kıramadım ve bir şekerli kahve içtimmm ama eskiden yediğim çikolatalara göre iyiyim iyiyim ve artık şekersiz çay içebiliyorum yaaa çok iyi benim için, kalkayım biraz su içeyim ben aklıma geldi, berenvildan çok ihmal ettin beni hani motivasyon hani alkışşş, hadi beroş içip kendimizi alkışlarız en azından 3 bardak fondippp

canim ne oldu bize nazarmi degdi karsilasamiyoruz topigimiz boyle mahsun yaaaaaaaa

Slm bayanlaarr.
Ya dün geldim, daha ben geçmişi okumaya yeltenirken yeğenim geldi, film aç diye. Biraz oyaladım falan başka işler çıktı, ona film açıp elimi eteğimi çektim artık bilg den. O yüzden mesajımın devamı gelemedi yani.
Bu arada yurda döndüğümü söylemiş miydim? Akşam yemeğinin hemen öncesi döndüm. Ayağımın tozuyla markete gittim. Light sütlerimi ve kahv gevreklerimi aldım. Küçük pkt çubuk kraker aldım, arada lazım oluyor. :112: Bir de 2 pkt eti form limon lifli aldım. 1 paketini almasaydım diye düşündüm ama almış bulundum işte. Ocağa kadar başka abur cubur almicam kendime marketten. Şeker krizine girersem bunlarla idare edicem 3 hafta. :112:
Yarın da bard çorba ve kuru kayısılarımı aldım mı benim olayım tamam. Ocağa kadar başka alışveriş yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…