mesaj 13
bana göre evet çok kuralcısın ama bu hamleyle gözünü korkutmuşsun iyi olmuş en azından bi dahaki sefere düşünür.
kuşum altına ses yapmasın diye bi minder varmış internette bulabilirsin bi göz atarkadaslar canim hic spor yapmak istemiyor
kaldiramiyom valla totosu
kasa genis sanirim
bir care ufakta olsa birseyler yapmam lazim yurume bandi hic cazip gelmedi niye bu gurultulu yaaaaa
acaba benimkimi boyle yoksa genel yurume bantlarimi gurultulu
altina hali serdim biraz sustu ama adam ciplak zemin daha iyi ablaaaaaaaaaaaaa diyor
fikri olani opecem
inşallah kuzum yaa ama havalar soğudu spor yapamıyorum kisenin icin nette bakindim lahana corbasi var ama bilmemki lahana ve 7 gun
yok ya sikma kendini toparlarsin belkide almamissindir cunku spor yapiyordun sen
ilknurrrrrrrr
ay simdi gordum cizelgelerimize bir baksana
tam cicegim bocegim olmusuz yaw
kuşum altına ses yapmasın diye bi minder varmış internette bulabilirsin bi göz at
inşallah kuzum yaa ama havalar soğudu spor yapamıyorum ki
yaaa bende fark etmemiştim öyle mi olmuşkalplerimiz bir canım
kilocuklar degil ama
keske senin kilonda olsam simdi
sana seni sevdimi cok iyi bir teselli verici oldunu ve bu yaglarla savastaiyi bir yol arkadasi oldunu soyledim mi
koca tavuk menuyu gotur
siccacik cuklatayi huplete huplete ic kola icmedim de
bak olmadi
bu menunun uzerine diyet kola diyecektinki tam olacakti
bak kiziyom ama sen bukadar iradesizmisin
askertosun hasretine dayaniyonda su ne idugu belli olmayan cukulataya mi dayanamiyon
hani sifir sekerdik canocan
mesaj 15
ayyy bebeğimsin sen iyi ol mutlu ol ben hep yanındayım rabbim izin verirse inşallah seni gerçekten kardeşim ailemden biri gibi görüyorum. inan sen üzülünce bende senin kadar acını paylaşıyorum.seni ve bu topikteki tüm arkadaşlarımızı çok seviyorum sanki 1 haftadır değilde yıllardır bu sitedeymişim gibi geliyo...ne kadr öpücük yollasam az
Slm bayanlaarr.Naptınız bakalım ben yokken. Ben yine yedim yedim yedim sonra gene yedim. Biraz sonra da yine yiyicem. Yok vazgeçtim saçımı çekmekten. Yurda dönünce direkt mızrakları çıkartırız, saçla maçla uğraşmayalım boş yere.
ahhkuzucum benide mızraklayın ben 2 gündür çoooook kötü bozdum diyetiSlm bayanlaarr.Naptınız bakalım ben yokken. Ben yine yedim yedim yedim sonra gene yedim. Biraz sonra da yine yiyicem. Yok vazgeçtim saçımı çekmekten. Yurda dönünce direkt mızrakları çıkartırız, saçla maçla uğraşmayalım boş yere.
ahcanım özledim nerelerdesin senayyyy...çok haklısın beroşş kız bana kızzz :2:
olleyyy tam gaz enerjii..beni kendime getirinnharikasınızzz
heyyaaaa ikimize deeen gençler olarak en iradesizler biz çıktık haaa
ahhkuzucum benide mızraklayın ben 2 gündür çoooook kötü bozdum diyeti
ahcanım özledim nerelerdesin sen
benide benide aranıza alın ben bide yarın büfeme gidicem tost yiycem mecburen dur amaevde ıspanağım vardı onu alayım yanıma onu yerim bari
AAA bugün resmen kimse girmemiş başlığa, ben de giremedim diye üzülüyordummm... nasılsınız bayanlar dicem kimse yokk ühüü
Neyse benim sabah menümden başlayayım:
1 poğaça
1 kepekli küçük tost
Biraz peynir
1 fincan şekersizzz çayer geldi pek firsat bu
Haftasonu kahvaltım sağlam olmuş akşam yemeği ve akşam sonrası aburcuburlara çok dikkat ediyorum, ve evde artık 1 gün boş 1 gün plates şeklinde program yaptımİyi hissettiriyor gerçektntienn
gercekten giren olmamis
ben annemler geldi giremiyorum
kelebek cd denmi yapiyorsun
top cember lastik ne kullaniyorsun biraz ayrinti lutfen
dun biraz topikleri dolastim hani bizi begenmeyen biri vardi yaaaaaaaaaa yenidenbasla niccili bu hafta 4 kilo vermis
isin ilginci bir yazisini gordum
10 yumurta beyazi tost vs---------yiyerek bu nasil bir sey ki
gercekten boyle birsey olabilirmi
13.takimda bende oraya gitmek istiyordum bizim grubla kaynasmadan once
aradada okuyorum cunku grub cok aktiv diye
eger 4 kilo gercekse bizim daha sansimiz yok derece mevzundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canim ne oldu bize nazarmi degdi karsilasamiyoruz topigimiz boyle mahsun yaaaaaaaaAnnem bana kahve yapıp içelim beraber diye çağırınca kıramadım ve bir şekerli kahve içtimmmama eskiden yediğim çikolatalara göre iyiyim iyiyim ve artık şekersiz çay içebiliyorum yaaa çok iyi benim için, kalkayım biraz su içeyim ben aklıma geldi, berenvildan çok ihmal ettin beni hani motivasyon hani alkışşş, hadi beroş içip kendimizi alkışlarız en azından 3 bardak fondippp
canim ne oldu bize nazarmi degdi karsilasamiyoruz topigimiz boyle mahsun yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?